Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otrepany konflikt druhe svetove plus zastarala grafika (engine z jedničky), asi jsem stratil zajem
    • ZvacA
      Ztráta tvého zájmu? To znamená jediné - definitivní kolabs herního trhu. Už je to tu, néééééééé.
      • spíše o jednoho seedera méně
  • sugyn
    CoH je skvela strategie, jenom me vadi jedina vec a to ze na pozadi se hazou kostky, je opravdu frustrujici kdyz jednotka ranger sunda 5 tanku.V Singlu to nevadi, je jinak dimenzovany ale v MP je to opravdu peklo.
    • Mně to frustrující nepřijde vůbec. Právě naopak to hře přidává na dramatičnosti. Ve skutečnosti jednotky taky nemívají žádný health bar. V COHu je taky spíš jen orientační.
    • XorxoxTalarius
      Tak to by mne zajimalo proti jakym noobum jsi hral, kdyz si nechali znicit 5 tanku jednou jednotkou rangers :D To ja mam spise opacne zkusenosti kdy jsem jednim trojkovym StuH znicil 5 jednotek rangeru ;)
      A kostky se tam prave ani moc nehazi, maximalne tak pri "trefil/netrefil" coz priznavam je obcas velice frustrujci. Kazdopadne v posledni verzi hry je balanc opravdu dotazen k dokonalosti a nikdo nema OP jednotky. Maximalne je umi lepe pouzivat.
  • Stejne to bude hratelne az s blitzkrieg modem, drive ani omylem :-))
  • trocha trapne ze tanky sa obstreluju len par metrov od seba
    • Přesně tak jak říká Popelnice. Na západní i východní frontě se běžně stávaly situace, kdy se tanky vyloženě potkaly. Pochopitelně, existují jednotlivé případy, kdy obvykle německý těžký tank z výhodné pozice rozpůlil T-34 nebo Shermana na kilometr+. Nesrovnatelně častěji nastávala situace, kdy se T-34/Sherman díky pohyblivosti opravdu dostal 50 metrů od německého tanku a pak po sobě stříleli jak na divokém západě. U takové Prochorovky se obě tankové formace za nulové viditelnosti promísily takovým způsobem, že o úspěchu Sovětů rozhodla zřejmě vyšší rychlost otáčení věže. Perličkou těchto "blízkých setkání" na západní frontě je, že nejpočetnější 75mm kanón Shermanu nedokázal prorazit čelní pancíř Tigeru ani z nulové vzdálenosti.
      Ale je třeba si hlavně uvědomit, že drtivá většina tanků za celou válku nepadla v klasickém tankovém souboji. Ničivější pro ně byly poruchy, výpadky zásobování, letectvo, dělostřelectvo i pěchota.

To, že ti je 8 a nemáš o druhé světové válce nejmenší ponětí tě neomlouvá.
      • ano u Prochorovky jsou známe případy kdy byly tanky doslova připečené ksobě.
    • Mnu a? Víš, jak to vypadalo třeba u Kurska? A co když je tank zajetý ve dvorku/ve stodole?

Dříve holt nemohli zmáčknout tlačítko a střílet pomalu za kopec.

A vždyť je to jen hra a oproti super realistickým Battlefieldům, Medalům a nevim čemu všemu ještě to pořád vypadá dost střízlivě.
    • zajimavy ze tohle nikdo neresi ve starcraftu ale tady jo. jak by sis to asi predstvoval? nebo skus jmenovat nejakou hru kde to bylo lépe. a nerikej men of war budgetovky s vyblitou grafikou nehraju
      • Kozy
        Oh.
      • Ten tvuj slavnej starcraft snad ani nemá tanky jako tanky. Navíc německé tanky střílely na velkou dálku u které vynikaly.
        • starcraft ma taky battlecruisery ktere strileji z orbitu ale ve hre jsou par metru nad zemi a resi to nekdo? ne tak ani tady tohle nereste je to trapne. jak bys to asi chtel udelat s takovým zoomem na mape a s takovym poctem jednotek?
          • RUSE ;-) Ale i tam strili z blizke vzdalenosti... zrovna tato zatrollena hra me nuti poridit vetsi monitor s jemnejsim rozlisenim, at "vidim co nejvic" :-)
  • mazec :))
  • Já v tom prostě vidim Men of War (tu strategii, ne film:)) Radeji tedy doplnim ze vzhledem, protoze MoW bojovalo nam vychodni fronte jako prvni, pro mene chapave.
    • každopádně men of war je mnohem lepší 2ww strategií než je CoH, mě CoH až tak neohromilo jako MoW na full detaily na velký TV :)
      • XorxoxTalarius
        No ja ti teda nevim, pokud zapnu grafiku v CoH na maximum (s tim ze rucne opravdu nastavim vse na max) tak tomu MoW nesahaji ani pokotniky .... v pripade ze se platu, rekni jakej dil MoW hrajes a zkusim porovnat :)
        Ale prece jenom, na nejvyssi detaily v CoH vidim u vojacku i frcky na uniforme a poskrabani laku na tancich
      • Kozy
        pravdu máš
    • Magister_Peditum
      CoH je starší než MoW.
      • Defacto není.
      • No a?...Ja vim... Nerikam ze to kopiruje MoW ale ze to vypada hodne podobne, na tom neni nic spatnyho. CoH je sice starsi, ale bojovalo se na zapadni fronte, MoW na vychodni tedy bojovalo drive, od toho rikam ze CoH2 vypada jako Mow
        • Magister_Peditum
          Těžko bude CoH2 vypadat jinak, když musí používat stejné jednotky a odehrávat se ve stejné krajině.
          • Tyvole a o co ti jako jde? Ja naprosto nezaujate poznamenal ze je to podobny? Jsi se s touhle serii oženil nebo co?
            • ty ses dost nemocnej se mi zda...
            • Magister_Peditum
              Jasné, máme spolu dvojčata. Jedno se jmenuje Company a druhý Heroes. *1*
  • CoH je nejlepsi RTS na PC. ..... ale do pytle tahle grafika je snad horsi nez mela puvodni hra ? jezisi......
  • Tak jako mohl to být klidně další datadisk do jedničky, ale aspoň budou moci tvůrci více experimentovat když to bude samostatná hra. Jak doexperimentují uvidíme, ale už teď jsem neskutečně natěšený. *4*
  • Ten kec s Men of War jsem trošku nepochopil Company jako serie je daleko starší. A pro mě z druhoválečných strategii nepřekonaná. Men of War je taky povedená hra a nemám proč jí kritizovat. ale ten kec že v tom někdo vidí Men of War :)nechápu. Jestli je to není tím že oboje jsou hry z druhé světové :D
    • MoW je starší série, protože začala už hrou Soldiers: Heroes of WW2 o dva roky dříve, než CoH.
      • Magister_Peditum
        To je asi jako když řeknu, že série Torchlight začala Diablem 1, protože na ní dělají stejný lidi a je to fantasy hack and slash.
        • Vzhledem k tomu, že potom následovala hra Faces of War, což je hra takřka naprosto totožná Men of War (i engine je totožný a spousta modelů ze hry) a vychází ze Soldiers a navíc jí dělají pořád stejní lidé a vydává pořád stejný vydavatel, tak je to jako říct, že série Arma nezačala Flashpointem...
          • Magister_Peditum
            Maximálně lze hovořit u duchovním nástupci, ale ne o sérii, a to i v případě OFp -> ARMA.
            • Magister_Peditum
              Souhlasím, že tady už řešíme něco nad rámec této diskuse, ale neodpustím si připomínku. *4* GTA 3 může být pokračováním GTA 2 jednoduše proto, že jde o sérii GTA. Má to v názvu. To ji dostatečně vymezuje, zatímco krkolomný hledání společných znaků u dvou rozdílných značek a dělání z nich jednu sérii je diskutabilní. *3*
            • S tím nesouhlasím. Jedná se jen o změnu názvu. Jak může být GTA 3 pokračováním GTA 2, když je to úplně jiná hra a zároveň Arma nemůže být pokračováním Flashpointu, i když je to takřka totožná hra. Nedává to smysl. Nicméně tady asi zbytečně zabíráme diskuzi o CoH. A abych to ještě pro úplnost uzavřel, MoW a CoH jsou odlišné hry a neměly by se moc srovnávat už jen kvůli rozdílům v přístupu k hratelnosti a různé míře realističnosti.
    • Rikam ze to vypada jako MoW protoze to bylo drive na vychodni fronte, tedy v techto kulisach, jednotkama, technikou atd... Mysli
      • ty vole...tak to je snad jasný, že se to podobá kulisama když se to odehrává na východní frontě a je jasný, že technikou a jednotkama, když proti sobě bojujou Rusáci a Němci...to si měli vymyslet jiný stroje nebo si měli pro každou stranu vymyslet jiný uniformy? Todle neni prvenstí MaW...to se taky jen inspirovalo, tim jak ve skutečnosti uniformy vypadaly a reálnou technikou...a stejně tak to bude pravděpodobně u CoD...obšlehávat vizuál můžou hry u Jaksonova LOTR jak ypadali gongořani ale určitě né jedna hra od jiný hry když se zakládá na reálných vizuálu
        • Coh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit