Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Proste dalsi desitkova hra:-)
  • No já v to právě věřim. A to hodně. :)
  • Miserius
    Určitě bych si být tebou nejdříve zahrál Uncharted 2, až se pro tyhle 2 hry rozhodneš...
  • Miserius
    Jako že by Uncharted "4" bylo z doby kdy žil Sir Francis Drake? Tak to by byl mazec... *8*
  • frag.ment
    ASi jsem jedinej majitel PS3, který zatím ani jedno Uncharted nehrál :-) Přitom se mi trojka válí na poličce, dostal jsem ji v bundlu, ale přednost dostalo Killzone, LoU, GTA V.. Asi si budu muset na to hraní vyhradit víc času a dohnat resty :-)
  • Proč mi při přečtení titulku zničehonic zvlhly trenky? ... Jo, už vím, moje druhý nejoblíbenější studio oznámilo novou hru a ještě k tomu se jedná o nový Uncharted, tak asi proto.

Napadá mě jediný - Sir Francis Drake! Nateův příběh byl totiž dobře zakončen, takže není důvod v něm pokračovat nebo zbytečně s jeho příběhem prequelovat.

A zas mám před očima tu vidinu, že tohle bude jedna z her, která mě donutí PS4 koupit dřív, než bych původně zamýšlel.
  • Miserius
    Dvojka byla asi nej, tam mě přišel dobrej i ten padouch...Ve vysledku to je ale o tom kam se jako Nathan podíváš a co budeš dělat a padouch je na začátku, uprostřed a na konci *1*
  • Malleth
    Dvojka moc slabin neměla. Spíš šlo o vrchol svýho žánru.
  • Nuuudaa. Po 1000x to samy :)
  • Každý díl měl svoje slabiny, ale byly to slušný skriptovaný jízdy v tom lepším smyslu slova..
    Jestli musí v Uncharted na něčem zamakat tak to jsou imho právě lepší záporáci.
  • ZvacA
    http://youtu.be/CeUYzDgs498
  • ucho
    no zrovna minulý týden jsem dohrál trojku. tak jsem zvědav.
  • Francis Drake
  • Miserius
    Ten teaser je takovej nějakej moc...drsnej a "temnej" na Uncharted hru... Jsem zvědav co z toho vyleze, o kvalitách nepochybuji :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit