Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chcem na tuto otazku zareagovat, ale fakt neviem ako *9*
  • Geront z Rivie
  • to je presne ten trailer kuli kterymu hnead mačkam na preorder
  • Ja si nemyslim, ze to bylo nejak tragicke ve dvojce. Nahodou hrala se fantasticky a ovladani bylo bezproblemove, pro me mimo jine jedna z nejlepsich her vsech dob. Kazdy ma nejake svoje preference, ale tady je pointa to, ze pokud se vam nejaka hra opravdu libi, a to natolik, ze ji hrat chcete a s radosti, tak si bez problemu zvyknete na jakekoli ovladani. Dnesni hraci zda se mi prilis fnukaji. Tuhle PC konverze Dark Souls napriklad, ovladani mi prislo ze zacatku naprosto strasne, ale hra byla vyborna a protoze jsem ji chtel hrat, po case si clovek na to zvykl a pak uz se to hralo jedna basen. Clovek se proste nauci zvyknout si na skoro vsechno, pokud chce.
  • nechápu jak si někdo může dobrovolně kazit Zaklínače anglickým dabingem
  • Abiczko
    http://www.oculusvr.com/ tohle je budoucnost *5*
  • Nevím proč, ale většina slovanských jazyků mi zní neuvěřitelně legračně a kazí mi tak atmosféru vážných a dramatických scén... No a taky jim stejně přinejlepším rozumím tak každé páté slovo, takže bych z toho stejně moc neměl. *7*
    Ale ať si každý hru užije jak mu to vyhovuje nejvíc, já zůstanu u angličtiny. *1*
  • Souhlas Fallout : New Vegas je jedno z nejlepších RPG posledních let a, když se to hodně líbí Vávrovi, tak to už je co říct *5*
  • Tenhle comment má bejt úplně nahoře ! :D
  • pěkný trailer. jen doufám že tentokrát udělají pro PC trochu rozumný interface, ne že zase PC verze skončí s nějakou konzoloidní zpotvořeninou jako minule
  • Cisára Emhyra bude dabovať Charles Dance (lord Tywin z Game of Thrones) !!! *8*
  • Jasně, to bude tím. Já jsem na Zaklínače nalákanej, knihy jsou super a první dvě hry byly taky vynikající. Takže mě už lákat nemusej a spíš než filmeček mě zajímá, jak bude udělaný ten otevřený svět a lovení nestvůr. Ale trailer je samozřejmě super.
  • Fallout : New Vegas. I tam je do jiste miry u nekterych NPC a monster level scaling,ale tak skvele udelany,ze si toho celou hru nevsimnete. Kazdy quest ma 3-4 reseni a nikdo ti ho nenaseptava. Nejlepsi otevreny svet (RPG) za posledni desetileti. Alespon pro me.
  • Ten je rychlej *8*
  • Mno ... open world ... abych rek pravdu, za poslednich par let sem nevidel funkcni.

Bud svet leveluje s postavou => nulova motivace (TES), na lv jedna si muzes jit kam chces ... nebo je to prozmenu virtualni ... protoze ten tunel se vytvori ze smrticich potvor, ktery te realne nepustej mimo vytycenou trasu. Variantne si jeste tak maximalne muzes vybrat poradi ve kterym Qsty splnis (podle toho, jestli zacnes vlevo nebo vpravo).

Aby to fungovalo ve stylu "za ouplnku si byl v lese a sklizel bylinky => nemoh ses ucastnit obradu => nemas XYZ" ... sem uz hodne dlouho nevidel.
  • Jednicku sem dohral dokonce vickrat, u dvojky sem skoncil tak nejak napul cesty. Prislo mi to strasne stereotypni ... prijdu do lokace, posbiram Qsty, pak travim dlouhy minuty behem tam, zabiti cehosi a zase minuty beh zpet abych Qst odevzdal, dostal za to par medaku ... a tak porad dokola.
  • Potiz je, ze spousta studii vydava trailer s tim, ze "takhle to bude vypadat ingame", coz pak vede ke spouste nasranych (a zcela opravnene) zajemcu, kteri zjisti, ze to je jen reneder, kterej nema s enginem a realitou nic spolecnyho. Ostatne, bez se mrnou co prezentuje wargaming jako "ingame" obrazky ... Realita se tomu ani na hony nepriblizuje.
  • To ani neni smyslem jakehokoliv traileru(kdy uz to lidi pochopi). Ma te to nalakat,navnadit a to nejlepe tak,aby jsi se o hru/film sam zacal zajimat.
  • Geralt už není tak sexy :P
  • cr8gg
    sry ale polstina je strasnej jazyk ...i narod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit