Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ješte bych dodal že je škoda že rusi nebudou mluvit rusky a nemci nemecky, treba v age of empires tohle nebyl problem nevim proc tady musi vsichni mluvit anglicky jen s prizvukem
    • Já na tohle ve hrách nadávám už několik let, ale evidentně je to každýmu u p*dele...
      • Bohužel je z komerčního hlediska nutné, aby tomu rozuměli i amíci, kteří neznají ani svou vlastní zemi, natož aby měli nějaké povědomí o cizích jazycích. Proto opět parodie na angličtinu s německým a ruským přízvukem. Kdysi to ještě bývalo vtipné, viz "In the evening we'll get some schnapps to ease the pain." ze Soldiers:HOWWII nebo "Not one step [bakvards]" z CoD. Ale jinak je to hnus.
  • pořídím v případě, že se Xalibur a spol. vrhnou na vytváření svého módu Blitzkrieg i pro dvojku.
  • hezky se na to kouká nic víc.Zatim u mne vedou jen Theatre Of War a DR vs AK
  • A kdo nehrál první díl tak honem si doplnit vzdělání:
    http://www.humblebundle.com/
    • Mohl bys mi o tom něco povědět? Jak to funguje, jestli je to trusted atd. Rád bych zakoupil, ale nemám sním zkušenost.
      • Humble bundle muzes na 100% verit. Proste muzes zaplatit kolik chces (minimum 1$) a dostanes Steam klic na vsechny ty hry. Pokud zaplatis vic jak prumernou cenu (ted je to 5.8$) dostanes k tomu vsemu jeste to Saints Row. Akorat ber na vedomi, ze vsechny se pak musi aktivovat na Steamu.
        • Děkuji za odpověď, to mi v žádném případě problém nedělá. *4*
          BTW: Vidim, že na games je zase plno demen*ů, páč dát mi mínus, protože něco neznam a člověku který mi radí, je opravdu demence. *7*
  • Magister_Peditum
    No, konečně! "Zpátky ni krok! Huráááá!" *15*
  • 15k3
    Já jen doufám, že budou větší mapy a bude se hrát na větší vzdálenosti... Jednička mě velmi bavila, ale moc se mi na ní nelíbilo bojování jen na +/- 100 metrů...(hlavně u tanků). Něco jako ten mód co na to byl (nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval). A taky doufám, že vyřeší pro mě chybu: chyba s připojením NAT. (napojil jsem se tak asi jen na 10% her)
    • měl sem s NATem taky problém, ale v 90% případů šel vyřešit tím, že sem se odhlásil z účtu a hned zase připojil. Pak sem se dostal i do hry, kde mně to házelu chybu s NAT. Docela komické.
      • Stačí otevřít porty na routeru ne? Teda mě to aspoň pomohlo.
        • s portama sem zkoušel, co se dalo a nepomohlo.
          • Vymenit router. mel jsem to same. Vsechny porty otevreny, dokonce cely router nastaveny do demilitarizovane zony (proste otevren svetu :D ) a porad problem s NAT (NAT3) pak jsem koupil na Alze na 3 kila router (mel jsem roky, roky starej) a vse samo i bez otevirani portu bezi jak ma.
            • no poradit by spíš potřebovali hoši a děvčata v relicu (((:
            • Jo tak, ja mel problemy vsude. PS3 psalo NAT3 pri vyzkouseni, takze to ti neporadim, pardon.
            • já nemám nikde a s ničím problém (jak na pc, tak i PS3), jenom s CoH.... tak kde asi bude chyba? (((:
  • Moc pěkný. Ty tanky jak jedou po ledě, kterej se dá prostřelit (naposledy jsem to snad viděl v Tiberian Sun) a vůbec spousta dalších věcí se mi líbila. Jen doufám že tam bude velký výběr jednotek.
    Co si budeme povídat, původní CoH byla opravdu vynikající strategie, ale (aspoň já to tak vidím) trpěla velkým nedostatkem jednotek, takže šlo spíše o to jak naložíte s tím málem co máte, takže nepřítel (pokud nezačal jednat první) čekal pouze na "buď a nebo".
    Při potenciálu jaký ta hra měla (a jak vidím pořád má) mi to přišlo jako velká škoda.

Aby jste mě nachápali špatně - limit jednotek je naprosto v pořádku, protože to udržuje vyváženost. Jen bych krom doktrín které byly na výběr ještě chtěl větší možnosti ve výběru tanků, pěchoty atd aby to zajistilo větší variabilitu na bojišti a hlavně aby se dal nepřítel vždy něčím překvapit, ať už to je nečekaným uspořádáním jednotek apod.

Každopádně se těším.
    • XorxoxTalarius
      No nevim, tech sestnact typu jednotek mi prislo az az ... plus jeste jednotky ktere jsi si mohl povolavat. Na ruznorodost dokonale. Prilis mnoho typu by hru silene zkomplikovalo.
      Jedine s cim musim castecne souhlasit je ze styl doktrin byl lepe vyuzit v CoHO, kde kazda doktrina mela 10 moznosti a clovek si pestoval jenom to co mu vyhovovalo.
  • Nejsem zas takovej expert na slovo vzatej, ale byli ty rakety do bm-13 skutečně tak velký a tak jako na tom videu ?
    • ZvacA
      Možná trochu přestřelený v průměru, ale to už jsou nuance.
      • To asi jo, ale ve skutečnosti za letu vypadaly obrovské díky mohutnému tmavému oblaku splodin.
  • ta grafika je fakt hrozná. its 2012 goddamit!
  • Jestli budou zase jednotky pobíhat po celé mapě jako v 1 aniž by se jim něco stalo tak odinstalovávám... Coh je možná starší ale jednička byla spíše trapná arkáda.
    • Pro tebe trapná arkáda aa pro mě nejlepší strategie jakou jsem kdy hrál. Navíc, proti arkádovosti aplikujte Blitzkrieg mod.
    • V porovnani s MoW to arkade urcite je :) Mínus prosím
      • MoW je budget
        • jen tak vypada, jen to vyzkousej
      • To víš hl. že ho mám já :D ale bylo trapné a do očí bijící. Není a to je ta škoda.
        • pobihat po mape aniz by se jim neco stalo? nevim co myslíš?
          • Commandos ? Němci na 3. vetu Panzer elite taky padala stěží... nějaky posraný tank dokázal umlátit Kinga :D
      • Magister_Peditum
        Za co? Nikdo netvrdí, že je CoH nějaká realistická simulace války. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit