Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Zase se ten hňup motá do lidí, antizaklínač. Když už, tak měl sejmout i jí, očividně to asi byla kanibalka.
-
-
Jelikož je svět zaklínače "inspirován" temným středověkem, tak bych řekl, že ta ženská byla taková kanibalka, jako ženské ve středověku byly čarodějnice.
-
-
No a že byly, doteď jsou. *1*
-
-
Jenom škoda, že už je nemůžem upalovat.
-
-
+1
-
-
Ted uz jsou jen v prisernejch serialech pro zensky za ktery by teda nekdo viset mel!
-
-
a zenske carodejnice v zaklinaci byly ve stredoveku jako......?
-
neřekl bych, ve světě zaklínače je dost opravdových monster co se maskují jako krásné dívky
-
-
Kdyby to bylo některé z těch "monster", tak by...
...mu Geralt pravděpodobně(Leda by to byl mimik-u toho se to navíc ještě nedá skoro poznat-viz.jedna z povídek první/druhé knihy, nebo starší vampýr- viz.Regis/Regisova bejvalka-viz. hra zaklínač, to jsou jediné připady kdy Geralt spolupracoval s monstrem vypadajícím jako člověk, na které si pamatuji) nepomáhal.
..."monstrum" věšelo(Pro hlupce-Pravděpodobně by to monstrum lidi nevěšelo, jen je to přirovnání k traileru.) lidi, jelikož pokud by lidé dokázali zabít "monstrum" tak by zaklínačství nějak postrádalo smysl.
Teď mě napdalo, že by to mohla být striga, a proti tomu nemám žádný argument. -
-
No...ve druhém Zaklínači to, tuším, nebylo, ale v prvním díle začal v přítomnosti nestvůr vibrovat amulet (např. právě u Addy). Nakolik je ten fakt založený na knize nedokážu posoudit, ale nemohl to poznat právě tímto způsobem?
-
-
Zaklínačský amulet je citlivý na magii.
-
-
Jde hlavně o to, že Žeralt nevěděl za co jí chtěj skutečně pověsit/umlátit, tak si měl dát oraz. Takovýmu zaklínači bych vrátil papíry a zpátky do učňáku na zaklínače.
-
-
Zaklinačovi.Žeralt. Vrátil papíry. zpatky do učnáku na zaklínače.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL *15* *15* *15* *15* -
Tak dokuď ji chtěli pověsit, tak Geralt nic neudělal, ozval se až když ji chtěli dopřát trochu pomalejší odchod...
-
No jejich peníze mu nesmrděly.
-
On Geralt moc nemusí Nilfgaard, co jsem tak pochytil, takže možná taky kvůli tomu nezůstal stranou.
-
-
-
-
-
-
Je to pekné video len nechápem prečo Geralt bojuje nožom, keď knižný Geralt by ich proste porubal obojručákom :-),.... Proste voľba dýky pre cool efekt sa mi nepozdáva
-
-
Pretoze ked sa rozhodol ze im nalozi uz bol dost daleko. Ak by sa proti nim rozbehol z mecom v rukach dievcatko by to mohlo schytat. Takto sa k nim dostal bez vzbudenia pozornosti a zatial co ich rozbil si dievca mohlo v pokoji sediet na riti :)
-
on bojoval holyma rukama, protoze nac si spinit peclive vycisteny a nabrouseny mec...tu dyku sebral pri boji jednomu z tech typku
-
-
a takových scén jsou knížky plný...
*7*
-
-
Ja si naopak pamatuji ze knizni Geralt bojoval cimkoliv co mel po ruce.
-
-
zrejme si to budem musiet znova precitat, co mi zrovna nevadi :D, lebo ja si pamatam ze bojoval snad v 95% mecom
-
-
protože smrt tě změní *4*
-
-
Vážení a milí diskutéři ( to je slovo teda ) prosím Vás tenhel trailer je nádhernej a že ten konec je takovej zvláštní je prostě proto že si autoři rozhodli udělat šprím..každej čekal toho borce stáhlého pomalu s kůže, nasekaného na suši atd..Ale autoři prostě si řekli že překvapí a trochu si s hráčů vystřelí. Že geralt má vousy ..no prostě je má dle knihy to možná zaklínači nemohli mít ( čet jsem ale nepamatuji si) ale prostě tohle je hra. Kniha je předlohou prostě a zatím Witcher hra udělal vždy čest svému jménu. Nemůžete brát vše vážně, si vzpomeňte na ten quest s tím peřím od harpyjí jak jste sbírali pro toho chlápka třeba.
-
vývoj postavy Geralta alá Ezio z AC Revelations, nezlobte se na mě, pro mě jediná hra, která si zaslouží jméno zaklínač je jednička.
-
-
Ano. Protože jenom Ezio stárne a rostou mu vousy.
-
? ?
Trochu to rozved. Podle me se Geralt chova porad stejne jako vzdy. -
-
nevim jak se chova (bude chovat)ve trojce, ale ve dvojce lezl lidem do zadku. A neresil jsem jeho chovani, ale vzhled, ktery mi silne pripomnel zarosteneho Ezia z AC Rev.
-
Tak experte na Geralta... z jaké knihy je citace "až se příště otočíš spatříš bílého vlka"
-
-
Samovyšetření rizikových hemoroidů?
-
Netusim. Mel bych?
A nikde netvrdim ze jsem expert na Geralta. Respektive neznam kazdou citaci z jeho knizek. Nejsem nerd.
Naopak zminka ve videu o tom,ze Geralt neuznava mensi/vetsi zlo-to je presne z knih a presne to odpovida. -
-
Sry to byla reakce na GameOVer spatné vlakno
-
-
-
-
-
Geralt už není tak sexy :P
-
Je hezky, ze zrovna v dobe kdy se budu na nekolik let stehovat do norska vyjde zaklinac 3 s tematikou severu :) ja krasny snit a jeste krasnejsi sny premenovat v realitu.
-
Ja kouk primo na jejich stranky a rikam si " No to jsem cekal neco lepsiho, nez jen dalsi trailer, aspon gameplay z E3", ale kdyz jsem ten trailer videl, nadseni stouplo do kosmickych vysin, tahle hra proste pujde do sbirky, snad k tomu zas daj naky pekny tricko. Ja se tesiiiiim :D
-
Geront z Rivie
-
pekný ale o hře to nic nevypovídá
-
-
Atmosféra,cielenie príbehu , štýl atď....To je preci účel traileru. Nemá ti ukázať všetky aspekty hry,načo ju potom vôbec hrať. Gameplay priamo z hry máš predsa vo videách z E3.
-
Vetsinou je to pravda,ale z tohodle primo cisi atmosfera hry i knih. Jen to starnuti nesedi. Geralt nema lidsky vek
-
-
Jaképak stárnutí, vždyť má akorát vousy a jinak vypadá úplně stejně. Ano, ten model je lehce odlišný a detailnější oproti tomu ze 2, ale já jinak nevidím rozdíl. Hra se navíc odehrává cca 9 měsíců po konci dvojky, tak by ani viditelně zestárnout nemohl.
Jinak stejně to určitě ještě není finální podoba. Pamatujete, jak vypadal Geralt na prvních obrázcích z dvojky? http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/tw2_e32k10_screenshot_pack_5.jpg *1* -
-
Vousy tak proste fungujou... ja taky myslel ze zestarnul.
-
jo ten se tváří jak bluma v září :-) a otevřená pusa Geraltovi vůbec nesedí,vypadá jako by se něčemu divil,ale čemu se může divit zabiják nestvůr? možná tak politické situaci v ČR *1*
-
-
azbicko, tak tohle bylo hodne drsny :D
-
-
-
-
-
No a ja hral, pouze 1cku, ( nejak mne odradila od toho druheho dilu). Zachvily tu bude 3jka .
-
-
Jednicku sem dohral dokonce vickrat, u dvojky sem skoncil tak nejak napul cesty. Prislo mi to strasne stereotypni ... prijdu do lokace, posbiram Qsty, pak travim dlouhy minuty behem tam, zabiti cehosi a zase minuty beh zpet abych Qst odevzdal, dostal za to par medaku ... a tak porad dokola.
-