Přejít na výpis diskuzí
Naughty Dog oznámili nové Uncharted exkluzivně pro PS4
15.11.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Proste dalsi desitkova hra:-)
-
No já v to právě věřim. A to hodně. :)
-
Určitě bych si být tebou nejdříve zahrál Uncharted 2, až se pro tyhle 2 hry rozhodneš...
-
Jako že by Uncharted "4" bylo z doby kdy žil Sir Francis Drake? Tak to by byl mazec... *8*
-
ASi jsem jedinej majitel PS3, který zatím ani jedno Uncharted nehrál :-) Přitom se mi trojka válí na poličce, dostal jsem ji v bundlu, ale přednost dostalo Killzone, LoU, GTA V.. Asi si budu muset na to hraní vyhradit víc času a dohnat resty :-)
-
Proč mi při přečtení titulku zničehonic zvlhly trenky? ... Jo, už vím, moje druhý nejoblíbenější studio oznámilo novou hru a ještě k tomu se jedná o nový Uncharted, tak asi proto.
Napadá mě jediný - Sir Francis Drake! Nateův příběh byl totiž dobře zakončen, takže není důvod v něm pokračovat nebo zbytečně s jeho příběhem prequelovat.
A zas mám před očima tu vidinu, že tohle bude jedna z her, která mě donutí PS4 koupit dřív, než bych původně zamýšlel. -
Dvojka byla asi nej, tam mě přišel dobrej i ten padouch...Ve vysledku to je ale o tom kam se jako Nathan podíváš a co budeš dělat a padouch je na začátku, uprostřed a na konci *1*
-
Dvojka moc slabin neměla. Spíš šlo o vrchol svýho žánru.
-
Nuuudaa. Po 1000x to samy :)
-
Každý díl měl svoje slabiny, ale byly to slušný skriptovaný jízdy v tom lepším smyslu slova..
Jestli musí v Uncharted na něčem zamakat tak to jsou imho právě lepší záporáci. -
http://youtu.be/CeUYzDgs498
-
no zrovna minulý týden jsem dohrál trojku. tak jsem zvědav.
-
Francis Drake
-
Ten teaser je takovej nějakej moc...drsnej a "temnej" na Uncharted hru... Jsem zvědav co z toho vyleze, o kvalitách nepochybuji :)