Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a proč nemá bobra? to je mi tedy realismus...hlavně že na stvárnění středové atmosféry si dají záležet a tohle tak odfláknou... *1*
    • Mahcake
      Mimochodem ho tam má, zkus se kouknout na obrázek kde leží na polštářích, tam je to vidět nejlíp a jestli ho stejně neuvidíš, tak si zkus zvýšit kontrast. *4*
    • smejki
      holení přirození je známo už ze starověku. navíc tohle není obyčejná vesnická děvečka *3*
      • Ve středověku se to vše začalo opět zanedbávat, hlavně kvůli celkově negativnímu přístupu k nahému tělu.
    • Atmosféra středověku nerovná se středověk. Přece jen je to jiný svět s jinými zvyklostmi a mravy...
      • To jako, že se Triss v universu Zaklínače ráda občas ožehne nějakým tím ohnivým kouzlem, aby získala tak bronzový nádech kůže a zároveň se zbavila ochlupení? Nebo jí dokonce Geralt sestrojil nějaké to solárko, a z bylinek jí umíchal lektvar dokonalé depilace aby měla trendy vizáž modelky z první dekády jednadvacátého století? *4* Tyhle nesmysly si mohli tvůrci odpustit. *7*
        • Triss je časrodějka a všechny čarodějky v Zaklínačovi se přikrášlují magii. Takže co by ne.
        • Opálit se můžeš i bez solárka a depilace se prováděla už ve starověku. Znali ji dokonce i Indiání. Egypťani znali "make-up". Nedje tudíž o žádné nesmysly. Problém bude v tvé neznalosti.
    • loool :D tak to jim přesne napiš:D Ikdyž co ty viš možna bude ve sceně i něaka ta žiletka :D
    • claymen
      Atmosféra Středu :D
  • Mahcake
    Dobrá "grafika" *1*
  • mlask mlask slin slint :P :P
  • Jeeej, zase som videl kozičky, asi oslepnem!
  • Konečně hra pro dospělé se vším všudy. Tleskám a těšim se na vydání.
    • Já bych řekl, že tohle je lákadlo právě pro ty nedospělé. ;)
  • Asi jsem se zamiloval... *8*
    • Amylee.Anderson
      Asi si nikdy nepotkal holku.
      • Ale potkal *3*, jen chci říct že je fešná
      • Spades
        Asi už si s tím trapná...
        • Asi?
  • Ani se nedivím, proč si s ní Geralt začal *5*
  • Proc se sakra Triss chvili jmenuje Ranuncul a po chvili se zase jmenuje Merigold?
    • Zayl
      Je to jednoduše proto, aby sis ji nepletl s Marigoldem, jelikož v originále se nás oblíbený záletník jmenuje myslím Jaskier.
      • Spades
        a proč Jaskiera přejmenovali na Marigolda? :D:D:D:D
    • Ranuncul je český výmysl, který se objevil v knihách a tím pádem se objevil i v české verzi Zaklínače 1 a pravděpodobně i ve 2. V originále se ovšem Triss jmenuje Merigold.
    • Protože to psal levis, a levis je, jak všichni víme, mongol...
  • Zayl
    --"Nešetřili na nás nejsilnějšími kouzly,“ pokračovala hluše, „zakletími, elixíry, amulety, artefakty. Nic nesmělo chybět zmrzačeným hrdinům z Pahorku. Vyléčili nás, spravili, navrátili minulou podobu, dali vlasy i oči. Skoro není vidět… následky. Ale já si už nikdy neobleču šaty s výstřihem. Nikdy."--

Consistency? Whats that?
    Jsem myslel že to byl Geralt který přišel o paměť, ne Triss. Na druhou stranu to nějak přetrpíme, no ne? :D
    • Whisp
      Aj v hre si mohli tý, čo majú prečítané knihy o zaklínačovi, všimnúť viac nezrovnalostí. Ale čo, hlavne že má Zaklínač 2 reklamu aj v Playboyi *1*
      • Zayl
        Tak nějak, nakonec to vypadá že to s tou hrou pro dospělé publikum myslí opravdu vážně. Konečně někdo.
        • Já si to odůvodnil tak, že se objevil nějaký nový lektvar, který jí popálenin zbavil...
  • kotty
    Kdyz kvality "Zaklinace" oceni i Playboy, tak to musi byt dobra hra, zejo! Kazdopadne tem pixelum to fakt sekne! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit