Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Praise the Moon! \[T]/
  • Ten soundtrack je boží...
  • Hanzales
    No já si to zahraju až někdy na vánoce nejdříve, ale už teď se na to těším, nejen ta stylizace se mi hodně líbí.
  • pecka, oni fakt vědí, jak na mě :-)
  • Zase tu citit smrad zavistlivych pc warez kiddos co mastia akurat tak exkluzivne warcraft karticky a 2 roky cakaju na GTA V
    • Vogon
      Milý vypatlaný trole, kdo by chtěl hrát GTA V, když může hrát Saints Row IV? Chci důvody, šup šup.
    • Hanzales
      Vím, že ideálně nereagovat vůbec, ale nedá mi to ti obě ty věty nevyvrátit :)
      1. Wow, lol, dota, ani jiné mmo, či moba hry absolutně nehraju a i přesto mám stále co hrát a to i kdybych dostal 2 měsíce volna z práce ;o)
      2. GTA5 mám na PS3 dohráno 2x a i tak se těším mnohem více, až si to zahraju potřetí na PC (samozřejmě s gamepadem z gauče, jen tak na okraj)
      Měj se hezky, ty jeden věčně brblající, nespokojený a uhatovaný jedinče ;o)
      PS: dovolím si "citát" z American history X, zlepšilo tvé jednání a chování v diskuzích nějak tvůj život? ;O)
      • jakej život, vždyť je to bot spamující diskuze hatem na pc. *1* ale jestli ne tak je mi za něj smutno, musí to mít těžký. Já bych si třeba Bloodborne rád zahrál, ale ps4 si kvůli tomu nekoupím. Už tolik hry nehraju ani na tom PC co doma mám, nemám zas tolik peněz a taky mám jiný koníčky za který utrácet, ale proč to vysvětlovat někomu kdo by ti na to stejně odpověděl něco ve stylu "nezáviď smradlavý pc warez kiddo" *6*
      • Kdyby 2 měsíce, ale na to, abych si zahrál vše co bych chtěl by mi možná nestačily ani 2 roky volna :-) A to jsem si ještě, já vůl, koupil PS3 abych si zahrál ty supertruper exkluzivky, a už 2 měsíce na ní padá prach, protože většina těch exkluzivek stojí za vyližřiť :-)
    • Jenom jestli to nesmrdi tvuj hnisajici pindik.
    • Sry, ale GTA V mě nijak neimponuje.. to si klidně nechte na těch konzolích :)
  • Bude mít hra zase klamavou reklamu, jako předchozí díl?
    • Realisté říkají že ano, zatvrzelí fanoušci říkají že ne. *2*
  • Nope
  • Zaklínač je možná infantilní, ale zase na druhou stranu není hnusný, zastaralý a nemá ovládání jak od prasat.
    • Fakt vtipný porovnávat combat system z witchera s soulsama :D .... ten combat je snad na witcherovy ta nejhorší složka, kdežto u souls je to základ celý hry. Pokud to není jen pokus brečet nad tím že hra koncipovaná na gamepad se hůř ovládá na klávesnici a myši. Je třeba pro hry volit adekvátní ovladač ... i na PC :)
      • Hmm a nebo to optimalizovat na klávesnici a myš, když už to vydávám na PC, to je věc, co? Ať si to každý zahraje na tom, na čem chce, ne? Kolik dalších her tě vyloženě nutí hrát na ovladači jenom proto, že jsou vývojáři neschopní udělat slušný port? Proti Souls nic nemám, ale ty porty jsou prasárny a z pohledu PC hráče nemůžu mít ty vývojáře rád už jenom kvůli tomu.
        • je plno lidí co říkalo že to hráli a dohráli na KB+M, takže to taky jde, jen říkám, že je to prostě s gamepadem příjemější :). Stejně jako strategie se zase hrají zásadně lépe na myši, letecké simulátory na joysticku, bojovky na gamepadu atp.
    • popravdě, Witcher 2 má asi nejhorší combat za posledních x let co jsem viděl, něco tak nevybalancovaného a hloupého se nevidí *1*
      • Tak hlavně že simulátor kotoulů má super combat.
        • Aké počkať, nie je zaklínač 2 tiež simulátor kotoulu? Veď tam sa to permanentne spamovalo v bojoch :D
  • Po sluníčkovém Zaklínači a jeho infantilmí stylizace konečně zase něco na úrovni. Asi koupím PS4...
    • Ty budes jeden z takych strasne drsnych dospelakov http://globalmetalapocalypse.weebly.com/uploads/7/3/0/7/7307465/895180423.jpg ;-)
    • vies ty vobec co znamena slovo infantilny???

vyznam: "zaostalosť vo vývoji; pretrvávanie psychických a fyzických znakov detí v dospelosti"

Cim presne je Zaklinac infantilny oproti Bloodborne? Ze nema groteskne, radoby drsne 20metrove monstra s farebnou paletou od svetlo ciernej po tmavo ciernu a 10 riadkami hovoreneho slova? Myslene samozrejme s nadsazkou...dark souls hry mam rad.
    • Dogkiller
      PS4, to je vůůůůůůůůůůl.... *15*
      • Vuuuuuuuulll si ty...tvoja plechovka moze bytbrada ze si zahraje hry v medium nastaveni...ty kreteno....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit