Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Cool story, bro. *5*
  • MoravaGeorge
    O jooo... to nám mělo dojít... v Bi tahali sirky o to kdo se nechá zavřít v Řecku, ne moment, tak to nebylo... Řekové jim určitě přestavěli celu na 4 hvězdičkový pokoj... ne to to taky... mám to, Řecko je další fiktivní země, jen zkrátka v rámci pr se nám snaží namluvit, že tam někde je stát o kterém nikdo neslyšel. Jo tak nějak to bue *5* (sarkasmus)
  • další sociální případ s invalidním důchodem pro řeckou ekonomiku
  • Trol.diskuzni
    Toť poutavá demokratická myšlenka hodná 21. st... *3*
  • Robotron3
    Já bych provedl výměnu, kluky z BI za Trola.diskuzniho.
  • Jseš primitiv.
  • Trol.diskuzni
    Počkej, tebe a tvé přemoudřelé kolegy přece vůbec nezajímám, ni? *5*
  • Robotron3
    Á malý mozeček se ozval... Teď je to snad každému jasné...
  • Trol.diskuzni
    A prodejní čísla Army 3 budou veliká! Že jim to všechno žerete, vždyť je to domluvený... *7*
  • Jakkoliv soucítím s chlapci z BI, tak zároveň chápu postoj řeckých orgánů. Ono to tak možná na první pohled nevypadá, ale Řecko se v těchto chvílích nachází v situaci, kdy je terčem různých informačních služeb. Když rozprodáváte půlku svého území čínským investorům, tak to vždycky láká zvýšenou pozornost mnohých zahraničních tajných služeb.
  • Ještě nutno dodat, že Turecko je od r. 52 členem Nato. Takže pochybuji, že by Nato vtrhlo na Turecko.

//reakce na původní příspěvek
  • Reaguju s tím na sebe. *7*
  • KronosDeret
    Myslis ze se z toho muzou vysvejkovat jo? Tohle je normalni reakce frustrovanyho cloveka, skupiny silne frustrovanejch lidi. S tema se spatne jedna. Ted je to bohuzel fakt na panu hrabeti, jak se ukaze a kolik ma znamejch. "Kejch" Bilderberg "Kejch"
  • MoravaGeorge
    Tak proč to teda nepíšeš jako nové vlákono a reaguješ na mně. Pokud reaguješ na někoho, tak je to reakce na někoho... jednoduché... jenom reaguji na tvou prapodivnou absurditu
  • A říkám snad, žes to psal ty? Poukazuju na absurditu celé věci, nebuď vztahovačnej.
  • Je mi jedno, co píšeš, bylo řečeno, že fotili vojenský objekty.
    Jako příklad ČR je blbost, nic fotit tu zakázáno není a to ani za podmínky, že to je zakázáno cedulí. Zakázaný to může být jedině přímo v objektu, kde platí vnitřní předpis. Pokud tu bude běhat banda Rusáků a fotit si vstupy do kasáren a vojáky, pořád to budou jen turisti. Ostatně zavírat tu někoho za to, co si zjistíš minutou googlování...
    Holt je to tím, že jsme demokratická a stabilní země. *4*
  • MoravaGeorge
    Eh?! Psal jsem snad něco takového, tohle už je vážně překrucování
  • Co na to říct. Dva volové s foťákama versus řecká byrokracie. Fakt smutný! *13*
  • MoravaGeorge
    1) Kde prosím tě, ty rozumbrado píšu, že bych je nechal "hnít jako teroristy", přečti si první odstavec
    2) Nepíšu, že u nich fotil armádní objekty, ale uvádímn jako příklad čr.
    3) strategický objekt, až armádní či civilní nemusí být vojenské/bojobé povahy. (např. zásobárna paliv)

Nevkládej mi prosím slova do úst.
  • A pokud teda fotili "přísně tajný cesty na letiště", tak by je měli použít jako odstrašující příklad a pověsit je na hák. A možná ještě hák přidělat na vor a ten poslat zpátky do Turecka. *7* Tohle je blbost, za to si nikdo kriminál nezaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit