Přejít na výpis diskuzí
Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV
5.9.2014 | Redakce Games.cz
125 příspěvků
-
O čem to mluvíte? Pouštim si to potřetí a nepřijde mi na jeho mluvě nic pražskýho nebo nespisovnýho. To to tady ovládnul nějakej troll či co?
-
-
Děláš si pr*el? Spisovně neřekl snad ani slovo. Obecná čeština celů dobu, trochu mně to rve uši... Tady bych to ještě pochopil, ale když jsem to viděl aj na "veřejnoprávní TV" bylo mně opravdu smutno. Pak už to lidi ani nepoznajů. (viz tvůj příspěvek).
Spisovně je pražského nebo nespisovného. -
Celkem často mu nějaký nespisovný výraz ujede. Ve Fight Clubu to nevadí, ale zde (rozuměj dospělý "televizní" pořad s adekvátním vystupováním a mluvou) je to pro mě dost rušivé.
-
-
ja jsem rad, ze do toho netaha moravstinu, mlejn je mlejn, zadnej priteplenej mlyn *5*
-
-
Jestli je pro Tebe "moravština" ekvivalentem spisovné obecné češtiny, tak nezbývá než Ti doporučit výlet na Moravu a popřát hezkou cestu.
-
-
jasny, ze polopolska ostrava tim nemluvi, ale jizneji mluvi jak kniha *5* (okolo zlina napr.)
-
-
Moravskoslezsko má naopak "nejspisovnější" hovorovou mluvu v ČR, když pomineme tu šílenou krátkou intonaci a nedostatečný důraz na rozlišení "i" a "y". Jinak i v hovorové mluvě často skloňují naprosto správně, což se o jižní moravě a čechách říct nedá. A na "vokno" si nezvyknu asi nikdy.
-
-
-
-
-
-
Z jakého kraje jsi?
-
-
Dobrej nápad, ale pár výtek bych měl.
- Čeština - občas mám pocit, že je to až nuceně nespisovně, neříkám, že musíte mluvit, jak PČP, ale zkuste na ty koncovky dát trochu pozor (a to jsem Pražák a měl bych na to bejt zvyklej...)
- Mad camera - zkuste tu kameru trochu víc "zestativnit"
Jinak pro Stream se to asi hodí no... -
-
"nuceně nespisovně"
To je presne ono! Mluvit zajimave, moderne, proste "cool" jde i spisovne.
-
-
No, celkově nic moc teda a ten název. Říkal někdo Hrej?
-
Krátký, poslouchatelný a pro mě celkově povedený. Jen bych střídal moderátory. Za mě palec nahoru *4*
-
myslim, ze na stranku jako stream.cz to zapadne *1*
-
tech pet minut poradu se da udelat za par hodin casu, takze to smysl asi ma a cilove divaky si to najde. Akcni styl a nespisovnost se dal prekousnout prave kvuli kratke stopazi, ale po pravde to tam radeji a lepe mohla byt nejaka holka (ano, neco ve stylu zive.cz, kde tydenni shrnuti udela za tri minuty holka a kluci se pak vykecavaji hodinu jinde - to me vyhovuje a od toho taky existuje Fight Club). Trosku me prekvapilo vlozeni dva mesice stare hry, pusobilo to jako reklama. Ale v poradku, jen tak dal..
-
Tenhle pořad je spíš pro ty co se čtením o hrách moc nevěnují nebo nemají tolik času. Jinak dobrý kluci :-)
-
-
Osobně nepreferuji lets play řekněme RPG hry se čtením všech dialogů a knížek :D
-
-
paradni,jen tak dal panove
-
Promiňte, ale mě tohle přijde naprosto o ničem. 5 minut Grygarova nic neříkajícího žvatlání o hrách, na které už půl roku čteme 10 článků denně.
Proč třeba nezkusíte dávat přenosy CS:GO, nebo Doty? Máte vůbec ponětí kolik lidí to u nás sleduje? Kdyby tohle někde dávali v češtině, byla by to naprostá bomba.
Vždycky byste pozvali někoho, kdo to u nás hraje. Protože vy tomu nerozumíte, vy jste casual. No a k tomu někdo od vás, třeba Grygar, Který by tam přidával tu "uměleckou hodnotu". Na všechno by se furt ptal. Tak by to bylo koukatelný i pro ty co to nehrajou. Přemýšlejte o tom. -
-
Musíš si uvědomit, že to není pořad, kvůli kterému bys měl jít z games na stream. Je to pořad, který by měl lidi ze streamu přitáhnout na games (a asi teda ještě vydělat nějaký prachy)
-
-
Ale jo, já chápu, že to pro games určitý smysl má. Já jenom brečím nad tím, že nikdo nestojí o to udělat projekt, který tady chybí a o který by byl bez diskuze obrovský zájem.
