Přejít na výpis diskuzí
Náhodně generované dungeony výrazně prohloubí zájem hráčů o Bloodborne
30.1.2015 | Adam Homola
222 příspěvků
-
Já chovám :) A na Bloodborne se hodně těším, stejně tak jako na PS4ku a pár dalších titulů na ni.
-
geniální *1*
-
Souls neni RPG ale akční mlátička, argument invalid
-
S prezdivkou horizon!
-
A to sony ma mit konferenci v USA,a ma prid neco velkeho!Ze by dalsi rpg od tvurcu killzone?
-
Kdybych to mel resit,tak davno nehraju,a playstation uz davno neexistuje.
-
Fun fact: XBox 360 umí obdobu team speaku, ale FROM SOFTWARE si u Microsoftu vydobyli vyjímku, aby mohli tuhle featuru pro Dark Souls vypnout, protože by to narušovalo geniální multiplayerový koncept Dark Souls.
-
Já ti nevím. Na ikonce máš System Shock, což svědčí o tom, že máš na hry výborný vkus. Ale to bys pak měl Souls sérii od From Software chovat trochu v úctě, protože v záplavě Call of Duty klonů právě první Demon Souls byla hra, která hodila herní průmysl do trochu zajimavějších kolejí.
-
Baví mě, jak místní PC-only komedianti nemůžou překousnout, že nejlepší RPG serie posledních deseti let (Demon Souls, Dark Souls I&II, Bloodborne) vychází jen na konzolích a oni dostanou v nejlepším případě zmršený port.
Užijte si minecraft, paka, já si jdu dát NG++ v Demon Souls, abych si zkrátil čekání na tuhle dokonalou pecku. *16* -
ul bude hrát ty ne tak tu nebreč o fps a ul hrej a neřeš to
-
Ja ti na ego kakam!S multiplatformovkach ego nikdy honit nebudu!Az budu chtit pc na hry,tak si ho koupim!Zatim me zajma bloodborne,order1886,uncharted4.pc si poridim az jak me zaujme beta btf.Nebo cim me tento rok pc oslni!
-
Tak ja Btf4 taky hraju v 60fps.Ale je mi to prt platny!Staci kdyz tym ma na houbi pripojeni,tak se to skube jak krava,jindy to je supr,a po poslednim patchy je to jeste horsi!pri predeslich petchych se to hejbalo lip!A nedoskakovali mi textury jak ted!
-
A jak moje kvalitni hrani ovlivnuje co maji jini lidi? Mam snad JA nizsi fps, protoze muj soused nema herni komp? Timhle si mezi sebou konzolisti zvedaji ego? Nejhloupejsi blabol co jsem dneska slysel, tupce. Snaz se vic. *11* *15*
-
At taky,kdo rika,ze vsichni pc ckari maj,vse na ultra a 60fps!Kord na multiplatformovkach od Ubisoftu!Zas proziju jednu generaci na exluzivkach,jak tomu bylo na ps3 a ze jich bylo!Celkove jsem jich mel 42,a to mi chybeli pecky jako Rethet and clang a spoustu dalsich.A paradne jsem se bavil!A zadnou z platforem jsem nemel potrebu nijak urazet,nebo ji zavidet.A spojeni slov next gen,znamena nova generace,neni to jen o cislech,ale treba o project morpheus o novich znackach,sluzbach,o celkovem zlepseni systemu od predesle generace.
-
Jiste, tvuj jednotny hw ma vzdy navrch, proto hrajes v ubohych 30fps a me jede BF4 a podobne narocny hry v 2x vetsim rozliseni 60+ fps ty dutohlave. *15* Hrajes koridorovy onebutton shity.
-
Tak právě dohráno je to super hra ale bez volantu je to nehratelné
-
Hlupak jsi ty!Ja si pockam na recenzi!Ja ti na ten tvuj open worl kakam!Pro me je dulezita zabava!At to je tetris,nebo bloodborne!Nenechamse ovlivnovat tupim pc ckarem,pro ktereho,kdyz to neni open worl tak je to sracka,proto asi kazdy hrajem na necem jinym,stim rozdilem,ze mam asi trosku vice na vyber nez li ty!Protoze jak posloucham zdejsi pc scenu,tak hrajete pouze klikacky a open worl!Ja hraju vsecko,a hlavne to,co mi da zaruku kvalitni hry!A za to se mi vzdy sony a jeji vyvojari zaruci!Nestalo se mi,ze by mi nektera ze studii sony prodala rozbitou hru,krom drive clubu,ale co slibili,to dodrzeli,a je ztoho zatim nejhezci zavodni hra na playstation.Jsem zvedav,jak dopadne kingdom come!Kdyz vyvojari si vybrali hlavni platformu pc!Aby se v tech parametrech neztratili!Aby to vubec dodali!Kdyby si vybrali ps4,tak uz je to mozna hotovi!Jednotny Hw ma vzdy na vrch.Jejich volba!
-
Za první větu ti dávám + a ta druhá mne nechává naprosto chladným :) Pravda je, že konzole je taková více "společenská" a na dvou gamepadech moc těch her na PC není, ale něco se taky najde. Např. Raymani, Never Alone a podobné super kousky, MortalKombat (díky bohu, že vyšel i na PC) a ze starších třeba Mashed, to byla multismažba jako prase.
Škoda že rozšířením rychlého netu ubylo takových těch úžasných LAN party s 4-12 PC na kvartýru, neříkám, že už to není, ale bývávalo to tehdá mnohem frekventovanější (to byly ještě 32 a 56Kb modemy).
Nicméně k obrázku, týpek pak půjde na pivo do hospody k pokecu určené a klučíci (všimni nepoužívám výrazy jako tard) si užijou zase nějakou tu fajn exclusive pařbu ve dvou proti sobě (abych nebyl tak zlý) ;o) -
Náhodně generované dungeony mělo i Diablo 2. A to byla aspoň smažba... Japonci mají divný vkus.
-
Uzasny, 30 fps, skvele plynula hra. *15* A za tech 20 let ses nenaucil psat? Myslim ze tu nekdo keca.
Btw, zkus si zjistit co znamena koridor a proc jedna vetsi mistnost v nem z nej open world opravdu nedela, hlupaku.