Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak,bambule mi nevadi,hraji na nich skoro 20let!Jinak hraji na sony bravia kdl50,805b!A budu to hrat v 1080p12bit,30fps.Jinak ty hry bezi vic jak v 30fps,treba takovi dayng light ps4 vs xone,bezi nad 30fps,viz youtube ukazatel v levo u prosted,a hodnoty tam jsou kolem40fps,na tu dolni listu nekoukej!A order1886 ma otevrene lokace,krom souboju v ulickach,ale jsou soboje na hribitovech,v parcich atd,Viz hrej.cz!Ze je to tunel,je pekny blabol!
  • Skoda ze mu muze zaroven se hrou bezet TS kde muze byt vic lidi nez ty znas, nulo. To failzole totiz neumi.
    Btw, fotky krasne popisuji tu fanbojskou teorii jak se u pc musi clovek hrbit a u konzole si jde sednout do pohodlnyho kresla. To co ma ten typan musi byt neskutecne pohodlny, a ta televize je taky perfektne umistena. Proste pohodli 10/10. *5*
  • Dalsi hloupa ovce. Sony prosilo a uplacelo aby aspon nekdo nejakou beckovou kravinu na ten jejich lowend packovac vydal a fankid rekne "sami si vybrali". Haha, dobrej vtip.
    Uzij si 30 fps v 800x600 rozmazanych na hd tv. *15*
  • A Mega chladic na hlave a posvecen vodou s chladice a osvicen diodami.
  • Nevim,proc se tu resi HW?Vyvojari si sami vybrali platformu,a tim je ps4!Kdyby si chteli vybrat pc,tak si vyberou pc!Pc ckari muzou bejt radi za sreet fightera,ktery plati zpulky sony,dragons dogma taky!Nevim ze by z pc sceny plati vyvoj z nekterych uvedenych znacek.Ale,me je to putna!Bloodborne je na moji pltformu!Huraaaaa! *14*
  • Strilet by se mely labilni deti jako ty. Az vyrostes, pochopis.
  • Proc me tak se*es ty kriple vypi*eny Dolansky? Jdi si psat sve ho*na nekam jinam. Pises sra*ky typu butthurt a tak nejak pochybuju, ze vis co znamenaji. Takove mrd*y jako ty by se mely strilet. Chcipni ty sra*ko vyjeba*a.
  • Nerozumies pisanemu textu, kde som ja napisla, ze niekto nemoze hrat aj na PC aj konzolach a chcem to niekomu zakazovat? Ak to niekomu nevadi, tak pokojne si moze kupovat co len chce je to presne v sulade co mu vyhovuje. Ale ak niekto nechce hrat na konzole, co je uplne regularny nazor, tak je uplny blbec ak kupuje konzoly a hry na ne. Rovnako ako je blbec ten, co chce hrat len na konzole a kupuje PC a jeho hry. Co na tak jednoduchej zalezitosti ako vyjadrenie nazoru penazenkou nechapes? Nemam vobec nic proti konzolam, je kopa ludi, ktorym vyhovuju , mne nie, preco by som ich mal financne podporovat?
  • Nevylucuje, kazdy muze hrat na kolika platformach chce. Jen hloupi pc master race vyhlasuji smrt konzolim a radi by vsechny ostatni platformy zakazali.

Naznacovani, ze ti kdo uzivaji vice platforme nemaji zdravy rozum je pekny fail :-). V cele nahote odhaluje tve totalitni smysleni jedne strany a vlady. Pluralita je systemove prospesna, takze i existence vicero hernich platforem je prospesna a neni tak nic spatneho a nezdraveho na podpore vice platforem.

