-
Zatkli by je snad ve všech státech... zákon je zákon...
-
Kdyby se to stalo u nás, také by je zatkli. Snad úplně každý normálně myslící člověk ví, že se nemají fotit strategické objekty.
Mimochodem, vůbec neměli dělat novou Armu na tomhle ostrově. Co jsem někde četl, dotazovaní činitelům z daného ostrova přímo vadilo, že někdo dělá vojenskou hru odehrávající se na jejich ostrově. -
myslím, že mají nárok na to držet hubu a krok, dokud je ostatní státy musejí dotovat ze svého, včetně těch dvou kluků, který je ze svého platu živí taky. Klidně bych je nechal chcípnout s takovou.
-
To jako, že když jsou zadlužený, tak nemají právo na suverenitu? *7*
-
Já bych vzal sebou tak 2 až 3 ženy, svlékl bych je a předstíral, že fotím akty, líp by se to vysvětlovalo *2*
-
ona to vlaste spionaz je kdyz lidi pracujici na arme foti recky ostrov, kvuli materialu ktery daji do army. meli si vymyslet svoji zakladnu nebo ji pozmenit a dat ji do hry. kdyz se lidem v recku nelibilo ze jejich ostrov bude ve hre, tak co si cesi mysleli co se stane kdyz nafoti vojenskou zakladnu.
-
Ale mě vadí ten přístup naší vlády. dva kluci jedou na dovolenou udělaja pár fotek, a ty líný hovadaa tahající křivku evropský ekonomiky dolů, je zavřou za špijonáž? Pochopil bych, před dvaceti lety, ale kdyt jak Čechy, tak líný hovadaa jsou v eu a v nato. A reakce našeho ministra zahraničí je šišliššišlišliššlšišišlšil. Stát se tohle Americkému občanovi tak tam hned druhej den maj rangers(nadsázka). Tím chci říc kluci hodně sil a srátt na ně.
-
To tak moc nemáš rád chudáky Řeky? *15*
-
Souhlas, ačkoliv je to teda spíše doména vyspělých států, dnes může sledovat jejich území amík z tepla své vily a fotit co chce.
-
Ale to zas ne..úřady by se měly starat o všechno, o co se starat mají.
-
prej Bilderberg, na to je trošku malej pán aby zavolal borcům z Bilderbergu :)
-
Myslíš? Zezačátku jsem si to asi taky trochu myslel, ale když se o to začal zajímat aj ministr zahraničí, Řeckej prokurátor..to by byla dost drahá pr*el.
-
Vyjebany Grecky kok*** , z vyplaty ztrhavaju nam peniaze a jebu im aby ty hnusny kok*ti tam nepokapali , mali by ch prepustit a + im dať odškodne že aky su prije*any , pič*sy kebyže im europa ne dava tak su v pi*i jak jarny sneh !
-
A jak se ma tvoje mati? Vcera mi psala ze nema krami! A co ted ?
Bude kotit male štenatka ?
*12* -
stý *5*
-
Fakt bych radši, kdyby se síly všech napnuly k roztočení kouhoutků chlastovodů, než k záchraně pomatených turistů.
-
Myslím, že tamní úřady by se měli starat o úplně jiné věci, než že si tam pár turistů vyfotí nějakou vojenskou techniku.
-
Grecko nam za poslednych par rokov ukazalo aky su tam labilny ludia, mna by tam teda nikto nedostal.
-
. (sarkasmus)
-
Dík za ten "sarkasmus sign", už jsem myslel, že to myslíš vážně (sarkasmus)