-
tak si tu svou češtinu klidně braňte ja to budu hrát v AJ. A než vy ubožáci se dočkate svojeho překladu alá google, ja už to budu mít dohrané. Takže si naserte buzíci
-
Hlavně že umíš pěkně zanadávat Česky, měl bys dostat facku a jak vidím, tvoji rodiče ještě taky, pěknýho hňupa to (ne)vychovali *1*
-
já ti dám zjebaná čeština *10* *10* *10* hajzle
-
Aby si se neposral
-
zkurv..ný dabing a zjebaná čeština atmosféru zcela ničí. Takže fuck off CZ. Poland and english rules
-
Závidíš? Tak se běž přežrat čokoládou.
-
ze sa ti huba nezastavi. btw ranuncul bolo v jednicke pouzite len par krat tusim lambert? alebo kto ju tak volal ostatni ju normalne volali triss tak je snad jedno jake ma druhe meno ked sa to pouzilo v hre len par krat... a ide hlavne o atmosferu a pribeh
-
České překlady przní filmy a hry. Prznit takto skvěle vymyšlený fantasy svět je děs. Já být vývojáři tak tu dojebanou češtinu zakážu. WTF Ranuncul????Takový paskvil, zní to jak jméno nějakého bezďáka. Proto Zaklínač 1 pouze v AJ (polsky neumím, kdyby jo tak bych neváhal) a Zaklínač 2 jak by smet.
-
Asi jsem právě zapomněl všechny znamení.... To je prdelka krucifix *1* *5*
-
i tak je hezká *4*
-
stařičkej Gothic to měl, TES Oblivion to dotáhl do naprosté dokonalosti, tady je jen rozdíl v nových animacích, ale zase v tomhle asi vyhraje Skyrim, přeci jen na tom je ta hra snad i stavěná..ono bych to tolik s tím nepřeháněl, že to nikde nebylo a ták, ale vypadá to krásně, to rozhodně jó
-
Pokud nejsi se sebou spokojená, jistě jde něco pro větší spokojenost udělat. Všiml jsem si, že tu hodně píšeš, takže bych uvažoval, že sis "nasadila do hlavy brouka".
Každý jsme nějaký, každopádně radil bych ti pro začátek analyzovat svůj (tvůj) dosavadní přístup a najít nový směr. Nic proti tomu, pokud ti takováto erotika přijde opravdu divná, protože to může působit méně přirozeně. Tohle už není film, coby prostředník, ale kopie reálného objektu v nezcela reálném vypodobnění, byť na velmi dobré úrovni.
Pokud se necítíš jako ideál krásy, není důvod zoufat. Osobně se na modelku rád podívám, ale příliš mne to nerajcuje, pokud působí moc uměle. Na čem pracovat jde ,pracuj a na čem ne, smiř se s tím. Vše zlé je pro něco dobré a není zcela náhodou, že mnoho naivních pipek jsou poměrně pohledné holky - měly jiné starosti, než rozvoj osobnosti. Často se to bude odrážet i na sociologickém vnímání nebo pohledu na sex a erotiku. To jen tak na okraj ...dále raději už jen tematicky, jak se tu "vyžaduje" :-x -
Sakra, tomu se rika reklama, ne jako trapny EA:-))
Snad si objednam i vic kopii nez jednu:D -
Jaskier (polsky pryskyřník - kytka) se objevil v prvních povídkách a překladatel mu dal jméno Marigold (anglicky zase jiná kytka). Proč? To nevím. Pak se v druhých povídkách jen jako jméno objevila Triss Merigold a překladatel asi nechtěl takovou podobnost a tak jí dal jméno Ranuncul (Ranunculus je anglicky pryskyřník - ta první kytka). Pak se z Triss v sáze (? - šestý pád slova sága) stala důležitějsí postava. A překlad zaklínače je skvělý (alepsoň podle mého názoru).
-
A víte co s.ru na vás du domů!
-
Taky sou známý nizkou sexuální kriminalitou paradox že?
Mimoto proč má většina hentai mizernej rozpočet?Pokud je to teda takovej hit v Japonsku.
Proč je spíš Japonsko známý tim že se lidí co sledujou hentai straněj a dalo by se říct že sou považovaný za odpad společnosti?Pokud sou to teda známý pixel onanisti proč znovu zvolili Ishiharu?
Každopádně ano souhlasím ohledně sexuálních pomucek apod. ale o to tady nejde. -
Buzno XD
-
:D:D:D ...Mno asi nebudu nějakej ideál krásy (kor tady pro někeré onanisty), ale tohle mi pomohlo získat určité hodnoty, které jsou lepší, než mých "normálních" vrstevníků, si myslím. Tupý je ten co k tomu přihlíží. Ale ať je to tak či onak, tyhle faktory neovlivňují to, jak žiju. Možná i někdy líp, než někteří tady.
-
Mimochodem ho tam má, zkus se kouknout na obrázek kde leží na polštářích, tam je to vidět nejlíp a jestli ho stejně neuvidíš, tak si zkus zvýšit kontrast. *4*
-
V Gothicu např. byl kovář, co nejen opakovaně koval, ale postupně tam vytvořil dalšími činnostmi hotovou zbraň a měl ji i v inventáři ;) ... A postavy tam dělaly vše. Ráno se umyly, opravovaly si chatky, vařily, kouřily vodnici, drogu z bažin, vedly rozhovory, ani se nepohybovaly na jednom místě, reagovaly na podněty okolí, ...