Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ze by to bylo neco extra zvlastniho a uzasnyho oproti predesle generaci UT, nevim. Ale mozna blbe vidim, kdyz si to nemuzu dat na fullscreen :)
    • Kdyžtak UE a s tim fullscreenem: Já jo, to je zvláštní a nic ti nebrání si to pustit na youtube, nebo ano
      • Kdyby si to měl pouštět na youtube, tak na games ani nemusí chodit.
  • podle toho co jsem pochopil tak GPU dela kompletne celou fyziku coz my pripada ze se do toho hodne moc vtira nVidia s tim svim physx coz pro nVidii znamena vysachovani konkurence z trhu. Nezda se vam ta cast ktera je DEMO jako to kratoucke video kde je ten "Sauron" spis kreslene? Jinak UE4 by meli utahnout dnesni grafiky za 1-2 roky by to mohli byt medium co to rozjedou.
    Jedna vec muze tu nekdo dat klidne kraticky clanek o DX12? jetli je ve vyvoji nebo to co je na youtube je fake.
    Celkem my vadi ze v 10 min videu neukazali poradne jak se "Samaritan" pohybuje + zoom na nej at jde porovnat zodzil mezi finalnim UE3 a "Betou" UE4
  • BoB.2
    Pěkný ale tet nemam po ruce 100litrů na novej comp ,a malej dotaz proč videa tady nejdou zvětšit?
    • sorry, ale úroveň tvého příspěvku značí i úroveň tvojí inteligence. a teď k tématu: unreal engine byl vždy perfektně optimalizovaný, nevidím důvod, proč bys měl mít 100 tisíc na nové pc. pokud epic neudělá nějakou chybu, tak hry s tímto enginem půjdou na počítači ze střední třídy (cenově a výkonostně), který pořídíš v době vydání enginu.
    • Ide to ozvacsit len to nevies...
    • Stačí 10 litrů na PS4 :)
    • 100 litrů? doma dobrý? :D
    • Musíš udělat náštěvnost serveru YouTube (a vidět jejich reklamy), pokud chceš fullscreen.
      • BoB.2
        Aha takže je to zase o penězích, reklamy hned skáču je to největší zlo na světě. *16*
        • Mě to jde ve fullscreenu normálně... Chyba bude u vás...
        • trolo
          adblock
          • BoB.2
            Používám Chrome ne Firefox není něco na prohlížeč Chrome.
            • BoB.2
              Jsem lamka už to mam diky skvělá věc.
            • Tikov
              co zkusit skočit na Google a napsat Chrome Ad block? *7*
            • BoB.2
              Hmm píšou jen Firefox .
            • Tikov
              také ad block
          • Hanzales
            bez něj dneska už ani ránu. Jednou jsem ho vyjímečně kvůli něčemu vypnul a ty reklamy rozlízající se po stránce (jiný web) a k tomu hrající, když jsem přes ně omylem přejel myší (hrůza na devátou)
            A reklamy na youtube, záleží, jestli je má uploader zaplé, nebo vyplé. Pokud umí adblock blokovat i videoreklamu, dejte vědět, nějak jsem to nezkoumal...
            • Jo, některý to umí.
        • Já žádný reklamy nikdy v youtube videích nemám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit