Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Tak tak.
-
Nemůžu se dočkat. Jinak vy lidi řešíte každou prkotinu. Já hlavně doufám ať ten open world dobře dopadne. Vážně držím všechny 4 palce ať to vydrží apoň na 50 hodin solidního hraní(těším se a zároveň mám i docela obavy).
-
Ženský bez předsudků proti zaklínačům po něm jedou, takže šereda určitě nebude.
-
Rychlé reflexy ještě neznamenají překonávat morfologii těla fyzické zákony...ano Geralt má rychlé reflexy, to je důvod, proč nenosí žádnou zbroj. A šíp odrážel, nikoliv rozsekal. A ty šípy taky nelítají jako kulky, jak to znáte z ostatních her.
Vždyt rychlý svižný boj jde udělat, aniž by to vypadalo jako ptákovina. Stačí se podívat na Bruce Leeho. V tý slátanině na videu by těžko měl čas na nějaké techniky... -
Super voľba.. len škoda, že Zaklínač hry hrávam vždy len v poľštine
-
Tohle je velice dobra zprava!
http://en.thewitcher.com/news/view/366 -
trailer z dvojky bol pre extended edition a nie koli xbox verzii...
-
K těm vousům zda rostou nebo ne, myslím, že když se Geralt kurýroval u dryád v Brokilonu a pak tam za ním přišel Marigold, tak si od něho vypujčil břitvu a postěžoval si ,že už to s těma vousama nemůže vydržet nebo něco v tom smyslu.
-
Ale to nic nemění na tom že zaklinac 2 je jedna z nejlepších her co sem hrál a dokud neoznamy valve HL3 tak zaklinac 3 je moje nejocekavanejsi hra !
-
Jak vás čtu tak vám musím dat za pravdu že když si člověk přečte dobrou knihu a pak teprv podle ní vidí film nebo hru tak už to není ono :-) ,samotnymu se mi to stalo u jediný knížky kterou jsem dočetl a to byla zpověď jůdžína o bojích v pacifiku za druhý svetovy pak podle toho udělali vysoce ceněnej seriál The Pacific a mě tam prostě chyběli ty detaily z knížky kvůli kterým byla tak dobrá atmosféra
-
jenom k tomu assassinovi..... Geralt je zaklinac tudiz zrychleny reflexy.... a jen tak btw v knizce rozsekne sip v puli.....
-
Dík za vysvětlení ,na čtení moc nejsem takže jsem knížky nečetl a ze hry jsem to moc dobře nevypozoroval ;-)
-
"what are you doing?"
I am killing monster...."
proste uzasny!! *14* -
Hudba ja v pozadí taky nádherná, doufám, že mají stále v týmu skladatele Adama Skorupu.
-
Oh, Koniáš, *4* ten by si taky zaslouzil hru.
-
ty si dobry šašo trolovy, u teba je kazda hra lepsia nez witcher jak tak citam, co je odveci, skyrim je medzi nimi najslabsie rpg, a jedno z najlepsich je mass effect ci BG ,a po novom aj dragon age 1 ... uvidime ako to pojde s trojkou
tak nepis somariny a zamysli sa ,bud kupuj reklamne hovadiny a detske strielacky co ti naserviruju EA a activision, alebo zacni hrat nieco poriadne ako witcher ,ta hra ma svoje muchy ale za to nebude najhorsia, su aj lepsie rpg ano ale v inych prvkoch, co sa pribehu tyka, ovplivnitelnost deja, rozne cesty a rozne konce, rozvijanie postavy ,a vela veci, ...vela rpg hier sa ma co ucit , cd project je jedina firma ktorej sa oplati dat peniaze, aj dlc mas zadara
ja si hry odjakziva stahujem a viem preco, lebo stoja za K* , ale mam zopar v zbierke ktore nikdy lutovat nebudem lebo tie hry mi dali nieco viac
a tak ako napr mass effect ci witcher su nieco viac nez len hry
a taky skyrim , aj som zabudol ze som take nieco hral, a nebudem ti hovorit preco, nedokoncena zabugovana hra s onicom pribehom atd, nebyt moderov ktory to zlepsili o 100x lepsie by to ani nikto nehral, co poznam hracov vsetci si pochvaluju len kvoli zmodovanej hry -
já to vím, je to přesně - 0 krát
-
->sk
Tak Yennefer měla překouslý pouta od toho malého draka, jestli se nepletu a lovce draků začarovala do slepic, prasat, ovcí...
Četl jsi to před 10-ti lety a přijde ti, že měla kniha (ano je jich 3 povídkové + 5 román) spoustu nelogičností. Tak které? Já si už moc nevybavím podrobnosti toho, co jsem četl loni, když zvládnu 1x knížku za 2 měsíce. Natož, co jsem četl před 10-ti lety. -
Ano v jedné větě jsem použil dvě negace, což je špatně. Jsem holt Koko*1 a už s tím nikdo nepohne. Zato si myslím, že inteligentní člověk smysl věty pochopí, jenom blbe*c bude šťourat. Mně osobně hry do univerza vůbec nesednou. Není to dogma a nikomu tento názor nevnucuji.
Univerzum zaklínače, to byl svět, kde zaklínačům došla práce. Měsíce bloudil krajem a hledal, za co by trochu vydělal... Tak si zhodnoťte první díl samy. -
1000x lepší! :)