Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Vážení a milí diskutéři ( to je slovo teda ) prosím Vás tenhel trailer je nádhernej a že ten konec je takovej zvláštní je prostě proto že si autoři rozhodli udělat šprím..každej čekal toho borce stáhlého pomalu s kůže, nasekaného na suši atd..Ale autoři prostě si řekli že překvapí a trochu si s hráčů vystřelí. Že geralt má vousy ..no prostě je má dle knihy to možná zaklínači nemohli mít ( čet jsem ale nepamatuji si) ale prostě tohle je hra. Kniha je předlohou prostě a zatím Witcher hra udělal vždy čest svému jménu. Nemůžete brát vše vážně, si vzpomeňte na ten quest s tím peřím od harpyjí jak jste sbírali pro toho chlápka třeba.
-
Tak znělo to tak, jak jsi to napsal, čili jen ohledně živejch herců versus těch polygonovejch, tak se nediv. *15*
Já bych to osobně viděl radši jako hranej film, ale muselo by to být v polské produkci a kvalitou zpracování daleko předaleko za těma pokusama s Żebrowski, kterej byl teda jedinym plusem na celym projektu. Kdyby se toho ujal Hollywood popř. jakákoliv jiná západní produkce, tak by se nepochybně vytratil ten slovanskej nádech, kterej je pro Wiedzmina klíčovej.
A pokud by byl na výběr CGI film v polský produkci (což je řekl bych nereálný) a hranej film z Hollywoodu, tak bych si asi taky vybral ten CGI no.. -
spis nemeli zrcadla :D nejake necky nebo sud s destovou vodou by se tam nasel
-
A sakra, jsem trochu ujel, na venkově asi tehdá umyvadla ještě nebyla co ? *7*
Ale jinak se na trojku těším, moc. -
Tak trailer skvelý.. temný, slovanský, proste paráda.. a ak niekomu vadí angličtina, tu je trailer s poľským dabingom: http://www.youtube.com/watch?v=WY5Sw4oa-kk
-
Jak tu pořád komentujete ten neupravený vzhled Geralta. Ve trojce by stačilo přece dojít k umyvadlu a použít břitvu, či navštívit sličnou lazebnici :-))
-
to Rhulad co mi tak nejak utkvelo v pameti po tech cca 10 letech, tak Yen napriklad kouzlila nohama !? v povidce se ,,zlatym drakem,, a promenovala ty sedlacke vozy uz nevim v co..nejaka kvitka ci co to bylo. Proste ulet
-
Co se rozčiluješ rezisere?:) To ,,buhuzel,, smerovalo k pripadnemu CGI filmu o zaklinaci, pac me by se taky libil a k tomu ze když nekdy nejakej film bude, tak bude spis hranej nez digitalni. Nikdo ti DiCapria digitalne delat nechce, neboj:)
-
Tak z toho jsem toho moc nepochopil. Nepřijde ti, že se nedrží univerza? Takže se ho drží? A to nevíš, jestli je dobře nebo ne? A tu poslední větu taky nechápu.
-
Jaký kraviny myslíš? Zrovna povídkám není co vytnout...
-
nemuzou se ho ani dokonale drzet, protoze sam sapkowski neni zadny neomylny buh, jeho knizky a povidky maji dost kolisavou uroven a nekdy tam jsou uplne kraviny
-
Tak knizky... to si fakt myslis ze ctenari takovejch veci budou na webu jako je games nejakej velkej unikat?
A uprime povidky jsou dobry ale roman mi prijde trochu precenenej a ke konci uz je docela znat ze autorovi dochazel dech i chut dilo nejak smysluplne dokoncit. Neni to jako spatny fantasy to ne ale co se romanu tyce tak Sapkowskiho "husitska" trilogie me bavila vic.
Co se hry tyce tak jsem byl ve dvojce hodne zkalamanej z malyho poctu priser se kteryma se Geralt ve setkal/utkal a to ani nemluve o tom ze boj s nima nebyl zadna velka zabava a knizky se az tak krecovite nedrzej ale ze by to byla takova katastofa to taky ne. Vzhledem k tomu ze se ale dej odehrava v dobe kdy svet zaklinace zaziva obrovske zmeny a navic jeste po deji vsech knizek tak to ani neni tolik potreba. -
Co to meleš? Já jen tvrdim, že spousta lidí, co tu tak výživně diskutuje o Geraltovo vousech, věku, chování, o příšerách, o době (srsly, o době? je to fantasy), si zahrálo dvě videohry, který jsou jen volným, velice stručným a v některejch místech od knih dost zásadně odlišným zpracováním. A poukazuju na to, že distancováním se od knih se lidi připravujou o to nejlepší ze zaklínačskýho univerza.
-
uz nevim kolikrat sapkowski zminuje, ze geralt rozhodne zadny krasavec neni
-
Tak já myslím, že se snaží knižní předlohy držet co nejvíc, jak sami tvůrci říkali, pořád dokola čtou knihy a podle toho určují, jak by se Geralt zachoval i ve hrách. Podle mě to není násilné zpracovaní knižní předlohy jako např. u Game of Thrones, kde scénáristé prasí totálně děj a z toho vzniká spousty WTF momentů pro čtenáře.
-
Ty mi povídej, že jsi četl knížky strejdo! Tohle bys jinak nenapsal. Viz scéna na bále čarodějů... *7*
-
brzdi kamaráde...nikdy jsem si na nic nároky nedělal a do hry neryl. Jenom mi nepřijde, že se nedrží univerza. Možná to je špatně, možná dobře, to si musí každý posoudit sám.
Tím spíš, že by Geralt měl víc zabíjet lidi, než příšery, což v 1. díle nebylo. -
pohledny ?? to asi tezko
-
blaznis ? ta kniha je pro vyvolene...existuji jen 2 kusy...jeden ma Knize a druhy Koko
-
Knížku? Jednu? Očividně ani zdaleka ne..