Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duptcheck

    Hezky napsáno

  • Plně souhlasím. Dnešní éra je prostě průmyslem pro uvědomělé jedince, kteří se přes noc stávají odborníky téměř na jakoukoli oblast. A tito lidé si pak o sobě myslí, jakou mají duševní hloubku. Ale opak je pravdou – je to povrchní názorovost, která vznikla přes noc.

  • ALHAZRED

    Ještě dodám: Jak to řekl pan Werich v ty pohácce "Vláda je pro jednoho
    člověka příliš velké sousto" Ale není to myslené tak, že by to jeden
    člověk nedával...když má tolik rádcú a poradcú, jenomže jeden člověk to
    nezvládne osobnostne. Pár let to jde, ale přijde chvíle, kdy si položí
    tu ZÁSADNÍ otázku: Všichni se mi klaní, jsem BůH ?? A pak se začnou zavírat a popravoat lidi jenom proto, že mají jiný názor !!

  • ALHAZRED

    Jo, Vono taková absolutistická monarchije taky naní špatná že, když má lid dobrého krále, tak se má dobře, ale to je bohužel jenom v pohádkách...Putin teda není dobrý král...tvl a víš že ani žádnýho reálnýho neznám ?? Snad Václav,...ale ten svatej...😂

  • Dik Sarko, super clanek. 

  • Nemyslím si, že rusové udělali takový "skok zpět".

    Problém je, že oni neuělali nikdy ten krok vpřed. Ze dne na den nezměníš myšlení lidí, školství atp. Jsou učeni nadraženosti, hrdosti, Rusko je nejvíc. A vždy je potřeba silný vůdce, který zem dovede k zářným zítřkům proti zlým americkým vrahům.

    Vždycky jsem tvrdil, že Putin je nový diktátor, že rozjede něco velkého... války v Gruzii, Krym a východ Ukrajiny mi dal za pravdu, ale stejně jem pořád naivně věřil, že to byl vrchol.

    Já osobně si také myslím, že demokracie je špatná. Je to nejlepší, co zatím lidstvo mělo, ale stále je to vzdáleno mému přesvědčení o svobodě.

  • ChyrenCZ

    Naprostý souhlas.

  • JanS

    V menší míře než samotným zakoupením hry, ale v podstatě ano. Jen ne všechno můžeme jako hrači ovlivnit, třeba zařazeni te hry do game passu. Je rozdíl dostat v nějaké službě pasivně hru, oproti tomu když ji aktivně zakoupim. 

    Microsoft se bohužel v tomto chová nejednoznačne, protože jeho služby jsou v Rusku vyple, včetně X boxu a game passu, ale pak přidá tuhle hru do našeho trhu. 

    Tipnul bych si, ze tohle dilema v Microsoftu resili, ale potebuji krmit svůj game pass. Pokud bude někdo poukazovat na napojeni na Rusko, reknou, ze jsou mezinárodní studio a dle práva je všechno v pořádku. Čistý to ale rozhodne není. 


  • twicer

    Jo je to hysterické, ale to že to neřešíš ještě neznamená, že to je ten správný přístup. Netvrdím že každý musí dokazovat svůj postoj tím, že si koupí nebo nekoupí nějakou hru, vytvořenou v konkrétní zemi, ale je třeba si být alespoň vědom souvislostí. ( za což šárce děkuji ) 

    Je pak hloupé když někdo moralizuje druhé, ikdyž je toho sám v nějakém aspektu součástí.

  • twicer

    Tudíž i každé jednotlivé zakoupení game passu od microsoftu, ve chvíli, kdy bude mít tuhle hru v nabídce, je též posláním peněz ruské armádě, že?

  • Kverulant

    Marná snaha, tvůj blábol o muezzínech, co řvou v Německu z věží tímhle balastem fakt nezakecáš, plácej si, co chceš, máš to marný. :)

  • JanS

    Napojeni firmy na lidi z ruské vlády je očividne a ty mají fakticky ruce od krve. Koupit si tu hru, je srovnatelné s posláním peněz ruské armádě, aby mohla nakoupit nove rakety a vybombardovat dalsi obytný dům plný nevinných lidi. Bohužel je to takto jednoduche.  

  • Veskoslav

    Nádherný slovník. Zvláštní, že přesně podobná slova řvou lidé z Antify atd. Že je to jenom svolávání, že se nic neděje. A podobné sra*ky. Připadáš mi jako jeden miloučký človíček z iDnes, kterého už vyrazili:) Nic jako no-go zóny nejsou, kriminalita u migrantů je stejná jako u původních obyvatel, právo šária v Evropě není atd.:) 


    A jestli ti nedošlo, tak Rusko má nejrychleji rostoucí muslimskou populaci v Evropě. A doporučuji také přečíst, co píšou a řvou Tiktok vojáci z Čečny:) To se také Ruska netýká, já vím. To je ochránce Slovanů, co šel denacifikovat Rusko:)

  • MartinStary

    Nejlepší přístup je právě využít příkladu nového Běloruského zákonu. No a reparace autorům se snad bude dát zaplatit až po odstranění ze seznamů nepřátel.

  • MartinStary

    Je jen biologickou puristkou, a zas psychologické problémy menšiny jí moc nezajímají a jako takové podléhají léčbě, třeba tím, že se jejich situace zlepší pro transformaci jejich těla pro jejich psychologické zdraví. Prostě na to týrat ostatní probléme který není světově nejzásadnější je podle mně ze strany některých aktivistů definicí pokryteckého populismu. (např. závažnější problémy : persekuce náboženských a národnostních menšin až k společenské segregaci a absenci jakých koly lidských práv v určitých oblastech světa i hladomory a nemoci jenž v civilizovaném světě jsou za téměř vyhubené ...)

  • krom toho Steam si s klidem z tech 60e veme "jenom" 20e. Nothing personal just business.

    dalsich 20e treba Focus, MS a jini za dosavantni naklady na vyvoj

    ...a z tech 20e si toho dnes moc nekoupis, jedine kdyby ti EU posilala bianco sek nebo rovnou ocelove hracicky

  • ALHAZRED

    Viš co, ja zažil Brežněva, Husaka, pak Gorbačova, odzbrojovani, pad železny opony, demokracii a řikam si, jak je možny, že rusove udelali takovy krok spět, nebo skok ??

    Je mi z toho blbě a nemužu to pochopit, a pak se dneska stratavam s nazorma, že demokracie je vlastne špatnaaa, nevim kam se chcete lidi vracet, nebo se za par let budeme žraaat navzajem ?

    Vratit občanku a naspět do jeskyňe ...😬😱

  • Je zajimave sledovat z pohledu historie reakce dnesnich lidi. Asi nejenom me vzdy zajimalo, jestli bylo mozne predejit tragediim a udalostem jako mnichovska dohoda, 2.sv.valka, rok 48 u nas a podobne.

    Takove to nepochopeni, jak to tenkrat lide mohli nechat zajit tak daleko, dava pri pohledu na nase ,,dnesni,, chovani, navic podporene prave temi realnymi pripady z ne tak davne historie, smysl.

    Takze i dneska tady mame skupiny lidi ,,moudre,, vazici provineni jedne ci druhe strany, ve snaze zachovat objektivitu a pochybnou neutralitu v jasne danem konfliktu. Stejne jako pred 80 lety takovi moudri lide nechali rozebrat nasi republiku tim vlastne ne tak zlym panem z Nemecka, aby pak prekvapene sledovali, jak se to same stava i jim samotnym. Stejne jako v USA demonstrovaly pruvody lidi proti valce, ktera neni jejich valkou, aby pak vydesene sledovali zabery z Pearl Harboru.

    Je fajn, ze to vypada, ze aspon cast soucasne generace se mozna poucila z minulosti.

  • Kverulant

    Aha, takže hledáš v komentářích pod článkem o hře z Ruska boj s imaginárními nepřáteli, které chceš porazit argumenty a zvítězit tak ve válce bílé rasy za obnovení zdecimované Evropy? Fakt, terapeut ti pomůže. "Levicový sluníčkář", to už jsem nečetl pár let, myslel jsem, že teď se hraje jinej druh slovního fotbalu.

    Protože nechápeš psaný text, tak opakuju, v "Německu" žádní "muezzini z věží neřvou", ale dopřeju ti moudrost a vzdělání zdarma. Pustit v jednom městě v pátek z repráku lokálního kostela oznámení o modlitbě v místní čtvrti je asi tak drtivý vítězství pro islám, jako když přijede Family Frost. Nemusíš se z toho hroutit. Hezké odpoledne.

  • tuco

    Ta jediná relevantní otázka, která by se tu měla řešit je ta, jestli oddělovat dílo od autora. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit