Na The Elders Scrolls VI si počkáte, ale pak ho prý budete hrát deset let
-
Budeme to moct *ehm* *ehm* modovat *ehm* deset let... Az to bude hratelny...
Jo tomu verim...
-
1.) Ukaž zdroj, kde se píše, že tržby Skyrimu na PC hodně zaostaly za jednotlivými konzolemi. Jestli ho nemáš, tak sis tenhle nesmysl jenom vycucal z prstu.
Pokud dobře vím, tak s vyjímkou prvních dvou dnů Bethesda nikdy nesdělila konkrétní tržby jednotlivých platforem, sdíleli jenom celkové tržby.
2.) Mody jsou i na konzolové verze Skyrim, takže celý tvůj příspěvěk je víceméně totální blábol.
-
noo :D tak to mas pred sebou jeste hodne dlouhou cekaci dobu :D
-
To ale určitě nedělá tým, co maká na novém titulu. 😉 Logicky
-
No, jedno dělají dobře.
Davaji si na čas a tak to má podle mě být.
-
Na samotné TES se ani tak netěším, jako spíš že díky tomu vyjde pokračování Nehrimu a Enderalu :)
-
Super, takže už pracují na verzi pro chytré lednice a autonavigace :-D
-
10 let?!
Takže budou to, sponzorovat DLC a obsahem ? hmmm 😬😱
V dnešnídobě hooodně nadnesené vyjádření.
-
Já to mám stejně, ani nevim jak to vlastně skončilo. Popravdě ani jsem s tim hlavním příběhem moc nepohnul :)
-
tak samozřejmě že 10 let, než udělají TES 6, TES 6 Special Edition, TES 6 VR, TES 6 for Switch chvilku potrvá, TES 6 do každé rodiny!
-
Samozrejme, protoze bez jeho hry a jeho editoru by moderi udelali leda tak kulovy.
Je fakt smesny jak komunitni blbci jako ses ty delaji ze hlavni zasluha popularity tech her je hlavne na zasluhou moderu, takova hovadina. Vis ze se treba na PS3 a X360 Skyrimu prodalo mnohem vic nez na PC a bez modu??
-
nechapu jak muze ten Howard tak lhat
-
Ano, přesně ten.
-
Jako těším se. Skyrim jsem si moc užil. Hrál jsem ho snad pětkrát, sice nikdy nedohrál hlavní dějovou linku, ale to toulání světem bylo super. Pokud takový otevřený svět v novém kabátu nabídne i šestka, tak to bude pecka :)
-
jj todd je v tomhle pasak ..slibuje pekny koniny .. od Oblivionu bethesde neverim uz ani slovo :)
-
Je vtipné, jak vývojář (Todd H.) označí usílí herní komunity a moderů za vlastní zásluhu...
-
Myslíš ten prehistorický engine, který totálně nezvládá fyziku a je plný bugů?? Tolik bugů, že je vývojáři nezvládnou opravit ani po pár letech?!!
Pořád stejný engine a pořád stejná písnička při vydání nových dílů...
-
Hezké video, Sweet little lies 😂
Je vidět, že Todd Howard občas slibuje totální nesmysly. Jeho podání "hru půjde hrát dalších 10 let" si člověk musí přeložit jako: i po 10 letech v ní najdou hráči nějaký nový bug.
-
Tak pokud budou "P" mody jako ve skyrimu, tak o tom nepochybuji 🙂
-
no jako ja osobne hraji morrowind do dnes ...oblivion sem uz par let nezapnul a ani nemam chut a co se tyce skyrimu tak jen obcas a jen abych vyzkousel nove mody ,, ale na 6tku se tesim .. jen vadi ze to bude zase a opet na gamebryu (cti creativ engine)
jinak jak psal kolega nekde podemnou ..presne jen vidim howarda a slysim ty jeho pindy vzpomenu si vzdy na tohle https://www.youtube.com/watch?v=hFcLyDb6niA takze uz zase jen cekam co vse naslibuji za sra...y :) ...no co moderi se zase jako vzdy o tu jejich betu postaraji :)