Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
a ani jeden z nich se kvalitě toho intra ani nepřibližoval, jasně že se dělají animované celovečeráky, ale v téhle kvalitě a délce 3 hodin by to nedali ani machři jako Pixar nebo Dreamworks, mohli by to udělat, ale vypadalo by to hůř
-
mluvil jsem o něčem úplně jiném, doporučil bych ti naučit se číst, pro začátek
-
Ó, konečně někdo kdo používá vývoj postavy ne ve smyslu přidávání bodů do statistik ! Každopádně zestárnutí Geralta je z hlediska předlohy blbost
-
Bohužel? Děláš si legraci? Tohle už je absolutní vrchol, žádná digitální technologie se nikdy nevyrovná kvalitnímu hereckýmu výkonu od živýho herce. Chtěl bych vidět jak by byli lidi nadšený, kdyby například místo DiCapriova Calvina Candieho předváděl svojí umělou digitální mimiku a charakter nějakej polygonovej panák.. a pokud je tvůj názor názorem většiny, tak je asi na čase abych se vzdal svojí profese ve filmovym průmyslu, protože ten pro mě bude bez živejch herců mrtvej. Příště rovnou napiš, že scénáře může generovat nějakej počítač a na místě directora může sedět robot.
-
A oba dva prodělečný..
-
Tak se kluci nehadejte kdo ma vic knizek stejne je to uplne jedno... ja pevne doufam ze zaklinac bude dobra hra a jestli bude nebo nebude presne podle knizku je uplne fuk.
-
Mas doma sedm vazanyhch od leonarda? Takze puvodni povidkovou publikaci od Winston Smith nemas? Ani se ti nedivim to ses jeste bal cernyho kafe :D
-
kdysi takoví film udělali jmenoval se Final Fantasy jo a vlastně ještě Beowulf
-
A mě by například nevadilo obsazení herci.Určitě by nebylo špatný spojení animace a kulis teda v případě, že by to nebylo přeplácané což by asi v dnešním hollywoodu bylo :/
-
tohle by bylo dražsí
-
No jejich peníze mu nesmrděly.
-
když zaplatily avatara tak by měli i na tohle..ale bohužel, zivy herci zatím letej vic..
-
Stejně jako v traileru... On ze stezky zaklínače sešel už dávno...
-
No teď mi to ťuklo: Žeralt "Esio" Assissan.
-
bohužel, pár minutové intro v takovéhle kvalitě stojí neskutečné peníze, udělat 3 hodinový film v takovéhle kvalitě by nezaplatili ani v Holywoodu
-
Sága mne moc nebavila. Četl jsem jen jednou. Povídky mi přišli zajímavější... Jak by se tedy Geral zachoval? *4*
-
no spis jde o to, jak vypadaly ,,zavody ve zbrojeni,, pred soucasnou generaci konzoli a jak nasledne ten vykon mohl byt vyuzit ve hrach
-
Mám doma všech sedm vázaných, což je docela vzácnost, jelikož Leonardo má vskutku zajímavý styl vydávaní svých knih.
-
Ja měl rad v těch knížkach, jak tam dává lidové pohádky a upravuje je podle sebe, buď že tě zamrazí za krkem nebo kde měla skončit neštěstím vlastně skončilá dobře
-
Tak na PC to bude vypadat lépe tedy konzole nezavinili to, že to bude na PC vypadat, tak jak to bude vypadat.
Ale určitě si počkáme na novou generaci PC.