Na co lákali v re-play netuším, málo kdy to vidím. -
-
Tak to udělej sám, pokud jsi přesvědčenej, že je o to zájem. Nic k tomu nepotřebuješ, vstupní náklady jsou minimální a můžeš spolupracovat i s herníma portálama atd.
-
-
Já už zaměstnanej sem, chci se na takovej pořad dívat, ne ho sám dělat. To bych ho neviděl live. A taky bych to nedokázal udělat pořádně, na Games by mohli. Když ti chybí hra tvého oblíbeného žánru, taky ti nikdo neporadí ať si ji sám uděláš :-D
-
-
Nooo mě taková hra chybí a udělám ji :) Proč bys to nedokázal udělat pořádně ? Jasně chtělo by to čas, ale když se podíváš na kvalitu Games tak to žádná sláva není včetně věčných technických problémů nejsou schopní svépomocí zvládat běžný provoz natož nějaký další obsah. S pořadem na Streamu jim zřejmě pomáhá Seznam jinak by to bylo další fiasko minimálně ohledně technického zpracování. Pokud víš o nápadu, kterej se vyplatí je nejlepší ho realizovat sám hlavně za předpokladu, že by tě to bavilo. Což je super. Je škoda nemít ambice :)
-
-
-
-
-
Troufám si tvrdit, že cílovka nemají být lidé co čtou o hrách deset článků denně.
-
-
Jo, já netvrdím. že games mají mrhat časem pro tuhle cílovku, která se o hry nezajímá. Tady se pořád jenom dělá něco, čeho jsou mraky. viz toto a Pavlovi gameplaye (dívám se na ně, ale je toho na youtube plno a troufám si tvrdit, že lepší)
Přenosy profi zápasů, komentované v češtině NEJSOU. Proč na games nedělají něco co NENÍ? -
-
Protože by nemělo smysl dělat pořad na který u nás koukne tak 300 lidí?
-
-
No. to si právě myslí ti kdo to nehrají. *4* CS:GO i Dota. Obě hry jsou nejhranější na steamu. To znamená, že jsou to nejhranější PC tituly. A to platí i o čechy. Věděl jsi, že na CS:GO se dá sázet?
U nás na lince pracuje deset lidí. z toho 2 jsou pokročilého věku. 3 jsou matky, které hrají tak max na mobilu. a ten zbytek hraje CS:GO. Z toho 3 hrají pouze CS:GO, nečtou level a nechodí na games. Zajímá je pouze CS:GO. -
-
Asharak moc díky za info. Je ostuda, že o tom na Games nic nepíšou.
-
Ono teď "vzniká" k CS:GO něco českého (dalšího), a komentátoři se zlepšují, sic to pořád není ono a pořádných českých komentátorů moc není. Viz. Fearless-Sharks TV, idykž ono je to spíš PLAYzone tv na hitbox.tv :D Ale streamovali oficiílně ESL-One jako český stream http://www.twitch.tv/fearlesssharkstv
PZ taky pomáhá dost CS:GO, ale pořád tomu chybí ti diváci, tak nevím kde je problém, asi v té propagaci. Nejvíc smutné je, že mediální partner PLAYzone je Games a přitom tu snad nic nevyšlo, i přesto že se hrálo dost. *16* (zdroj: patička http://www.hitbox.tv/PLAYzoneCSGO )
Btw SmOke se svým Hitpointem spolupracuje s Re-Play, ale zatím mi přijde že do toho moc nevkládají. Ale to bude asi k vůli SmOkovému preferováním Quake-Live a SC2, ikdyž už se dere do LoLka.
Ono tu vlastně není pořádný portál o hrách, když se na to podívám z větší výšky (a šířky). Každý si jede to svoje. Pak musí člověk sledovat deset stránek na facebooku. -
Nelákali prve náhodou na nějaké live přenosy v Re-play? Neříkali tam pak, že to sledovalo asi 30 tisíc lidí? Je to ono?
-
Já si prostě myslím, že by to mělo úspěch. A na games by to přitáhlo davy nových čtenářů. CS:GO má obrovskou komunitu. A tenhle produkt tady chybí, nemají to ani na Slovensku, pokud vím.
Games by to mohli alespoň zkusit. Namísto naprosto zbytečných produktů pro nehráče... když se tak dívám fightclub má na youtube tak 2500 zhlédnutí. podle mého názoru, by to komentovaný zápas, nějakých lepších týmů zadupal do země ( takovej zápas se hraje každej den).
-
-
-
-
-
-
Super! Mělo to svůj styl a v žádným případě to nebyla nuda. Určetě se to nelíbilo každýmu, ale všem se zavděčit opravdu nejde. Těším se na další díl.