Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mělo by to moderovat něžnější pohlaví... já navrhuju Karla Drdu s parukou, blond s copánkama.. a jako product placement by při moderování mohl jíst uherskou klobásu
    • co maj všichni na Drdovi?
  • Chim
    Škoda té "pražštiny" a rozevláté kamery.
  • Skoda ze stopaz neni aspon 15min. Jinak se me to libi, urcite pokracujte,fandim vam.
    • Keyz
      Asi to být jen doplnění games. Ten krátký čas mi vyhovuje. Rychle se někdo podívá co se chystá a uvidí jednu vybranou hru a na games by jsi měl zjistit více.

Jo, klidně bych se díval na delší pořád s tématy, ale tohle je vhodné pro lidi kteří se o hry tak často nezajímají.
      Tedy vypadá to tak.
  • Uznávám, že civilnější Grygar by mi seděl více, ale zase chápu, že se to musí uživit, a že Stream bude mít nějaké požadavky na sledovanost a výdělečnost projektu.

Určitě bych tedy snesl méně Re-play feelingu, ale i tak chválím, že jste se do něčeho podobného pustili, protože Lukáše mám v oblibě.

Držím Vám palce.
    • Jo a ta hovorová čeština trhá uši, to jako fakt. Kór u Lukáše, který je spíše intelektuálnější typ.
      • K té češtině ještě...

na ten pořad se budou dívat i Moravané a Slezané, takže si s neutrální, spisovnou češtinou určitě netrhnete ostudu ani u mladšího publika.
  • Bylo to lepší, kdybyste mluvili spisovně, hovorová čeština by měla zůstat tam kde má a ne v pořadech, no prostě to zní divně. Také by jste mohli dělat menší přestávky ve výkladu a proboha neházejte s tou kamerou jako ožralý(to už je lepší se u toho procházet než mávat s kamerou). Jinak to na první díl není špatné a doufám že příští trochu pozměníte.
    • Raziel_cz
      Přesně moje slova.
  • Teda byl jsem nadšen když jsem přečetl nadpis - konečně nějaká odnož herní televize? V 21. století už by bylo načase.. reportáže, rozhovory, novinky, dojmy..? Klidně s reklamou, proč ne.. Ale jakmile jsem uviděl stopáž, začal jsem se smát. To se tam Lukáš představí, řekne ať chodíme na Games.cz, kupujeme Level, a titulky ne? Vzhledem k vaší minulosti s Level TV jsem prostě čekal něco trochu více propracovaného.. a vtípek na závěr: na první díl Games TV se podívám hned, jak budu mít více času, asi si na to vyhradím sobotní večer... *triple facepalm*
  • yuri.sidius
    Kluci fandím vám, tak si dovolím nějakou tu konstruktivní kritiku.
    Dělate to zbytečně moc akční, ty gesta, kamera, důrazy na slova, působí to lacině a odvádí to pozornost od obsahu, je to jak ... no jak ze streamu. *15*
    Lukáš působí v podkastech jako v pohodě týpek, a tenhle akční styl se k němu moc nehodí. Skuste zůstat sví, tak jako víc v pohodě a podle mě to pujde *3*
  • Mně to jede s adblockem normálně. Jinak myslim že je to v pohodě, stručný, krátký. Jen mi přijdu některý kamerový záběry na Grygara trochu zvláštní, a ne všechny jeho průpovídky nezbytný. Pro člověka, co tu sleduje články běžně to asi podnětný nebude, ale svoje lidi by si to najít mohlo.
  • Mart9
    Je to dobrý, těším se na příští díl. Snad se mi ale příště pan moderátor trefí do vkusu. Z mýho pohledu to byl příšernej výběr.
  • Lukáš mi tu připadá takovej..nepřirozenej, i když je jasný že tohle je ten typický způsob moderátorství který asi funguje na většinou diváku Streamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit