Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak tak čtu diskuzy, tak je fakt randa, říct tu názor proti ortodoxním přisluhovačům CDR
    • Mně nejvíc vadí, jak je tu odborník na Wiedzmina každej, kdo dohrál dvě videohry a ke knížce si ani nečuchl. Ale co, oni přicházejí o tu nejzábavnější a nejpodstatnější část univerza. Kór když je dobře napsaná kniha stokrát zábavnější než kdejaká hra.
      • ->sk
        Tak Yennefer měla překouslý pouta od toho malého draka, jestli se nepletu a lovce draků začarovala do slepic, prasat, ovcí...

Četl jsi to před 10-ti lety a přijde ti, že měla kniha (ano je jich 3 povídkové + 5 román) spoustu nelogičností. Tak které? Já si už moc nevybavím podrobnosti toho, co jsem četl loni, když zvládnu 1x knížku za 2 měsíce. Natož, co jsem četl před 10-ti lety.
      • Dik tu knizku tady cetl snad uplne kazdej...
        • blaznis ? ta kniha je pro vyvolene...existuji jen 2 kusy...jeden ma Knize a druhy Koko
          • Co to meleš? Já jen tvrdim, že spousta lidí, co tu tak výživně diskutuje o Geraltovo vousech, věku, chování, o příšerách, o době (srsly, o době? je to fantasy), si zahrálo dvě videohry, který jsou jen volným, velice stručným a v některejch místech od knih dost zásadně odlišným zpracováním. A poukazuju na to, že distancováním se od knih se lidi připravujou o to nejlepší ze zaklínačskýho univerza.
          • brzdi kamaráde...nikdy jsem si na nic nároky nedělal a do hry neryl. Jenom mi nepřijde, že se nedrží univerza. Možná to je špatně, možná dobře, to si musí každý posoudit sám.

Tím spíš, že by Geralt měl víc zabíjet lidi, než příšery, což v 1. díle nebylo.
            • Ano v jedné větě jsem použil dvě negace, což je špatně. Jsem holt Koko*1 a už s tím nikdo nepohne. Zato si myslím, že inteligentní člověk smysl věty pochopí, jenom blbe*c bude šťourat. Mně osobně hry do univerza vůbec nesednou. Není to dogma a nikomu tento názor nevnucuji.

Univerzum zaklínače, to byl svět, kde zaklínačům došla práce. Měsíce bloudil krajem a hledal, za co by trochu vydělal... Tak si zhodnoťte první díl samy.
            • to Rhulad co mi tak nejak utkvelo v pameti po tech cca 10 letech, tak Yen napriklad kouzlila nohama !? v povidce se ,,zlatym drakem,, a promenovala ty sedlacke vozy uz nevim v co..nejaka kvitka ci co to bylo. Proste ulet
            • Tak z toho jsem toho moc nepochopil. Nepřijde ti, že se nedrží univerza? Takže se ho drží? A to nevíš, jestli je dobře nebo ne? A tu poslední větu taky nechápu.
            • Rhulad
              Jaký kraviny myslíš? Zrovna povídkám není co vytnout...
            • nemuzou se ho ani dokonale drzet, protoze sam sapkowski neni zadny neomylny buh, jeho knizky a povidky maji dost kolisavou uroven a nekdy tam jsou uplne kraviny
            • Rhulad
              Tak já myslím, že se snaží knižní předlohy držet co nejvíc, jak sami tvůrci říkali, pořád dokola čtou knihy a podle toho určují, jak by se Geralt zachoval i ve hrách. Podle mě to není násilné zpracovaní knižní předlohy jako např. u Game of Thrones, kde scénáristé prasí totálně děj a z toho vzniká spousty WTF momentů pro čtenáře.
        • Knížku? Jednu? Očividně ani zdaleka ne..
          • Tak knizky... to si fakt myslis ze ctenari takovejch veci budou na webu jako je games nejakej velkej unikat?

A uprime povidky jsou dobry ale roman mi prijde trochu precenenej a ke konci uz je docela znat ze autorovi dochazel dech i chut dilo nejak smysluplne dokoncit. Neni to jako spatny fantasy to ne ale co se romanu tyce tak Sapkowskiho "husitska" trilogie me bavila vic.

Co se hry tyce tak jsem byl ve dvojce hodne zkalamanej z malyho poctu priser se kteryma se Geralt ve setkal/utkal a to ani nemluve o tom ze boj s nima nebyl zadna velka zabava a knizky se az tak krecovite nedrzej ale ze by to byla takova katastofa to taky ne. Vzhledem k tomu ze se ale dej odehrava v dobe kdy svet zaklinace zaziva obrovske zmeny a navic jeste po deji vsech knizek tak to ani neni tolik potreba.
  • No teď mi to ťuklo: Žeralt "Esio" Assissan.
    • Witcher ako hra vznikla skor nez Assassin's Creed, nehovoriac o tom ako dlho uz existuje Witcher univerzum v knihach. Tvoj prispevok je epic fail.
      • Šašku, já to myslim tak, že vypadá v tý animačce jak starej Ezio. Krom toho ve dvojce se i tak skoro pohybuje, samej kotoul jak u cirkusu, ale to tak to máš asi rád. *1*
  • fizola
    Trailer pekný, s myšlienkou, len pohyby su trochu neprirodzené, zrejme ide o ručnú animáciu (ako u Blizzardu), len s trochu iným výsledkom. Ale ja a zrejme ani vacsina osadenstva a citatelov games by sme nikdy nic tak paradne nevytvorili :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit