Přejít na výpis diskuzí
Nádherné akční RPG Eitr kombinuje obtížnost Dark Souls s hratelností Diabla
31.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
Jmenuj, kde to klade takový důraz jako v Dark Souls? Rád se přiučím.
-
Možná si o tom nevěděl, ale už asi tak 30+ let existují hry a je jich hodně, které jsou založeny na tom, že furt chcípáš, dokud se průchod tou hrou nenaučíš téměř nazpaměť. *7*
-
leta praxe, tak to byva..cim vic se necemu věnuješ, tim vic vis..ale na to zatím nemas vek..neboj..taky se dočkáš :)
-
Čekal jsem, že někdo něco podobného napíše. Žádná hra předtím nekladla takový důraz na umírání (možná Demon Souls).
Jak to vím? Jednoduše, bylo tady video. A ano, pokud se tam hodně kliká myší, tak se jedná o klikačku. -
No, tak záleží to na vkusu. D1 jsem nehrál moc dlouho (narozdíl od D2, kde jsem strávil spoustu času), takže jsem do toho světa moc nepronikl, ale D2 mě pohltilo už na začátku.
-
"To je pravda, ale na druhou stranu tohle je klasická klikačka."
Jak to víš? Ty už si to hrál, že víš, jak se to ovládá? Že to má pohled zhora a vypadá to jak Diablo neznamená, že to musí být klikačka, pokud teda nechceš tvrdit, že třeba Baldur's Gate nebo Jagged Alliance je taky klikačka, protože tam furt klikáš myší. *15*
"Navíc DS bylo o umírání. Čím víckrát umřeš, tím víc se poučíš."
Hmm, jaký to revoluční koncept nikdy ve hrách před DS neviděný. *15* -
Ani ne. *5*
-
Ještě mi řekni, co bude příští týden padat ve sportce, že bych si vsadil.
-
Takhle propracovaný pixel art a navíc to už teď vypadá hratelně a to to teprve je na greenlightu. Navíc tam jsou prvky severské mytologie, takže to pěkně zkrátí čekání na novou řadu Vikingů.
-
Diablo II mělo mnohem lepší atmosféru *3*
-
Paradni atmosfera? tady asi nekdo nehral diablo 1
-
Jo jasně, nevylučuji, že to bude mít s DS hodně společného, ale rozhodně bych neřekl, že to kombinuje DS s Diablem. Z každé hry přebírá jen pár prvků. Ale je možné, že to bude mít společného více než se zdá.
-
to sme dvaja ...:D čo je na tej priemernosti také nádherné ? :D
-
čo je na tom také úžasné a nádherné? však čo som videl ten gameplay trailer, vyzera to uplne nijako hlavne v štýle The Banner Saga, ktorý sa mi protivil už pri prvom zhliadnutí ...
-
DS s klávesnicou a myšou bola tiež len klikačka. Ale chápem kam tým mieriš, nechajme sa prekvapiť :)
-
Throne of Darkness..ale ta s timhle nemela spolecneho nic..protoze ty byl celkem povedeny klon diabla..tohle je paskvil co se za malo penez snazi svest na uspechu jinych her a ani jedne z nich nebude sahat ani po kotniky
-
To je pravda, ale na druhou stranu tohle je klasická klikačka, zatímco v DS bylo potřeba mít strategii. Navíc DS bylo o umírání. Čím víckrát umřeš, tím víc se poučíš.
-
Právě, že to není Diablovka, protože tohle je i o ovládání a ne jen o statistikách, ale tohle vysvětlovat někomu, kdo vidí temnou izometrickou hru a automaticky to označí za Diablovku, asi nemá smysl.
-
Ano, má temnou atmosféru, ale má ji jinou než DS. V DS to bylo o tom zoufalství a všude tam bylo cítit, že ten svět je mrtvý. Zatímco tady jsem ten dojem neměl. Je pravda, že z té krátké ukázky toho moc neposoudím, ale zatím to na mě nepůsobí, tak jako na mě působilo DS.
-
Tak sorry, zmýlil som si temnú atmosféru s dusivo beznádejne depresívnou. Súbojový systém - stamina - kryt - útok, o ničom viac nie je ani DS.