Přejít na výpis diskuzí
Naštvaný Geralt ve skvělém traileru na Zaklínač 3: Divoký hon
14.8.2013 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Ja měl rad v těch knížkach, jak tam dává lidové pohádky a upravuje je podle sebe, buď že tě zamrazí za krkem nebo kde měla skončit neštěstím vlastně skončilá dobře
-
Cisára Emhyra bude dabovať Charles Dance (lord Tywin z Game of Thrones) !!! *8*
-
Skvěla atmosféra traileru, skvěle zpracovaný souboj, špatně provedený Geralt, jak píše kolega dole... někdo se nechal při tvorbě unést a ty ramena mu trochu přifoukl, jinak spokojenost a těším se zase o něco víc.
-
Zajímalo by mě, kolik z vás, co se tady tak horečně vyjadřujete k tomu, čim byl svět zaklínače inspirovanej, jak by se Geralt nebo popř. správnej zaklínač v situaci v traileru vlastně zachoval atp., vůbec četlo alespoň nějaký Sapkowskiho povídky, ideálně celou ságu o Wiedzminovi..
Neřikám, že je herní série špatná, je dokonce jedna z nejlepších, který jsem kdy hrál, ale zpracování světa, příběhu a charakteristky postav má do kvalit knih přímo z pera Sapkowskiho hodně daleko a to, že jste dohráli tyhle dvě hry z vás nedělá ani za mák nějaký odborníky na Sapkowskiho svět. -
-
Nj, jenze ona je potiz v tom, ze Geralt nikdy nebyl "spravnej" zaklinac ;D. Mozna proto je tak "dobrej", protoze citi emoce, tkery nasobej jeho schopnosti - narozdil od odstanich.
-
Sága mne moc nebavila. Četl jsem jen jednou. Povídky mi přišli zajímavější... Jak by se tedy Geral zachoval? *4*
-
-
Stejně jako v traileru... On ze stezky zaklínače sešel už dávno...
-
-
Mas doma sedm vazanyhch od leonarda? Takze puvodni povidkovou publikaci od Winston Smith nemas? Ani se ti nedivim to ses jeste bal cernyho kafe :D
-
-
Tak se kluci nehadejte kdo ma vic knizek stejne je to uplne jedno... ja pevne doufam ze zaklinac bude dobra hra a jestli bude nebo nebude presne podle knizku je uplne fuk.
-
-
Nikdo se nehádá, já za to nemůžu, že se tu vyskytují takoví dem*nti .) jako např. Hala
-
-
-
-
-
Mám doma všech sedm vázaných, což je docela vzácnost, jelikož Leonardo má vskutku zajímavý styl vydávaní svých knih.
-
Zadny film a zadna hra se nikdy nemuze rovnat knize ,ktera navic stimuluje vlastni fantazii.
-
Pokud narážíš na můj komentář, tak sice už je to nějaká doba, ale četl jsem všech sedm knih.
-
-
No tak tvůj komentář je právě zrovna jeden z mála, na který nenarážim. *3*
-
-
-
Nemůžu se dočkat. Jinak vy lidi řešíte každou prkotinu. Já hlavně doufám ať ten open world dobře dopadne. Vážně držím všechny 4 palce ať to vydrží apoň na 50 hodin solidního hraní(těším se a zároveň mám i docela obavy).
-
-
Mno ... open world ... abych rek pravdu, za poslednich par let sem nevidel funkcni.
Bud svet leveluje s postavou => nulova motivace (TES), na lv jedna si muzes jit kam chces ... nebo je to prozmenu virtualni ... protoze ten tunel se vytvori ze smrticich potvor, ktery te realne nepustej mimo vytycenou trasu. Variantne si jeste tak maximalne muzes vybrat poradi ve kterym Qsty splnis (podle toho, jestli zacnes vlevo nebo vpravo).
Aby to fungovalo ve stylu "za ouplnku si byl v lese a sklizel bylinky => nemoh ses ucastnit obradu => nemas XYZ" ... sem uz hodne dlouho nevidel. -
-
Fallout : New Vegas. I tam je do jiste miry u nekterych NPC a monster level scaling,ale tak skvele udelany,ze si toho celou hru nevsimnete. Kazdy quest ma 3-4 reseni a nikdo ti ho nenaseptava. Nejlepsi otevreny svet (RPG) za posledni desetileti. Alespon pro me.
-
-
Souhlas Fallout : New Vegas je jedno z nejlepších RPG posledních let a, když se to hodně líbí Vávrovi, tak to už je co říct *5*
-
-
-
-
Nevim co furt resite ty vousy,do tohodle období se to dokonce hodí .V ty době se chlapi neholili jak teď ty metrouši .I když já se moc neholim protože mi to je nepříjemné bejt jak holátko :-D
-
-
Protže Gwienblied je prostě Gwinblied. Tak trochu elf. Žádný vousy, nebo si alespon z knížky nevybavuju, že by se Geralt holil.
