Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim, ze je to takto nejlepsi. Kdyby mel vyjit dalsi dil, tak se obavam, ze by z toho vylezla prmitivni hra pro masy.
    Hry s obtiznosti a slozitosti jakou ma serie Commandos dnes proste nevychazi.
    • Ted te uminusujou jako me. Minusaci vite ze kdyz date minus na games.cz umre kotatko?
      • prosim tě, seš určitě rád, že na tebe aspoň někdo reaguje, kdyby ses podíval po půl dni na fórum a neměls u svýho skvostnýho komentáře ani jedno plus, ani jedno mínus, byl bys určitě smutnej, že tě každej ignoruje... (není pozornost jedinou potravou trolla?)
        • Ja radeji pizzu.
      • Ferdis2
        škoda že nie troll *1*
  • Odulin
    Commandos byla bombózní hra!:) Doteď před sebou vidím ty nádherný mapy a hlášky jako Considered it done, Leave it to me a oblíbené nepřátelské Ein Verletzter.:)) Nový díl bych určitě dal, ale bohužel pochybuju, že by vyšel v podobě jako první 3 díly.:( Desperados jsem také chvíli hrál, líbilo se, ale nějak mi víc sedělo to válečný prostředí.
    • Mato1987
      jáj chlape ani nevieš ako si ma teraz navnadil, pekne zapnem starý komp a zahrajem si to znova :)
      • Odulin
        Jj sám jsem se taky trochu navnadil a snad bych to i zkusil, ale teď koukám. že vyšel Baldurs Gate EE na Ipad, což taky není vůbec špatné.:D
        • Mato1987
          hmm ja som zase baldurs gate nikdy nehral, hry podobné commandos, ktoré som hral, boli snáď len desperados a robin hood . Desperados bola vynikajúca hra, no mala svoje muchy a trafiť niekoho v robin hood bola niekedy otázka obrovského štastia :D
      • Keyz
        +1 za ten obrázek v profilu :)

První byl peklo.Tak moc mně to bavilo,že jsem to hrál a nevadilo mi jak to bylo obtížné a nutné přesně všechno naplánovat.Jakmile se spustil poplach a vylezla skupinka pěti Němců tak to bylo skoro na Load.
        Hlavně když jsem v prvním díle potkal tank,tak se choval celkem rozumně.Jezdil sem tam,otáčel věží a bylo těžké ho nějak obejít.

V druhém díle jsem ho získal snadno,tak šlo hodně věci vyřešit silou.
        Proto mně nejvíce bavila jednička.I když měla určitě hodně nedokonalostí.(vojáci lezli do vozidla motorem,a jeden uměl plavat a druhý se zakopal i na betonu).Sranda když jsem dal tu pípací návnadu a přišel Němec čuměl na to,pak do toho kopl a tím to vypnout :D Navíc měla pěkné intro.
        http://www.youtube.com/watch?v=sFvFctTlmPM
        Skvělé byli také popisy postav v manuálů. Jack o'hara údajně ručně vyřídil celý bunkr Němců nebo tak nějak :) Prostě borec.
        • Mato1987
          lol, to intro, tá hudba, to logo :D si pamätám keď mi hra nešla spustiť lebo som nemal nejaký sound blaster ovládač nainštalovaný, to boli časy. Hej hovorí sa, že prvý diel bol velmi hard core, ale dvojka už bola umiernenejšia, hlavne preto, že tam bolo viacej možností ako zlikvidovať nácka :) Boli to a stále sú a aj navždy ostanú najlepšie stratégie, aké kedy vyšli.
          Ja mám aj niekde krabicu od commandos odloženú :)
          http://img145.imageshack.us/img145/4894/nokia67000734.jpg
          http://img849.imageshack.us/img849/6823/nokia67000735.jpg
          lol :D
  • darthak
    ŠPION: faaaaajn
  • Mato1987
    Moje oblúbené commandos, došla na mňa nostalgia, staré dobré časy, keď som demo prvého commanndos hral snáď do nekonečna
    • Takze ho jeste hrajes a hrat budes do konce sveta za 13 dni?
      • Aspon to bude adrenalinovy odpocet :) mas dva tydny na to aby sis poridil lepsi fotku na parte :)
  • Mam doma atntologii vsech dilu v kolekci "Klasika" nusim se k tomu vratit mozna hned v lednu kdyz jeste herni rok rozjizdet je to hodne hardcore zalezitost :) pamatuji si jak jsem jeste sbiral LEVEL jak na obalce byl Zeleny baret s tim pokrivenym usmevem a pistoli Colt 1911 :)
  • Commandos bylo super, ale jeste radsi sem mel Desperados. Bylo mi blizsi to prostredi.
    • mne se desperados taky libilo mnohem vice ale spis proto ze mi prislo hratelnejsi (nebylo to tak obtizne *3*)
  • A chce ty nove Commandos vubec nekdo? Tezko by to byla hra jako v 98 prvni dil, to byla opravdu bomba, ale dnes?
    • Grandhalf
      Já klidně *3*
    • Ferdis2
      Nebol si to ty, kto písal rovnaké príspevky o XCOMe ? *1*
  • tohle jsem už slyšel i o rakovině.ČINY dělaji muže ne slova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit