Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otrepany konflikt druhe svetove plus zastarala grafika (engine z jedničky), asi jsem stratil zajem
    • ZvacA
      Ztráta tvého zájmu? To znamená jediné - definitivní kolabs herního trhu. Už je to tu, néééééééé.
      • spíše o jednoho seedera méně
  • A kdo nehrál první díl tak honem si doplnit vzdělání:
    http://www.humblebundle.com/
    • Mohl bys mi o tom něco povědět? Jak to funguje, jestli je to trusted atd. Rád bych zakoupil, ale nemám sním zkušenost.
      • Humble bundle muzes na 100% verit. Proste muzes zaplatit kolik chces (minimum 1$) a dostanes Steam klic na vsechny ty hry. Pokud zaplatis vic jak prumernou cenu (ted je to 5.8$) dostanes k tomu vsemu jeste to Saints Row. Akorat ber na vedomi, ze vsechny se pak musi aktivovat na Steamu.
        • Děkuji za odpověď, to mi v žádném případě problém nedělá. *4*
          BTW: Vidim, že na games je zase plno demen*ů, páč dát mi mínus, protože něco neznam a člověku který mi radí, je opravdu demence. *7*
  • Jestli budou zase jednotky pobíhat po celé mapě jako v 1 aniž by se jim něco stalo tak odinstalovávám... Coh je možná starší ale jednička byla spíše trapná arkáda.
    • Pro tebe trapná arkáda aa pro mě nejlepší strategie jakou jsem kdy hrál. Navíc, proti arkádovosti aplikujte Blitzkrieg mod.
    • V porovnani s MoW to arkade urcite je :) Mínus prosím
      • MoW je budget
        • jen tak vypada, jen to vyzkousej
      • To víš hl. že ho mám já :D ale bylo trapné a do očí bijící. Není a to je ta škoda.
        • pobihat po mape aniz by se jim neco stalo? nevim co myslíš?
          • Commandos ? Němci na 3. vetu Panzer elite taky padala stěží... nějaky posraný tank dokázal umlátit Kinga :D
      • Magister_Peditum
        Za co? Nikdo netvrdí, že je CoH nějaká realistická simulace války. *4*
  • 15k3
    Já jen doufám, že budou větší mapy a bude se hrát na větší vzdálenosti... Jednička mě velmi bavila, ale moc se mi na ní nelíbilo bojování jen na +/- 100 metrů...(hlavně u tanků). Něco jako ten mód co na to byl (nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval). A taky doufám, že vyřeší pro mě chybu: chyba s připojením NAT. (napojil jsem se tak asi jen na 10% her)
    • měl sem s NATem taky problém, ale v 90% případů šel vyřešit tím, že sem se odhlásil z účtu a hned zase připojil. Pak sem se dostal i do hry, kde mně to házelu chybu s NAT. Docela komické.
      • Stačí otevřít porty na routeru ne? Teda mě to aspoň pomohlo.
        • s portama sem zkoušel, co se dalo a nepomohlo.
          • Vymenit router. mel jsem to same. Vsechny porty otevreny, dokonce cely router nastaveny do demilitarizovane zony (proste otevren svetu :D ) a porad problem s NAT (NAT3) pak jsem koupil na Alze na 3 kila router (mel jsem roky, roky starej) a vse samo i bez otevirani portu bezi jak ma.
            • no poradit by spíš potřebovali hoši a děvčata v relicu (((:
            • Jo tak, ja mel problemy vsude. PS3 psalo NAT3 pri vyzkouseni, takze to ti neporadim, pardon.
            • já nemám nikde a s ničím problém (jak na pc, tak i PS3), jenom s CoH.... tak kde asi bude chyba? (((:
  • Ten kec s Men of War jsem trošku nepochopil Company jako serie je daleko starší. A pro mě z druhoválečných strategii nepřekonaná. Men of War je taky povedená hra a nemám proč jí kritizovat. ale ten kec že v tom někdo vidí Men of War :)nechápu. Jestli je to není tím že oboje jsou hry z druhé světové :D
    • MoW je starší série, protože začala už hrou Soldiers: Heroes of WW2 o dva roky dříve, než CoH.
      • Magister_Peditum
        To je asi jako když řeknu, že série Torchlight začala Diablem 1, protože na ní dělají stejný lidi a je to fantasy hack and slash.
        • Vzhledem k tomu, že potom následovala hra Faces of War, což je hra takřka naprosto totožná Men of War (i engine je totožný a spousta modelů ze hry) a vychází ze Soldiers a navíc jí dělají pořád stejní lidé a vydává pořád stejný vydavatel, tak je to jako říct, že série Arma nezačala Flashpointem...
          • Magister_Peditum
            Maximálně lze hovořit u duchovním nástupci, ale ne o sérii, a to i v případě OFp -> ARMA.
            • Magister_Peditum
              Souhlasím, že tady už řešíme něco nad rámec této diskuse, ale neodpustím si připomínku. *4* GTA 3 může být pokračováním GTA 2 jednoduše proto, že jde o sérii GTA. Má to v názvu. To ji dostatečně vymezuje, zatímco krkolomný hledání společných znaků u dvou rozdílných značek a dělání z nich jednu sérii je diskutabilní. *3*
            • S tím nesouhlasím. Jedná se jen o změnu názvu. Jak může být GTA 3 pokračováním GTA 2, když je to úplně jiná hra a zároveň Arma nemůže být pokračováním Flashpointu, i když je to takřka totožná hra. Nedává to smysl. Nicméně tady asi zbytečně zabíráme diskuzi o CoH. A abych to ještě pro úplnost uzavřel, MoW a CoH jsou odlišné hry a neměly by se moc srovnávat už jen kvůli rozdílům v přístupu k hratelnosti a různé míře realističnosti.
    • Rikam ze to vypada jako MoW protoze to bylo drive na vychodni fronte, tedy v techto kulisach, jednotkama, technikou atd... Mysli
      • ty vole...tak to je snad jasný, že se to podobá kulisama když se to odehrává na východní frontě a je jasný, že technikou a jednotkama, když proti sobě bojujou Rusáci a Němci...to si měli vymyslet jiný stroje nebo si měli pro každou stranu vymyslet jiný uniformy? Todle neni prvenstí MaW...to se taky jen inspirovalo, tim jak ve skutečnosti uniformy vypadaly a reálnou technikou...a stejně tak to bude pravděpodobně u CoD...obšlehávat vizuál můžou hry u Jaksonova LOTR jak ypadali gongořani ale určitě né jedna hra od jiný hry když se zakládá na reálných vizuálu
        • Coh
  • pořídím v případě, že se Xalibur a spol. vrhnou na vytváření svého módu Blitzkrieg i pro dvojku.
  • Já v tom prostě vidim Men of War (tu strategii, ne film:)) Radeji tedy doplnim ze vzhledem, protoze MoW bojovalo nam vychodni fronte jako prvni, pro mene chapave.
    • každopádně men of war je mnohem lepší 2ww strategií než je CoH, mě CoH až tak neohromilo jako MoW na full detaily na velký TV :)
      • XorxoxTalarius
        No ja ti teda nevim, pokud zapnu grafiku v CoH na maximum (s tim ze rucne opravdu nastavim vse na max) tak tomu MoW nesahaji ani pokotniky .... v pripade ze se platu, rekni jakej dil MoW hrajes a zkusim porovnat :)
        Ale prece jenom, na nejvyssi detaily v CoH vidim u vojacku i frcky na uniforme a poskrabani laku na tancich
      • Kozy
        pravdu máš
    • Magister_Peditum
      CoH je starší než MoW.
      • Defacto není.
      • No a?...Ja vim... Nerikam ze to kopiruje MoW ale ze to vypada hodne podobne, na tom neni nic spatnyho. CoH je sice starsi, ale bojovalo se na zapadni fronte, MoW na vychodni tedy bojovalo drive, od toho rikam ze CoH2 vypada jako Mow
        • Magister_Peditum
          Těžko bude CoH2 vypadat jinak, když musí používat stejné jednotky a odehrávat se ve stejné krajině.
          • Tyvole a o co ti jako jde? Ja naprosto nezaujate poznamenal ze je to podobny? Jsi se s touhle serii oženil nebo co?
            • ty ses dost nemocnej se mi zda...
            • Magister_Peditum
              Jasné, máme spolu dvojčata. Jedno se jmenuje Company a druhý Heroes. *1*
  • mazec :))
  • Magister_Peditum
    No, konečně! "Zpátky ni krok! Huráááá!" *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit