Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja kouk primo na jejich stranky a rikam si " No to jsem cekal neco lepsiho, nez jen dalsi trailer, aspon gameplay z E3", ale kdyz jsem ten trailer videl, nadseni stouplo do kosmickych vysin, tahle hra proste pujde do sbirky, snad k tomu zas daj naky pekny tricko. Ja se tesiiiiim :D
  • michelangelo
    Tak timhle linkem jsi mi o moc vylepsil vyzneni celeho traileru. Za to dik! Co clankovymu a obecne iternetem sirenymu anglickymu traileru schazi na vizualu, tak polskej zvukem dohani. Hned je to o neco vic Zaklinac!
  • Jde hlavně o to, že Žeralt nevěděl za co jí chtěj skutečně pověsit/umlátit, tak si měl dát oraz. Takovýmu zaklínači bych vrátil papíry a zpátky do učňáku na zaklínače.
  • Keyz
    Snad se dožiji doby kdy to takto bude vypadat ve hře.
  • +1
  • tak to je mazec, u těch živých postav to ještě pár let chce, ale krajina vypadá opravdu fotorealisticky.. pak samozřejmě nějakou sestavu budocnosti poháněnou miniaturním atomovým reaktorem co by tohle dokázala renderovat realtime :)
  • Inquisitor
    Jenom škoda, že už je nemůžem upalovat.
  • Inquisitor
    Hmm fakt pěkný.
  • Viktor_H
    Geraltovi je přes 90 *3*
  • Ted uz jsou jen v prisernejch serialech pro zensky za ktery by teda nekdo viset mel!
  • v poho jen jsme si na to vzpoměl *3*
  • No dobre ale to porad neznamena ze nestarne vubec nebo ze s pribyvajicim vekem nedochazi k zadnym zmenam v metabolismu. Je ale pravda ze uz je to nejakej patek co jsem zaklinace cetl a tak mi to mozna jen uniklo.
  • Kdyby to bylo některé z těch "monster", tak by...
    ...mu Geralt pravděpodobně(Leda by to byl mimik-u toho se to navíc ještě nedá skoro poznat-viz.jedna z povídek první/druhé knihy, nebo starší vampýr- viz.Regis/Regisova bejvalka-viz. hra zaklínač, to jsou jediné připady kdy Geralt spolupracoval s monstrem vypadajícím jako člověk, na které si pamatuji) nepomáhal.
    ..."monstrum" věšelo(Pro hlupce-Pravděpodobně by to monstrum lidi nevěšelo, jen je to přirovnání k traileru.) lidi, jelikož pokud by lidé dokázali zabít "monstrum" tak by zaklínačství nějak postrádalo smysl.

Teď mě napdalo, že by to mohla být striga, a proti tomu nemám žádný argument.
  • Viktor_H
    Divoký hon se ti líbí víc?
  • a neměl náhodou diky lektvarum sám sebe pomalu zabíjet?
  • Rhulad
    S věkem to nemá co dělat.. už ve knížkách měl přes sto let a vůbec ne co s metabolismem, když podstoupil zkoušku trav...
  • V tom případě chci jejich názvy :)
  • No dabing jedničky nebyl vůbec špatný :) (já vím je v módě být hater češtiny). Prakticky všechny postavy se mi líbily až na toho Geralta :)
  • No a že byly, doteď jsou. *1*
  • a zenske carodejnice v zaklinaci byly ve stredoveku jako......?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit