-
Já vývojář nejsem a mám vyfocených tolik věcí... to je to samé jako kdyby sis vyfotil letadlo na DNU NATO v Ostravě a hned tě tam sebrali za špionáž. Celé je to fraška.
-
Som Slovák, ale ešte som nebol fotiť vojenské objekty na Ukrajine či v Maďarsku, žeby som nebol vývojár hier? KKS *8*
-
Pusy Riot in czech
-
Politické tahanice mě v tomto případě taky nezajímají, ale co bude s těma klukama mě zajímá hodně. Teď jsem četl, že jim hrozí 5 - 20 let, to není úplně dobrý. Kdyby ARMA 3 nevyšla nikdy, nohu za krk bych si nedal, ale kdyby kluci dostali třeba desítku a bylo jasný, že Řekové navařili mlhu, aby lid dostal svůj chléb a hry, to by mě s...o velmi.
-
Aj Maoista Barosso ťa miluje.
-
žadnej
-
ja že WW3
-
3:29
http://youtu.be/vKYswwGRG28 -
Politické tahanice mě nezajímají, já bych spíše rád věděl, jaký to v důsledku bude mít reálný dopad na vývoj ARMA 3.
-
Český Mír si pozrite, a to boli len na území štátu a nevykonávali diverznú činnosť.
Kníže je masový vrah, aj naň sa varí voda. -
Příště prosím raději nic nepiš!
-
jezis vy ste nekteri chudaci, knize zasisla nejakou blbost a vy to po nem budete opakovat. Pokud nevlezli nekam pres nejakej plot nebo tak neco tak je to tak extremne prehnane. Rekove by meli celou slavnou armadu rozpustit, nemaj prasule a na jednoho obyvatele maji jednu z nejvetsich armad na svete. A jeste budou sikanovat turisty. A i kdyby to byli spijoni, tak pochybuju ze by timto zpusobem bylo dneska mozne ziskat nejake nove informace, nebo informace nejakeho vyznamu.
-
Špionáž je samozřejmě hovadina na n-tou. Snad to pujde uhrát na ty blbce. Poslušně hlásím, že u nás jsou lidé na nějakou špionáž hloupí.
-
V roce 2012 kdy má jak Amerika tak i Rusko/Čína bezpilotní stealth letouny navíc v kosmu několik družic které disponují vysokým rozlišením a hodně kvalitními čočkami je slovo špionáž ve spojitosti někoho něco fotit, tak trošku mimo mísu.
Nicméně to co mě opravdu pobavilo je strach řeků z války proti Turkům. Teda já nevím kam choděj ty řekové ale měli by opravdu všichni (minimálně ve státní zprávě) navštěvovat aspoň dvakrát do týdne psychyatra pač to očividně nemají v hlavě v pořádku.
Už vidím jak se Turkové rozhodnou vstoupit do války proti řecku čímž definitivně vyřadí možnost vstupu do EU to nemluvím o tom že by se do nich pustilo NATO a proč jako? Kuli defakto zkrachovalému státu? Vždyť když budou chtít tak si ho můžou koupit ve veřejné dražbě.
Co je však pro mne (jako pro čecha) urážkou je zatčení dvou českých turistů a posuzování to jako těžký zločin špionáže. Já myslel že v EU jsme jedna velká rodina, když po nás ty nefachačenka chtějí pomoc v podobě dotace to najednou ví, kam se mají obrátit a že jsme členy EU, ale jak si naši kluci něco začnou fotit to jim už předkládaj v lágru paragrafy ze špionáže.
Perla na závěr je taková že na Limnosu nemaj řekové žádné vojenské objekty pač ty objekty které se na Limnosu nachází jsou majetkem NATO a pokud to řekové neví tak by jim těm trubkám někdo laskavě měl vysvětlit že Česká Republika je členským státem Nato a navíc se podívílí na více missí než ty řekové kteří samozřejmě na to už delší dobu nemaj! -
Je zajímavé, jak většina lidí ví naprosto přesně, že tam fotili něco co se fotit nesmí. Zároveň by mne zajímalo, co tam Řekové mají, že si to tak hlídají. Klukům držím palce.
PS: Hlavně, že jsme v EU a nemůžeme svítit 40W žárovkou. Holt řešit blbosti a vymýšlet kraviny je jednodušší než řešit zásadní věci. -
Pratele, ona to klidne spionaz byt mohla. Vzdyt delali a stale delaji sim pro usa.. Recko je nyni dost nestabilni zeme (politicky-militantni nacionalisti-jako nemecko ve tricatejch) tak treba dostali "lukrativni" zakazku od usa gov. Ale to uz je jen spekulace, pac kuci emericky to maj stejne nafoceny hd z kosmiru.. kazdopadne pokud fotili zakazany objekty apod. Jsou volove.. Ale drz jim palce.
-
ja dúfam, že to neohrozí vývoj ARMY a nebudú musieť Limnos kvôli Grékom kompletne premapovať.
-
Zprávy o tom, že fotografovali cesty byly v jednom řeckém článku, který ukazoval zadržené ve špatném světle:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=222418
Oni jsou obviněni, nebyla jim prokázána vina. Teď bude následovat plejáda důkazů proti nim i v jejich prospěch. Soudní líčení atd.
Myslet si, že soudní systém funguje na základě úvah: "Co z toho budeme mít?" a "Proč platit vězně? Je to drahý" atd. je naivní. Zvlášť v zemi, kterou tamní vláda tak nějak dovedla do těch problémů, ve kterých je,
PS:
Jinak většinou nenarážím na něčí pravopis, sám dělám chyb jak máku, ale v tvém případě bych ti doporučil, aby jsi se soustředil jako ho vylepšit. -
jak? je to demilitarizovaná zóna... oficiálně
-
lolwut?