Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Když si vezmu jak se hry změnili za 20 let. =) jak se asi změní za dalších 20.?!
-
-
Nijak zvlast ... podivej se na znemy rekneme 95-05 a pak zmeny doted. Defakto se jen pridavaj polygony, pouzivaj se vyspelejsi techniky jak veci ojebat, ale nic zasadniho. A dokud nejak zasane neposkoci tehcnologie HW (coz se s talo v pripade prichodu 3D akceleratoru), tak se nic zasadniho nezmeni. A nevypada to, ze by melo prijit neco lepsiho nez tupa prace s trjuhelnikama (zadna grafarna defakto neumi nic jinyho). Sak ani nejvykonejsi HW soucasnosti nezvlada raytras ... Teprve az pripadne zvladne, tak muze nastat zasadnejsi vyvoj - pak totiz budes mit realny stiny, odrazy ... a ne vsemozny ojebavani pomoci textur a map.
-
-
http://www.oculusvr.com/ tohle je budoucnost *5*
-
-
-
wow *11* *5* *14* *4*
-
trailer z dvojky bol pre extended edition a nie koli xbox verzii...
-
Užasný trailer se super minipříběhem, Geralt je stále k sežrání. Nemůžu se hry dočkat *14*
(Jenom ten cz překlad mě dostal "Zaklínač 3: Divý lov" :D) -
-
Divoký hon se ti líbí víc?
-
-
chcem na tuto otazku zareagovat, ale fakt neviem ako *9*
-
Určitě.
-
Tak minimalne, divoky hon je prepis toho jak to prelozili komarek a pilch v knihach. Hodilo by se nechat to tak....
-
-
-
Nemam slov *14*
-
Jak tu pořád komentujete ten neupravený vzhled Geralta. Ve trojce by stačilo přece dojít k umyvadlu a použít břitvu, či navštívit sličnou lazebnici :-))
-
-
A sakra, jsem trochu ujel, na venkově asi tehdá umyvadla ještě nebyla co ? *7*
Ale jinak se na trojku těším, moc. -
-
spis nemeli zrcadla :D nejake necky nebo sud s destovou vodou by se tam nasel
-
-
-
OH YEAH Právě dočítam krev elfu a hrozně se naněj těším. Stěma vousama vypada hustě, bejt holka tak na něj taky letím. Musím alespoň sehnat příručku balících praktik nic nedělaním po zaklínačsku :)
-
Neměl jsem se na ten trailer koukat, už teď mi visí na lednici pár tisícovek z nápisem Zaklínač 3. Asi padnu jestli ho zítra nevydají :D
-
Hmm fakt pěkný.
-
Geraltuju a skláním se, trailer naprosto famozní jen tak dál!!