Přejít na výpis diskuzí
Nádherné akční RPG Eitr kombinuje obtížnost Dark Souls s hratelností Diabla
31.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
ja třeba nemam rad plněnou papryku ale když ji někdo vedle mě jí tak mu taky neřikam že jí hooooOooOvno..... to že mě nechutná je muj problem ne jeho. stejně tak je to TVUJ problem že se ti to nelíbí. třeba to časem pochopíš
-
Diablo 2 Blizzardi opatchovávají, balancují a dovádějí k dokonalosti už ... kolik... 13 let? Nenapadá mě důvod, proč dát přednost tomuhle - pokud se tedy bavíme o spritové grafice/akční rpg.
-
Tak pri pohledu na tuhle hruzu si na Diablo 1 opravdu nevzpomenu ani nahodou. Nazvat tu zmet pixelu nadherou, to uz chce opravdu hodne silny matros.
-
grow up *7*
-
D1 je mnohem temnější a zlověstnější, než D2. Ake chápu, že někdo na to nemá ty správné rozpoznávací buňky.
-
Tak to opravdu nemělo :)
-
Jelikož mám rád Diablo a pixelartu se nebráním (pokud je použitý v přijatelné formě), tak hra mě docela oslovila, i když jde vidět, že jsou autoři teprve na začátku. O něco podobného se snaží autor Hyper Drift Lifter, což doporučuju všem, kterým se líbí tohle.
-
uz aby to bolo :)
-
cize nieco takze ze ja mam rad bazanta na vine no druhemu staci jest h0o0o0o0ovno?
-
Přijde Oculus a tuhle retro módu spláchne na kaliště dějin. *4*
-
Podle mě ten herní mechanismus bude mít hlavu a patu. Upřímně diablovky mě přestávají zajímat asi po 30 minutách. Jsou to klikací magořiny, zde je náznak bojového systému + atmosféra.
-
ano pro TEBE je to nechutny zhluk pixelu pro JINEHO nadhera tak se přes to přenes a nebuď jak malej jarin
-
Autor má buď veľmi zlý zrak alebo ešte horší zmysel pre humor. Nevadí mi retro grafika ale pixel art je hnus.
-
Suhlasim so všetkými prispevkami ktorym sa zda slovo nadherne v nadpise az prilis prehnane
Pozrel som sa na hru v malom okne, pozrel som sa na to v 1080p na 24palcovom monitore a v kazdom pripade som nezaregistroval co jeakoze na tom nadherne... Prostredia su fadne, postavy sa pohybujú ako keby mali na chrbte kosmodisk a cele to vyzera a posobi proste tak lacne, ten subojovy system je hrozny, vsetko je to nechutne pixelove (ano mozete to schovavat za slovicko art, pre mna je to len nechutný zhluk pixelov ) -
Vidím že se tady trolluje už i v nadpisech článků.
-
Tak tohle vystihne jenom jedno slovo "LoL" pry Diablo :)))
-
Ta old-school atmoška, ta jednoduchost zkombinovaná s vysokou obtížnosti, ta stylizace.
-
Jo tohle. I tak nesouhlasím. The Banner Saga je klasicky animovaná hra, co vypadá jako pohádka od Disney, zatímco tohle je pixel art, který mi vizuální styl animáků nepřipomíná. Ten pohyb postav je podobný, protože obě hry jsou izometrické.
-
Nádherné akční RPG ... tedy hmm ehm echm... kuck to mi připadá jako by jste schválně chtěli aby "diskuze" nestála. *4*
-
Co je na tom chytľavé?