-
Hezky si to napsal, Člověče. Asi my dva jediní tu víme, co je to bližší kontakt s něčím živým lidského původu :D
-
Ano, ale Japonci jsou známí v těchto ohledech jako světová jednička. Má to mnoho příčin, ale rozepisovat zde úvahu nebude asi vhodné. Řekněme, že je jich velmi hodně na velmi málo místa (i z toho plynou velmi drahé bydlení), pracují údajně většinu času a jsou ulítlí víc než jinde na elektroniku. Na netu se nejednou setkáte s reklamou na erotické pomůcky z Japonska enbo zprávou, že Japonci uvažují o produkci ženských (primárně asi) modelů s věrně vypadajícím materiálem, či budoucí vize o robotech. Baba ze zaklínače jsou nádherný pixely, ale vždy jen pixely.
Nic proti tomu nemám, snad trochu kromě představy, jak čistě marketingová ja to záležitost (erotika v Zaklínač 2). Krásné pixely. -
je tam i Geralt od pasu nahoru *3*
-
no fuj hnus *11* *11* *11*
-
btw...profil Klodi Monsoon na DeviantArt: http://klodi.deviantart.com/
-
Opálit se můžeš i bez solárka a depilace se prováděla už ve starověku. Znali ji dokonce i Indiání. Egypťani znali "make-up". Nedje tudíž o žádné nesmysly. Problém bude v tvé neznalosti.
-
Ve středověku se to vše začalo opět zanedbávat, hlavně kvůli celkově negativnímu přístupu k nahému tělu.
-
Tady jsou lidi, co se ženskejma v reálu ani nepromluví(Mě se to netýká)...Jak tu něco napíše holka, tak jí automaticky dávají mínusy...Zoufalci.
-
jako živá....xd *1* *1*
-
No ještě že nás neoblažuješ moudrama ty Desmonde, protože podle toho příspěvku to vypadá, že bychom si opravdu moc nepomohli.
-
OMG. Nepoučuj a jdi uspokojit Amylee. Tím bys světu prospěl víc. Ona by nebyla zapšklá závistivá prudérka a ty bys nás neoblažoval moudrama co popíraj samy sebe. Zjisti si co je slovo mentální a pak ti možná dojde proč si za to "můžou" jen ony samy.
-
Škoda že její logika je naprosto... žádná tam není. A pravdu? Pravdu o čem?
Čili mě činí úchylem to, že mě vzruší cokoliv jiného, než (neupravená) fotka / pohled na skutečnou, reálnou ženu. Užasné. Tleskám.
Ty si něco zjisti o základech biologie, lidské sexuality a rovnou zavítej k Amylee a poděl se s ní o to, co jsi se dozvěděl. Máte oba zjevně mezery.
Stejně jako některé slečny deptá myšlenka na to, že z nich nebude nikdy Scarlett Johansson, mě zase deptá pomyšlení na to, že ze mě nikdy nebude Brad Pitt. To že kvůli tomu někteří trpí je druhá věc, to je už otázka individuálního mentálního stavu. -
Jedním slovem: krása. Zaklínač 2 + Deus Ex 3 u mě bezesporu nejočekávanější hry.
-
ja se zatim setkal jen s tim, ze NPC bud staly na miste, pripadne nekam popochazely a mely maximalne dva rezimy (pres den venku a v noci vevnitr, plus minus)
Stejny, nebo podobny system byl v jiz mnoha RPG. Skryvani pred destem, rybareni, ale tady je to zase o neco vice vypilovane (alespon muj dojem). Hlavne to naznacuje, ze to bude vyhracickovane, a ne odbyte. coz je hlavni. -
Není žádnej rozdíl pokud si někdo honí u toho kreslenýho či pravýho (rozuměj silikonovýho) protože při masturbaci de jen o uspokojení a je to jiná liga než sex s někym koho miluješ takže ti de většinou jen o to jaký se ti líběj ženský a podle toho si vybíráš pečko,hentai obrazky a buhvi co .
Nebo mi mužeš vysvětlit proč by to mělo bejt uchilnější a to že to má realnej zaklad není žádnej argument. -
Si něco zjisti o mentální anorexii a zjistíš že problém holek honících se za ideálem krásy není jen jejich problém. A ti kdo dávají té holce mínusy za to že napsala pravdu, jsou vážně zoufalci.
-
právě jsi všechny holky označila za extrémně hloupé, gratz
-
Je užasný že někdo jako ona muže napsat Get a Life když sama přiznala že věčně sedí u kompu a její váha se rovná porřádný almaře.
Nehledě nato že koment o Japoncích je naprosto směšnej vzhledem k tomu že to dělaj i ostatní národy -
Ale potkal *3*, jen chci říct že je fešná
-
A jeden by si myslel, že je to problém těch holek a ne photoshopu..