Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Jaképak stárnutí, vždyť má akorát vousy a jinak vypadá úplně stejně. Ano, ten model je lehce odlišný a detailnější oproti tomu ze 2, ale já jinak nevidím rozdíl. Hra se navíc odehrává cca 9 měsíců po konci dvojky, tak by ani viditelně zestárnout nemohl.
Jinak stejně to určitě ještě není finální podoba. Pamatujete, jak vypadal Geralt na prvních obrázcích z dvojky? http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/tw2_e32k10_screenshot_pack_5.jpg *1* -
Přeji si aby tímto stylem, cd projekt udělal tří hodinovej epickej film... Neumíte si představit jak moc se na to těším...
-
Geraltuju a skláním se, trailer naprosto famozní jen tak dál!!
-
No tak tvůj komentář je právě zrovna jeden z mála, na který nenarážim. *3*
-
Atmosféra,cielenie príbehu , štýl atď....To je preci účel traileru. Nemá ti ukázať všetky aspekty hry,načo ju potom vôbec hrať. Gameplay priamo z hry máš predsa vo videách z E3.
-
Zadny film a zadna hra se nikdy nemuze rovnat knize ,ktera navic stimuluje vlastni fantazii.
-
je hned na začátku
-
Pokud narážíš na můj komentář, tak sice už je to nějaká doba, ale četl jsem všech sedm knih.
-
Vetsinou je to pravda,ale z tohodle primo cisi atmosfera hry i knih. Jen to starnuti nesedi. Geralt nema lidsky vek
-
Zaklínačský amulet je citlivý na magii.
-
Zajímalo by mě, kolik z vás, co se tady tak horečně vyjadřujete k tomu, čim byl svět zaklínače inspirovanej, jak by se Geralt nebo popř. správnej zaklínač v situaci v traileru vlastně zachoval atp., vůbec četlo alespoň nějaký Sapkowskiho povídky, ideálně celou ságu o Wiedzminovi..
Neřikám, že je herní série špatná, je dokonce jedna z nejlepších, který jsem kdy hrál, ale zpracování světa, příběhu a charakteristky postav má do kvalit knih přímo z pera Sapkowskiho hodně daleko a to, že jste dohráli tyhle dvě hry z vás nedělá ani za mák nějaký odborníky na Sapkowskiho svět. -
pekný ale o hře to nic nevypovídá
-
On Geralt moc nemusí Nilfgaard, co jsem tak pochytil, takže možná taky kvůli tomu nezůstal stranou.
-
Tak minimalne, divoky hon je prepis toho jak to prelozili komarek a pilch v knihach. Hodilo by se nechat to tak....
-
asi zacnem pochlebovat redakcii aj ja *7*
-
No...ve druhém Zaklínači to, tuším, nebylo, ale v prvním díle začal v přítomnosti nestvůr vibrovat amulet (např. právě u Addy). Nakolik je ten fakt založený na knize nedokážu posoudit, ale nemohl to poznat právě tímto způsobem?
-
O tom, ze by sam sebe zabijel neni v knihach zadna zminka.
-
Když si vezmu jak se hry změnili za 20 let. =) jak se asi změní za dalších 20.?!
-
mozna v jine realite bez konzoli
-
Neni problem, vezmeme rpg jako aspekt hry. Zacneme tedy oblibenym zanrem dungeonu: Wizardry 7, 8 jine jsem nehral... lepsi nez witcher. Ishar 1,2,3... lepsi nez witcher. Z universa DnD: Ravenloft, Stone prophet... lepsi nez witcher. Elder Scrolly... vsechny lepsi nez witcher. Hry videne z izometrickeho pohledu: BG1, 2... to si snad nemyslis, ze je witcher lepsi? Fallout 1,2... No to ani nahodou. Planescape? To je uplne jina liga. Ale muzu ti nabidnout i adventurku jez mela rpg prvky a je o parnik lepsi nez witcher. Quest for Glory 3 . A co treba System shock 2, ten taky neprekonava witchera? Vsechny ty hry, jsou svoji zabavnosti a znovuhratelnosti o namorni mili pred witcherem.
Milion lidi milion chuti, nekdo by treba k System shocku jeste uvedl i Deus Ex, ten me zrovna nechyt, ale i tak se najde nemalo pro, ktere je to porad lepsi zalezitost nez witcher.