Spíš mi vadí odklon od surovosti středověku a až patetický scény. Spíš ze samotnýho boje. Už to vypadá jako Assassin Creed a z toho bych blil.
No nic, 1. díl jsem hrál a zklamal mě. Jsem v tomhle jako Sapkowski, knížky ano, hry ne. Jenom názor, je mi jasný, že mě kvůli tomu budete nenávidět. Proti hře nic nemám. Jen mě to nechytlo. -
-
jenom k tomu assassinovi..... Geralt je zaklinac tudiz zrychleny reflexy.... a jen tak btw v knizce rozsekne sip v puli.....
-
-
Rychlé reflexy ještě neznamenají překonávat morfologii těla fyzické zákony...ano Geralt má rychlé reflexy, to je důvod, proč nenosí žádnou zbroj. A šíp odrážel, nikoliv rozsekal. A ty šípy taky nelítají jako kulky, jak to znáte z ostatních her.
Vždyt rychlý svižný boj jde udělat, aniž by to vypadalo jako ptákovina. Stačí se podívat na Bruce Leeho. V tý slátanině na videu by těžko měl čas na nějaké techniky...
-
-
no patetetický, pokud si dobře pamatuju, tak velice podobná scéna je v kínžce. Akorát tam povraždí víc lidí. Co se toho boje týče, nesedí mi spíš ta kamera než ten způsob boje, ale jsem už porstě starší generace a tak se smiřuju s tim, že aspoň trochu "moderně" to udělat musí.
-
-
co to prosím je, starší generace? *8* (neurážím, jen se ptám) Myslel jsem, že sem píšou převážně děti 14-17 let, ale překvapilo mě, kolik je tu kluků kolem 30-ti
-
-
no 30 mi ještě neni, ale už mi ní táhne no :)
-
-
Knížka je o dost reálnější skutečnému světu (proto je tak dobrá). Už vidim, jak někdo bude deset minut kopat do ženský jak do balonu a ona ještě se srdcervoucí prosbou vztáhne ke Geraltovi ruce a prosí o pomoc.... Nemluvě o tom, že těch chlapů ani trochu nejde strach, vypadaj jako troubové.
Zrovna Geralta o pomoc nikdo nežádal. Když zachránil první vesničany před řáděnim banditů, holka se strachy poblila a utekla. A podobně skončila i scéna z povídky "střípek ledu"
A pokud si ještě vybavuju, obdobná scéna se stala v Paní jezera a Geralt už ignoroval, co se dělo s Nilfgardskými uprchlíky (dva vojáci si odvlekli holku za roští)... -
-
tak vidis, je to v podstate podle knizky
-
-
-
-
-
K těm vousům zda rostou nebo ne, myslím, že když se Geralt kurýroval u dryád v Brokilonu a pak tam za ním přišel Marigold, tak si od něho vypujčil břitvu a postěžoval si ,že už to s těma vousama nemůže vydržet nebo něco v tom smyslu.
-
-
vousy jsou fajn *3*
-
-
Tohle je velice dobra zprava!
http://en.thewitcher.com/news/view/366 -
-
Super voľba.. len škoda, že Zaklínač hry hrávam vždy len v poľštine
-
-
Nevím proč, ale většina slovanských jazyků mi zní neuvěřitelně legračně a kazí mi tak atmosféru vážných a dramatických scén... No a taky jim stejně přinejlepším rozumím tak každé páté slovo, takže bych z toho stejně moc neměl. *7*
Ale ať si každý hru užije jak mu to vyhovuje nejvíc, já zůstanu u angličtiny. *1* -
-
nechápu jak si někdo může dobrovolně kazit Zaklínače anglickým dabingem
-
-
hehe, pritom polstina zni hrozne :)
-
Tak tak.
-
-
-
Strašně se mi líbí ta temná atmosféra toho traileru, kéž by takovou měla i hra (Zaklínač 2 byl podstatně barevnější).
-
-
Taky je to no mans land.
-
-
ta krajina je render nebo jsou to digitální postavy naklíčované do reálné krajiny? jestli je to čistě render taky asi nejlepší co jsem kdy viděl
-
-
To bude render. Maximálně motion capture. Vypadá to na to studio, co dělají tyhle cinematics do her. Stejný jako dělalo cinematics do Star-Wars online.
-
-
tak to je mazec, u těch živých postav to ještě pár let chce, ale krajina vypadá opravdu fotorealisticky.. pak samozřejmě nějakou sestavu budocnosti poháněnou miniaturním atomovým reaktorem co by tohle dokázala renderovat realtime :)
-
-