Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neměl jsem se na ten trailer koukat, už teď mi visí na lednici pár tisícovek z nápisem Zaklínač 3. Asi padnu jestli ho zítra nevydají :D
  • protože smrt tě změní *4*
  • Tak dokuď ji chtěli pověsit, tak Geralt nic neudělal, ozval se až když ji chtěli dopřát trochu pomalejší odchod...
  • h0p3
    pět hvězd a zlatýho bludišťáka za plnovous!
  • Witcher ako hra vznikla skor nez Assassin's Creed, nehovoriac o tom ako dlho uz existuje Witcher univerzum v knihach. Tvoj prispevok je epic fail.
  • Je to pekné video len nechápem prečo Geralt bojuje nožom, keď knižný Geralt by ich proste porubal obojručákom :-),.... Proste voľba dýky pre cool efekt sa mi nepozdáva
  • Abiczko
    jo ten se tváří jak bluma v září :-) a otevřená pusa Geraltovi vůbec nesedí,vypadá jako by se něčemu divil,ale čemu se může divit zabiják nestvůr? možná tak politické situaci v ČR *1*
  • v tom případě se omlouvám a souhlasím, živé herce nikdo nenahradí
  • svatá pravda, ale i tak palec nahoru?? http://i.imgur.com/2vlFR.gif
  • W3 vychází až 2014.
  • Drakens
    Svatá pravda ale i tak palec nahoru.
  • Drakens
    ach so...pardon. Tak ve Fable jedničce šlo omladit myslím dvakrát :)
  • Drakens
    Pane vy aspirujete doslova na kre**na roku...
  • Já myslel Fable 1, trojka bylo zlo
  • Drakens
    to jsou trochu silná slova Fabel 3 nebyl sra**a kvůli grafice a nebo jak hrdina vypadal ale kvůli všemu ostatnímu ať už systému , nemoci umřít atd....vlastně možná to jediné co tam bylo celkem ucházející byla grafika.
  • Drakens
    Já neříkal že výdělečné, jen že takové existovali.......ono hlavně prodělali na ději protože to byla fakt nuda.
  • Abiczko
    cd projekt videa umí,to už dokázal intrem v zaklínačovi 2,které bylo famózní,tohle je o něco méně nápaditější,ale stále je to "digitální umění".Každopádně pro mě nejočekávanější hra roku,dokonce víc než GTA 5 a AC 4.Jen doufám že mapa a (ne)zobrazování úkolů na ní bude řešeno zcela odlišně než v předchozím díle.Jinak jasná předobjednávka *14*
  • Neljlíp udělanej byl Geralt v 1, ve dvojce už horší, ale jestli bude ve trojce jako v tom intru, tak to potěš. To bude jak ve Fable, první třetinu za mladíka a zbytek za starýho dědulu. Geralt v tomto traileru už skoro není k poznání.
  • A já ti doporučuju sledovat konverzační vlákno, prosimtě. Pokud se podíváš pořádně, tak uvidíš, že to je reakce na "pipa", kterej napsal, že "bohužel živý herci letěj víc". Takže pro příště se pořádně podívej.
  • Sorry ale vytahovat tu hry ktere maji i 20 let je trochu out, mozna jsi mohl zkusit i dungeon mastera nebo EOB. Nektere byly ve sve dobe fajn, jine me neoslovily ani tehdy (Arena, Wizardry, Ishar). V dnesni dobe je zaklinac jedna z mala serii ktera se snazi i o neco jineho nez jenom ryzovani penez, a osobne si jednicku i dvojku zahraju mnohem radsi nez ty hry co jsi uvedl. Na zaklinace 3 jsem zvedavy stejne jako na Torment 2, Wasteland 2 nebo Project Eternity, a nemyslim ze za nimi bude zaostavat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší