Přejít na výpis diskuzí
Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
5.11.2013 | Petr Poláček
178 příspěvků
-
cely ten humbuk okolo OLD GEN vs NEW GEN je cele len habadura a marketing...
nevidim dovod preco tie effekty a ta skala farieb nesla aplikovat na old gen - hlavne pri CALL OF DUTY ktory ma engine 10 rokov stary -
Téhle sortě puberťáku (čest výjimkám) stačí nabídnout hru, kde si budou moci online leštit ega buď s nějakou super nabušenou fantasy postavou nebo super arkádovým vojákem, který má 10ti metrové skluzy a běžně 100killstreak od boku... Tyhle hry se sice dají brát jako arkádový odreaovačky, jen kdyby si nehrály na vážnost a nevtíraly se na každym rohu. A zároveň se férově ohodnotili, tj. tak poloviční cenou... pak ať si pro mě za mě zaplavují trh...
-
Pěkně jsem jí prošustroval lopuch *16*
-
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *16*
-
Toto je také velmi komické - V novém COD se vyskytuje zkopírovaná (avšak mírně upravená) cutscena z MW2
http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU&feature=player_embedded -
Tak zrovna CryENGINE znám dost dobře, protože v něm dělám denně a zatím mi příjde (podle toho, co ukázali Crytek s RYSE), že next-gen konzole nejsou schopny utáhnout to na maximum (tím rozhodně nenarážím na jejich redukci polygonů u postav). Mám takový dojem, že PS4 a X1 zestárnou mnohem rychlej, než jejich předchůdci.
-
blbý je že tahle sorta her je mířená na děti/puberťáky a těm je to jedno když za tu hru neplatí a koupí jim to rodiče
-
next(de)gen
-
Přesně. To, aby člověk poznal pravý význam slovního spojení Next-Gen, by musel ulehnout tak na 10 let do spánku a pak si něco zahrát...
-
nextgen znamená, že by mělo dojít k viditelnému posunu. že u těch her uvidíš něco, co ti dnes nedávají. teď byla nějaká generace konzolí a vychází další, tedy nextgen. a má tam dojít právě k tomu posunu. jenže z počátku nebude tak velký. hw je sice v porovnání se současnou generací nextgen, ale hry ho nevyužívají. nejsou na to tak orientováni, protože se vše doposud optimalizovalo tak, aby to šlapalo na současné generaci. a to je i důvod, proč není tak viditelný rozdíl u této hry. lepší to bud až s hrami, které se zaměří na vývoj na ty nové konzole. neměly by s tím mít ale problémy ani kvalitnější enginy, které ždímou PC hardware, tedy CryEngine a Frostbite na tom budou vizuálně dobře na nových konzolích patrně hned od začátku. až se tohle stabilizuje, teprve potom přijde doba, kdy se bude ždímat z hw těch konzolí maximum.
-
A proč by to dělali, když lidé kupují i úplné sraczky? Až se jim sníží tržby, tak možná začnou něco dělat.
-
No že by ten rozdíl v grafice byl takový, že bych z toho čural magi v kostkách a honem honem utíkal koupit PS4..........ani omylem.
-
next-gen znamená to, že k hraní už budeš potřebovat jen dvě tlačítka - Use a Quit
-
Next-gen už není zaklínadlo, teď působí jako projímadlo.
-
O rozdílech se bude možné seriozně bavit , až páni "vývojáři" CoD uchopí konečně nějaký nový engine a VYŽDÍMOU ho u next gen hardware . Chyba není v XONE a PS4 , ale jmenuje se LENOST a MONEYMAKE .
-
Ahoj,
podle mě to je pouze marketingový slang, který ti má vnutit pocit, že se na tebe chystá něco doteď nevídaného.. že realita bude uplně jinde je témeř jisté.. jako už mnohokrát předtím, prostě jen našli slovíčko co "prodává" *3* -
To je vtip ne? Jasně, PS4 má lepší nasvícení, trochu ostřejší textury a o něco detailnější modely ve větší vzdálenosti. Ale toho si člověk všimne spíš proto, že ví, že tam má najít nějaké rozdíly.
-
Ahoj lidi, měl bych jeden dotaz, co vlastně znamená next gen u her? Já to tu všude vidim jako zaklínadlo, ale po pravdě si nedovedu představit co by se na téch hrách mělo změnit aby byli všichni spokojení.
Prosím jen o seriózní odpovědi, opravdu nejsem zvědavý se dozvědět co jsem za debila
Díky -
ešte teraz sa smejem z tvojho komentu :D
-
Přes Steam jako takový nekupuji, protože drtivou většinu her najdu jinde levněji. K čemu ti bude můj účet na Steamu?