Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo v této diskuzi hrál duka v době, kdy vyšel, ať klikne na plus :-)
    • něco chci říct Duke patří mezi legendy Akčních her a neznam dobrou hru jak duke všecky akční hry jsou steorypni bez humuru atd ale duke má smysl pro humor,má rád holky,doutník,rock atd a kdo si myslí že to je sračka tak je blbej,když vyšlo Duke Nukem 3D tak v tej době to byla pecka hra pamětnici si to pamatujou a jestli si někdo myslí že Duke Nukem Forever nebude pecká a kritici to budou kritizovat za blbou hru mě jsou ukradení pro mě Duke bude a bude nejlepší hrou kterou jsem na PC hral !!! žádna jiná a jinak sláva krály Dukovi !!!!! a nikdo se mnou nemusíte souhlasit já vám taky nepíšu že třeba COD je blbost řeknu že je okopirovalo Medal of Honor byl první hrou akci valečnoou a pořád poslouchat že medal of honor okopiroval COD podívejte se na vydaní medal of honor a vydaní COD a pak něco kecejte !!!!!!
      • COD je nejlepši!!!!!!!! a ti seš debil *11* *12*
        • kdyz uz chces nadavat tak se aspon nauc psat
        • -1/10
  • LTM3
    Vtipnej trailer, kterej si dělá srandu i z dlouholetýho "vývoje" :D Snad to bude dobrá hra, ale jak říká Duke po 12 letech by to mělo bejt dobrý :D
  • "Rest in pieces" mě dostalo :D ... už se těším na ten testosteronový nářez plný sexistických narážek, nahých bab a všelijak mrtvých cizáků prostřednictvím jednoho totálního macha. Slušnej jsem byl už moc dlouho *5*
  • Říkám tahle hra dostane hodnocení 11/10 *3*
  • me se libi veta "Did you think I was gone forever ? " :D
  • Nevím co tady třepete za kraviny. Tohle bude FPS starý školy. Žádný pokusy o dělání zabíjení "jako v reálu". Tahle hra si na nic nehraje. Prostě to bude jen střílečka, s tucty nepřátel který se na tebe řítí. A budete je kosit. Zábava tam je hlavně z toho vtipu a z absurdity. V záplavě dnešních CoD to bude něco jiného a já jsem za to rád. Těším se na něj. Totální myšlenkovej odvaz nic víc nic míň.
    • doufam ze to nebude jen kopie serious sama, kdyz tomu u prvniho SS bylo naopak
      • Tak hláškoidní Sam je kopie Duka. Ale SS je jinak super zábava, že...
        • ja bych to nenazval kopii ale spis poctou legende :-P
          • OK, beru. :-)
  • Za Ameriku, holky a pravé habana ! Vzdejte se ubozí - MIMOZEMŠŤANÉ !!!! Ratatatatatatatatatatatata ! USA !!!! USA !!!! Trrrrrr, pif paf bum buc, JSI MRTVEJ TY MARŤANSKEJ ŠMEJDE, MRTVÉÉÉÉJ !!!!! Třes se dívča, jup,jup,jup, pozdrav králi nádivo.... TRRRRR Ka-Blam !

Jo ! Přesně o tomhle ta hra bude ! Teda měla by být a já se na ni těším. Nechci další CoD, kašlu vám na Crysis 2 a další "Megapecky", chci megatestosteron mega b.hny, megazbraně, megakrev, megapotvory a mega americkou vlajku ! Prostě zas takovou dobrou nenáročnou zábavu s inteligencí akčního filmi a Arnoldem či Slyem z přelomu 80-90% a komu se to nelíbí ať to nehraje....
    • Amylee.Anderson
      Já už vim, proč jsou z toho všici tak vyplácani. Jsou to amíkomrdi :)
      • A ty seš ošklivá
    • Joha
      ^^ You won the internetz! xDDDDD... kokos ked sa rozpamätam na staré Duke Nukem kde sme strieľali do prasat a emzákov... neuveritelne sa na to tesim :D"Was the game any good?" "After 12 f***ing years it should be!"
  • Pecka, návrat Atomovýho vévody. U Duka šlo vždycky jen o tvrdej chlapskej humor, ženský a nekonečný pásy nábojů. Podle mě je Duke takovej herní ekvivalent filmů z 80. let typu Komando a podobně. Podobný filmy se teď v malinko pozměněný míře vracejí viz. The Losers, A-team nebo Expendables. Když se tohle stane s hrama, tak mi to vadit nebude. Na nějakym překombinovanym příběhu plnym zvratů mi nesejde. Tohle má mít příběh typu: "Ráno vstal levou nohou a navíc zemi obsazujou prasata s brokovnicema, vezme kvér a jde si to s nima vyřídit. Doutník v koutku, kapsy plný nábojů a občas prohozená drsňácká hláška. Nezachraňuje Zemi z nějakých vyšší morálních důvodů, ale jen protože ho nakrkli a navíc prasata zavřeli všechny stripkluby. To že zachrání Zemi je jen vedlejší produkt. Dukovi jde jen o to aby mu nikdo nekálel na hlavu."
  • "Kuči Kuči" :D :D
  • MrSanta
    Muhehe, už to video někdo nahlásil, že v něm může být nevhodný obsah pro některé uživatele. Bodejť by tam nebyl nevhodný obsah, vždyť je to Duke Nukem!!! Celá ta hra je nevhodná pro některé uživatele *1*
    Ku*va, já se těším.
    • jj hra je nevhodná hlavně pro ty "uživatele" který nemají smysl pro humor, nemají rádi pivo, perfektní "nekorektní" hlášky a vůbec všechno co dnešní ne-přizdis*áč miluje :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit