Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Dik tu knizku tady cetl snad uplne kazdej...
-
tak vidis, je to v podstate podle knizky
-
Určitě.
-
no 30 mi ještě neni, ale už mi ní táhne no :)
-
Mně nejvíc vadí, jak je tu odborník na Wiedzmina každej, kdo dohrál dvě videohry a ke knížce si ani nečuchl. Ale co, oni přicházejí o tu nejzábavnější a nejpodstatnější část univerza. Kór když je dobře napsaná kniha stokrát zábavnější než kdejaká hra.
-
co to prosím je, starší generace? *8* (neurážím, jen se ptám) Myslel jsem, že sem píšou převážně děti 14-17 let, ale překvapilo mě, kolik je tu kluků kolem 30-ti
-
Knížka je o dost reálnější skutečnému světu (proto je tak dobrá). Už vidim, jak někdo bude deset minut kopat do ženský jak do balonu a ona ještě se srdcervoucí prosbou vztáhne ke Geraltovi ruce a prosí o pomoc.... Nemluvě o tom, že těch chlapů ani trochu nejde strach, vypadaj jako troubové.
Zrovna Geralta o pomoc nikdo nežádal. Když zachránil první vesničany před řáděnim banditů, holka se strachy poblila a utekla. A podobně skončila i scéna z povídky "střípek ledu"
A pokud si ještě vybavuju, obdobná scéna se stala v Paní jezera a Geralt už ignoroval, co se dělo s Nilfgardskými uprchlíky (dva vojáci si odvlekli holku za roští)... -
jak tak čtu diskuzy, tak je fakt randa, říct tu názor proti ortodoxním přisluhovačům CDR
-
Zaklínači jsou muži bez věku. Nikdy na něj žádný nezemřel. Je otázka, na kolik je při životě udrží mutace (já měl za to, že žijí daleko déle, než obyčejný člověk), samo je to myšleno i tak, že každýho časem někdo zabije.
Viz. Leo Bonhart -
no patetetický, pokud si dobře pamatuju, tak velice podobná scéna je v kínžce. Akorát tam povraždí víc lidí. Co se toho boje týče, nesedí mi spíš ta kamera než ten způsob boje, ale jsem už porstě starší generace a tak se smiřuju s tim, že aspoň trochu "moderně" to udělat musí.
-
a takových scén jsou knížky plný...
*7* -
No jo...ale to brnění. Co to je? Geralt to je kožená kazajka a těžkej kabát... Není to žádnej zbojník, ani voják.
Má to být hubený (z hladu) pohledný dlouhán, co má 2 m, propadlý tváře, pohled dravce... -
Protže Gwienblied je prostě Gwinblied. Tak trochu elf. Žádný vousy, nebo si alespon z knížky nevybavuju, že by se Geralt holil.
Spíš mi vadí odklon od surovosti středověku a až patetický scény. Spíš ze samotnýho boje. Už to vypadá jako Assassin Creed a z toho bych blil.
No nic, 1. díl jsem hrál a zklamal mě. Jsem v tomhle jako Sapkowski, knížky ano, hry ne. Jenom názor, je mi jasný, že mě kvůli tomu budete nenávidět. Proti hře nic nemám. Jen mě to nechytlo. -
Kdes četl kolik mu je?
-
Nevim co furt resite ty vousy,do tohodle období se to dokonce hodí .V ty době se chlapi neholili jak teď ty metrouši .I když já se moc neholim protože mi to je nepříjemné bejt jak holátko :-D
-
Vousy tak proste fungujou... ja taky myslel ze zestarnul.
-
taky názor (i když s ním absolutně nemůžu souhlasit)
-
stoprocentní souhlas
-
ale vyrovna, nemusis uplne na stoprocent symulovat realnej svet abys dosahl realne animace, spousta detailu totiz na obrazu (statickym, animovanym) zanikne. Ale prechodnej stav vidim spis v tom jak byl tocenej avatar, v narocnych scenach se herci a jejich vykon proste "oskenuje" do 3decka a dal se s nema bude ruzne pracovat. Jinak co se tyce zaniku hercu, tak to zalezi na budoucim publiku a tomu jakou bude prikladat vahu virtualu vs realu.
"Příště rovnou napiš, že scénáře může generovat nějakej počítač a na místě directora může sedět robot." -- tohle je dost mimo. Takhle muzes napsat, ze kvuli photoshopu muzeme za chvili nahradit malire a kreslire generatorama maleb (nebo nejakou podobnou ptakovinu). CGI je proste nastroj v rukou grafiku a reziseru, nic vic. Jedinyho umelce, kteryho to vytlacuje je herec, ale i ti snad v nejake forme preziji, podivej se na divadlo. -
DiCaprio je po technický stránce jeden z nejlepších hollywoodskejch herců a to neřikám jako nějakej obyčejnej filmovej rádobyfanoušek, jako jsi očividně ty, pokud dokážeš kohokoliv na úrovni DiCapria nazvat amatérem. Pochybuju že víš o takových pojmech, jako je Stanislavskijho metoda herecké práce a navazující Strasbergova metoda a jeho filosofie herectví, ale DiCaprio je minimálně ze své generace jeden z nejlepších metodistických herců. A každym filmem dokazuje, že stoupá už i nad úroveň technicky podobného herce - Day-Lewise.
Já chápu, že jako konzument máš možná zažranýho DiCapria jako nesympatickýho hezounka z Titanicu, podobně jako to má stále docela velká část ve filmu nezainteresované veřejnosti, ale pokud dokážeš ocenit kvalitu herectví, tak ač se ti může zdát DiCaprio sebemíň sympatickej, tak talent a píli vysoko nad poměry Hollywoodu mu upřít nemůžeš. Ale musel by jsi se na to teda opravdu podívat alespoň malinko profesionálněji a něco o herectví vědět.