Za prve, kdyz tu obtezujes trolovanim, tak by mi do toho neco mohlo byt a za druhe jsem psal, at si to zodpovis sam sobe, nikoliv me.
  • Krásný obrázek, konzolisti dva přátelé co se u hry dobře baví, pokecaj atd. PCtard, samotář zalezlý ve své noře, kde si v tichosti povídá jen se svým dělem za 50 000,- *3* *3*
  • Ale vylucuje, ak proste niekto chce hrat na PC a preferuje ho, nebude cpat peniaze do konzol a ich hier. To je zaklad zdraveho rozumu, pretoze len peniazmi sa da vyjadrit svoj nazor na gaming a jeho smerovanie. Do toho ako ja travim cas ti vobec nic nie je.
  • Tak sis zatrollil, teď už zbývá jen splodit syna a zasadit strom...
  • Já teda konzoli nemám ale spoustu kamarádů jo ale stejně sem zastánce PC jako tady Dolan který je ale narozdíl ode mě lhář protože hry ve 4 k mu PC z roku 2009 nespustí. Možná tak PC z roku 2014. náký vyjebaný radeony 290 to neutáhnou tak nelži ty boháči co všechno máš
  • PC hrac je ten, kdo hraje na PC. A to se nijak nevylucuje s hranim na konzolich. Nikdo po tobe nechce aby sis kupoval dalsi konzoli. Spis sam sobe vysvetli, kdyz jsi tak presvedceny nekonzolista, proc marnis cas v diskuze pod clankem o ciste konzolove hre a jeste jejim ctenarum cpes nejaky blby reci o tom, co pc hrac nechce? :-)
  • Pokud by bylo hlasovani a nejstupidnejsi/nejubozejsi komentar-vyhrals.
  • Hanzales
    OT: Tady koukam je ta diskuze uz uplne zabita :) Predem se omlouvam, ale musim si ten trolling taky vyzkouset. Jsem jen zvedavej, kolik muj velkolepy vytvor nasbira minusu a jake reakce se vyroji :)
    http://i.imgur.com/FGZPQMu.jpg
    Alespon jsem natolik slusnej, ze jsem to oznacil OT, i kdyz predchozich 40 prispevku ten rozdil trochu smazava :D Redakci je to asi stejne posledni dobou koukam jedno...
  • To jsi docela omezenec
  • Uz z principu je lepsi mit silny 4 jadra, nez 8 slabych. Jedno jadro zvladne dva thready, jeden thread na dve slaby jadra nerozdelis. Cim min threadu bude mit aplikace, tim v ni bude lepsi intel.
    7-8 tisic mezi FX-8 a i5 rozdil neni, i5 stoji 7 a dobra deska 3, dost pochybuju ze koupis FX i s deskou za 2-3 tisice. Zkus si min vymyslet nesmysly.
    Navic levny desky jsou k amd nepouzitelny, nezvladaji spotrebu a cpu pak throttluje. Plus pro taktovani je potreba lepsi chladic, to rozdil ceny proste smazava.
    Video nic nedokazuje, je treba videt prubehy minimalnich, prumernych a maximalnich fps, pak to muzes objektivne porovnat.

Mimochodem to tvoje video ukazuje rozdily i 20% a to jsem ho jen proklikal.
    FX stoji 5k a pokud dam stejne drahou desku na intelu tak jsme na 8 tisicich. Uz ted rozdil ceny odpovida tomu vykonu, a to nepocitam chlazeni a spotrebu. Troll harder amdkid.
  • Franto to že si přečteš wikipedii co je thread, neznamená že něco víš o pc, za 1. psal jsem ke "grafice" za 5-6 tisíc za 2. neříkám že intel nemá lepší procesory, jako neříkám že škoda je lepší než bmw, to asi nepochopíš, a za 3 čekni si nějaké videa (ne tabulky "rádoby expertů ) do youtube si třeba zadej amd fx 8350 mezera gtx 980, třeba ... a uvidíš že mezi amd a intel není až takový rozdíl, protože tě spíš bude brzdit grafika ,,, https://www.youtube.com/watch?v=xJpCsAUmr20 btw rozdíl +- 7-8 tisíc ...
  • "Koukej, Franto, voni tam davaj do toho á em dé vosum jader! A je to levnejsi nez ten zlej kapitalistickej intel. To si musis koupit, povidam ti, hotova pecka..."

Skoda ze Bezny Franta Uzivatel nechape jak funguje cpu, co to je single thread vykon a kolik threadu vlastne dnesni hry maji.
    A timpadem proc je FX od amd na hrani pekny kram a v hernim vykonu ho predbehne i ta nejstarsi i7 nebo nova dvoujadrova i3. *5* Takze pc lama jsi ty pokud si myslis ze to neni lowend.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit