Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
hehe, pritom polstina zni hrozne :)
-
Pretoze ked sa rozhodol ze im nalozi uz bol dost daleko. Ak by sa proti nim rozbehol z mecom v rukach dievcatko by to mohlo schytat. Takto sa k nim dostal bez vzbudenia pozornosti a zatial co ich rozbil si dievca mohlo v pokoji sediet na riti :)
-
vousy jsou fajn *3*
-
jo s tema lodema sem myslel :-)
-
Supeeer moc pekne diky za Tip ! Zatim jsem precetla tu prvni a je vazne skvela
-
wow *11* *5* *14* *4*
-
Ale o hře jsme se vlastně nic nedozvěděli...
-
nevim jak se chova (bude chovat)ve trojce, ale ve dvojce lezl lidem do zadku. A neresil jsem jeho chovani, ale vzhled, ktery mi silne pripomnel zarosteneho Ezia z AC Rev.
-
No a ja hral, pouze 1cku, ( nejak mne odradila od toho druheho dilu). Zachvily tu bude 3jka .
-
Pro případné zájemce: Povídky volně navazují na svět Zaklínače od A.Sapkowského.
-----------------------------------
http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz
http://www.facebook.com/pages/Zaklínač-povídky-které-volně-navazují-na-Zaklínače-od-ASapkowského/133671083400568
http://www.youtube.com/user/EmhyrThe
http://www.uloz.to/xwhqdX2b/zaklinac-povidky-napsal-emhyrvaremreis-kralovska-vule-krev-za-krev-stesti-v-nestesti-ukol-nadeje-malleus-receny-kladivo-www-zaklinac-povidky-vlastni-webzdarma-cz-rar -
Je hezky, ze zrovna v dobe kdy se budu na nekolik let stehovat do norska vyjde zaklinac 3 s tematikou severu :) ja krasny snit a jeste krasnejsi sny premenovat v realitu.
-
Já vim o spoustě pokusech.. Ale to, že ty nepoznáš rozdíl, neznamená, že ostatní bystřejší lidi rozdíl taky nepoznaj. Já osobně tomu nevěřil ani dvě sekundy. Takže jsem ztratil několik sekund svýho cennýho času bezcenným postem od bezcennýho rádobyznalce..
-
Hezkej není ,bílej v obličeji, pohublý, zjizvený a zamračený, oči kočičí, spíš ke strašení dětí se hodí.
Ale ženské naňho letí, protože jákesi fluidum má. -
Jesli je rec o tech "soucasne budoucich" tedy tom, co je prevleceny PC s podprumernym HW ... tak to bude mit vliv presne ocekavatelny - tedy ze hry se budou delat prevazne lowres, nebot konzole stejne nic lepsiho neutahnou. Libovolny soudoby hrac (=clovek co opravdu aspon obcas hry hraje) a ma PC, ma vykonejsi HW.
-
Nijak zvlast ... podivej se na znemy rekneme 95-05 a pak zmeny doted. Defakto se jen pridavaj polygony, pouzivaj se vyspelejsi techniky jak veci ojebat, ale nic zasadniho. A dokud nejak zasane neposkoci tehcnologie HW (coz se s talo v pripade prichodu 3D akceleratoru), tak se nic zasadniho nezmeni. A nevypada to, ze by melo prijit neco lepsiho nez tupa prace s trjuhelnikama (zadna grafarna defakto neumi nic jinyho). Sak ani nejvykonejsi HW soucasnosti nezvlada raytras ... Teprve az pripadne zvladne, tak muze nastat zasadnejsi vyvoj - pak totiz budes mit realny stiny, odrazy ... a ne vsemozny ojebavani pomoci textur a map.
-
Nj, jenze ona je potiz v tom, ze Geralt nikdy nebyl "spravnej" zaklinac ;D. Mozna proto je tak "dobrej", protoze citi emoce, tkery nasobej jeho schopnosti - narozdil od odstanich.
-
Ono to zas tak mimo neni, ale on zjevne nema ani tucha. Existuje na netu diplomova prace, ktera normalne prosla komisi VS ... a je zcela generovana algoritmicky.
Takze vygenerovat scenar kdyz tomu predhodis ze chces "akcni dojak" nebude zas takovej problem. -
Ehm ... obavam se ze nemas ani paru co technologie dokaze. Digitalni technologie dokaze uplne vpohode herce zcela nahradit, a ty nemas sanci to vubec poznat. Pokud investujes 10s svyho bezcenyho casu, najdes po netu videa s davno mrtvejma hercema, nejznamensj jsou asi s marylin monroe - zcela digitalne vyrobena, a to vcetne ozvuceni.
-
Bych netvrdil. jakmile mas prostredi a "herce", tak uz natocis cokoli s minimalnima dalsima nakladama. Uvedom si, ze takovy veci jako trebas ironman a spol sou ze 100% animace + zivi herci => musis zaplatit tu animaci i ty herce. Navic tech fimu muzes natocit klidne nekolik a pri vyuzivani stejnyho prostredi nemas zadny dalsi naklady krom vlastni animace = pouziti prepripravenych sekvenci.
Ber to tak, ze je relativne narocny animovat jeden lidskej krok, aby pri tom postava vypadala verohodne, ale je uz zcela trivialni tech kroku udelat tisic. -
zrejme si to budem musiet znova precitat, co mi zrovna nevadi :D, lebo ja si pamatam ze bojoval snad v 95% mecom