Přejít na výpis diskuzí
Náhodně generované dungeony výrazně prohloubí zájem hráčů o Bloodborne
30.1.2015 | Adam Homola
222 příspěvků
-
To je úplně jedno. Prostě si dovoluješ kritizovat DS, tak si PCtard, co hraje dotu, honí si fps, nemá vkus a má rád omalovánky. Někdy si řikám, jestli GGJoke není jen trollbot. *15*
-
"Souls hry nepotřebují grafiku"
Ok. Tak to potom díky za vysvětelní. Já jen, byl sem trochu zmatený. Myslel sem, že na grafice záleží. Oh wait... na grafice vlastně záleží jenom když se troluje u PC indie her a když se onanuje nad trailery od SONY, které ve finále nemají s gameplayem nic společného. *15*
"Radši budu mít horší grafiku, ale nulové loadingy a plynulejší fps."
Jaká to ironie, že čím dál více her na PS4 má target 30fps. *15* Nikdy mě nepřestane udivovat, jak se vy ko*otisti dokážete rozplývat i nad hov*em a leštit ho tak dlouho, že vypadá jak ze zlata.
"Btw. Nejsi ty ten retard, co tu vždycky brečí, že ho zabil boss v tutorialu?"
Já sem ten retard, který už v životě hrál mnohem těžší hry, než DS a hlavně skutečně skill-based hry. Akorát nemám potřebu si na tom stavět ego. Ale chápu, že dětem typu GGJoke, kteří ani neví, co je RPG, to může připadat cool. -
Tak to já si už dám pozor, pane anonyme. Když ten váš názor na mě má tady takovou váhu... *15*
-
Tom : taky jsem si všiml jak na games má skoro každý druhy 4k :)) a taky skoro každý druhy gtx 980 po případě gtx 970 :))) ale zase na druhou stranu konzolisté tady na games mají všechny hry bez problému, kupují novinky za 1700 kč :))) jako kdyby ani nebyly češi :)) (nejlepší příklad pc lamy ) : Amd je low end procesor a přitom má starý dual core od intelu :))) a nebo grafiku za 5-6 tisíc a k ni jednoznačně i7 :)) protože je to best procesor na hry :)))
-
Jejdasek je vymlety console master race rasista, ale bude ti tvrdit opak. *3*
-
Ale ved to je v poriadku, presne to by si mal aj urobit ked ta hranie na konzole bavi viac. Ale preco by som si mal ja , pre ktoreho to neplati kupovat dalsiu konzolu? To nema nic s nejakym rasistou, to je proste zdravy rozum, PC hrac je preto PC hrac, lebo preferuje hranie na PC.
-
Ja si druhou konzoli koupim. Pletes si pc hrace s vymletym pc master rasistou. Ja jsem napr. pochopil, ze konzole mi nabizi lepsi zabavu nez pc a naopak uz nehodlam nadale investovat do herniho pc.
-
Samozrejme , ze PC hrac si konzolu nekupi,,,teda druhu, pri prvej zisti, ze to nestoji za nic aj napriek oslavnym odam konzolovych funboys. PC hrac totiz chape, ze nebude davat prachy za nieco na com hrat nechce, aj ked je to tak lacny sunt. Vote with your wallet.
-
Je jedno ako to bude bezat, hlavne ze to nie je na PC...klasicky konzolista ;-)
-
No konzole svůj účel plní celkem slušně je sice pravda že technicky nejsou žádný zázrak ale jako herní zařízení funguje dobře. Osobně hraji na PC (cca 5 let starý) i na konzoli pro každou platformu se hodí jiné žánry. Strategie na konzoli to je něco otřesného což vím z vlastní zkušenosti z PS1 ale například DS nebo prakticky jakékoli JRPG ke konzoli prostě patří
-
I konzole je prezitek
-
To je oblibeny argument meho nepodareneho klona, muj nepodareny klone :-).
-
PS: i a y jsou podle mě přežitek stejně jako mne a mě akorát to komplikuje lidem se naučit česky
-
Hmm nějak to nemůžu v tom vláknu najít
-
Napsal. A koukam ze napsat jedno y spravne je takovy problem. *15*
-
Az vyrostes tak pochopis je tvuj nejoblibenejsi. D3bile. *15*
-
No hlavně jsi pořád nenapsal co máš za tu grafiku což je zvláštní jelikož napsat jeden název není takoví problém
-
Vis ty muj ubohy klone, co to jsou vubec argumenty? :-)
-
Dal jsem tam dve R290. Protoze jsou levnejsi. A abych to lip nakrmil tak jsem si koupil FX-9590. A tech 800W tepla prodavam sousedum, vytapi tim sklenik. Sice to strasne pece a smrdi spalenym plastem ale na internetu psali, ze to je lepsi nak intel a nvidia.
-
Argumenty? Přesně v čem bych měl argumentovat? Já jsem se zeptat tvé mrzké osoby, co za grafiku z roku 09 dává 4K při 60FPS, na to jsi odpověděl, že jsi asi tam dal novou grafiku, ale jakou jsme se nedozvěděli, takže o jakých argumentech se bavíš?