Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Vizualny styl a pohyb postáv !
  • del0
    Lol. Diablo a DS mají společné asi jen ty temné kobky, jinak jsou to úplně jiné hry. Diablo je o statistikách postav, hledání gearu a grindu potvor v random mapách. DS je víc o skillu hráče a soubojích. Obě hry však s RPG moc společného, kromě statistik, nemají.
  • GlaDOS
    To jako vážně? Nebyl The Banner Saha náhodou tahovka? Tohle přece nejde ani trochu porovnávat.
  • Ilda
    ode mě support jakmile to bude možné.....:))) *3*
  • Tvoje bába vyzerala nijako!
  • Tvoje bába byla hipster!
  • nikdo? opravdu? no tak je to na mne... HIPSTER!
  • ze je neco jen o statistikach a ne ovladani je hejtersky žblept. taky zalezi jestli za archetip diablovky povazujes jednicku nebo dvojku a dal jako vahu prisuzujes jednotlivym elementum hry. treba ja za paradni diablovku povazuju par prvnich lokaci z dark souls1
  • wenceslaus
    Vůbec na tyhle pixelový věci nejsem ale tohle vypadá pěkně - sladěně. Jestli to bude mít alespoň polovinu atmosféry Diabla 1 tak do toho jdu.
  • určitě toto dílo nebude pro každého, proto je to pixelart, žádný mainstream. Mně to už z videí naopak přijde velmi chitlavé a zábavné což nemohu o dnešním mainstreamu říct ani náhodou.
  • fallanga
    Souhlasím, Fallout. Ale na druhou stranu je tu třeba Diablo, kde jsem jenom klikal a občas rozdělil body. Ale přesto mě to vtáhlo do hry. I zde je to možné.
  • Fallout. Nejlepsi hry, co znam. Když se rekne pocitacova hra, nevybavi se mi Call of duty: modern ultrasuper fight, ani Battlefield 34, ale atmosférická hra, kde jsem měl radost z nálezu prázdné sklenice, pár kousků munice, kde jsem v napětí překládal dialogy a přemyslel, co kterou odpovědí způsobím, hra, u které jsem se bavil. Pochybuju, že mi tohle muze dát tento pixel art ...
  • každý me svoji subjektivni latku kvality, ale jsou hry, jako takhle, které se k tomu mereni ani nedostanou.
  • BattleFrogs na NES .... doporucuju shlednout AngryVideoGameNerda
  • fallanga
    Úspěch ještě neznamená kvalitu. Je spousta her, které jsou úspěšné a jsou to sra*ky (nechci jmenovat, ale všichni takové známe).
  • del0
    Radši si doplň fakta. Očividně jediné děcko tady si ty a ještě k tomu mad, že nemá (nezná) pravdu. *15*
  • jasne, opet napisu me oblibene..za 2-3 roky se tady sejdem a muzem pokecat o uspechu tehle hry, jestli si teda vůbec vzpomenes na nazev..a muzes tomu pak rikat klidne mudrovani u piva:)
  • fallanga
    Když jsem přečetl tu poslední větu, kterou jsi napsal, tak jsem zjistil, že se tu bavím buď s malým děckem nebo retardovaným člověkem. Dám ti radu pro příště. Zdrž se nadávek a urážek, bude to pro všechny lepší. Tímto bych to ukončil, život je krátký a já nemám zájem ztrácet čas s tebou.
  • del0
    Je pravda, že na level "mudrování u piva" sem se ještě nedostal. *15*
  • del0
    Spousta arkádových hardcore stříleček a mlátiček, ale pochybuju, že si žil v době, kdy tohle bylo populární. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit