Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DNF na Facebooku CZ: http://www.facebook.com/pages/Duke-Nukem-Forever-CZ/203219106355030
  • Dammit, why do they always take the hot ones?!
    Konečně nějaká ultimátní řežba, která si na nic nehraje. Ať si kdo chce, co che říká, tohle bude, MUSÍ být nářez!
  • !!!!!!!!!Styl !!!!!!!!
  • tahle debata tady me prijde trochu mimo vzdyt to je jen trailer :) z toho nic poznat nejde jen, ze duke zase bude o velkych bouchackach, jeste vetsich emzacich a spouste drsnych hlasek.... na takove hre zabij vsechno co ti stoji v ceste toho moc pokazit asi ani nejde. snad jedine, ze ji navleknete do kabatu radoby realne linearni "simulace" ala single player CoD.
    naprosty nesmysl je pak duka srovnavat s CoD, kterej vylozene stoji na multiplayeru a duka u ktereho slo hlavne o singl kampan i kdyz ve vice hracich to taky byla sranda.
  • Žádná hra nebude reálná, dokud vám nedají zbraň s ostrýma a nepošlou vás do přestřelky, tak už se s tím smiřte.. :)
    • Pleteš si pojmy a dojmy a mícháš jablka a hrušky, že?Hra je od slova hrát si... *5* Nikdo přece nečeká realitu, té je v každodením životě až moc...
    • nekaz jim tu iluzi ,ze cod je skvele ztvarneni valecne vravy *3*
  • Tak je mi jasný, že ten kdo začínal na arkádových hrách, co se snaží vypadat jak akční film (a schválně neříkám CoD, poněvadž je jich mnohem víc), tak asi moc nebere to, že jde někdy jen o čistou zábavu a ne zachránit svět před atomovým výbuchem. Takže radím, zahrejte si třeba Serious Sam, Painkiller, či třeba Necrovision a uvidíte, že ani nemusíte mít m čtyřku a autoheal, abyste se výbroně odreagovali. A pak třeba ubydou komentáře typu, všechno, co se nejmenuje Call of Duty je sračka. *3*
  • Pecka, návrat Atomovýho vévody. U Duka šlo vždycky jen o tvrdej chlapskej humor, ženský a nekonečný pásy nábojů. Podle mě je Duke takovej herní ekvivalent filmů z 80. let typu Komando a podobně. Podobný filmy se teď v malinko pozměněný míře vracejí viz. The Losers, A-team nebo Expendables. Když se tohle stane s hrama, tak mi to vadit nebude. Na nějakym překombinovanym příběhu plnym zvratů mi nesejde. Tohle má mít příběh typu: "Ráno vstal levou nohou a navíc zemi obsazujou prasata s brokovnicema, vezme kvér a jde si to s nima vyřídit. Doutník v koutku, kapsy plný nábojů a občas prohozená drsňácká hláška. Nezachraňuje Zemi z nějakých vyšší morálních důvodů, ale jen protože ho nakrkli a navíc prasata zavřeli všechny stripkluby. To že zachrání Zemi je jen vedlejší produkt. Dukovi jde jen o to aby mu nikdo nekálel na hlavu."
  • Nehledě na to že mezi Dukem a Call of Duty (libovolným) není rozdíl, obě to jsou bezhlavé střílečky žánru "masomlejnek" jen CoD se snaží tvářit že je reálná... Duke nic takového nepředstírá a dělá si z celého toho násílí nebetyčnou srandu... Já si nové CoD už ani nekupoval, stejně mě nejvíc bavila čtyřka a dvojka.... A loňský a předloňský díl mne moc nebavily.... Co se týče enginu Duke je na doomu 3 a já mám doom rád, nepotřebuju grafiku crysis, stejně dneska až na vyjímky neexistuje ošklivá hra a duke je hlavně o bezhlavém střílení do bláznivých potvor z hlubin vesmíru....
    • Sorry ze ti oponujem ale Duke3D bol daleko viac a od CoD sa hodne lisi. Za prve priniesol v tej dobe novy revolucny engine, level design a styl hrania oproti starym Doom1,2. Od neho sa pak odvijali ostatne hry na rovnakom alebo podobnom engine: Blood, ShadowWarrior, RedneckRampage atd. - aj ked Terminator:FS bola zrejme este vacsia revolucia. Duke3D mal docela hlbku a charm nato ako sam seba nebral vobec seriozne. Priniesol tiez par zaujimavych zbrani, moznost rozbit "cracked wall" granatom a mnoho viac.

      CoD na duhej strane bolo ovela linearnejsie a intenzivnejsie, uplne inak sa hralo a tusim nemalo ani mapu lebo by ani nepotreboval.
      Duke3D bol podobne ako Doom1,2 viac o exploration a hladani pristupovych klucov k dalsiemu postupu, CoD zase intenzivny, priamejsi, linearnejsi a akcnejsi.
      Povedat ze medzi nimi neni rozdiel je ako povedat ze neni rozdiel medzi SupremeCommander a Command&Conquer.
      • Jen upresnim, ze Build engine byl jeste rok pred Dukem pouzity u her Tekwar (to jsem tehdy fakt nechapal tu grafiku) a Whitchaven (ten jsem mel i jako original). Samozrejme Duke byl revolucni rovnez originalnima zbranema, ale ta parodie byla proste nejlepsi. Jako dobre COD, ono vsechny ty skripty a vybuchy, fajn... Ale vlezt v DN do toho kina a zapnout promitacku a zjistit ze takove veci jdou delat... a kooperaci uz vubec nemluve... nezapomenutelne...
        • ucho
          a ještě lepší je, že Duke Nukem 3D v podstatě pořádně 3D nebyl. tedy build engine ještě plnohodnotné 3D nebylo. Nejen ohledně objektů, ale i mapa se vlastně definovala na 2D prostoru a tedy nešly vytvořit dvě patra, do kterých by bylo vidět současně, protože build engine uměl kreslit pouze jednu rovinu. u Shadow Warriora trochu ošálili i tohle, ale jen fintou s vykreslováním. Modelování bylo stále 2D. Ale mělo to své kouzlo a jednoduchost na stavění světa. Oproti dnešnímu plně 3D modelování se mapy tvořily opravdu jednoduše.
      • hezky receno. Starej paran v tom ma zmatek *1*
  • Za Ameriku, holky a pravé habana ! Vzdejte se ubozí - MIMOZEMŠŤANÉ !!!! Ratatatatatatatatatatatata ! USA !!!! USA !!!! Trrrrrr, pif paf bum buc, JSI MRTVEJ TY MARŤANSKEJ ŠMEJDE, MRTVÉÉÉÉJ !!!!! Třes se dívča, jup,jup,jup, pozdrav králi nádivo.... TRRRRR Ka-Blam !

    Jo ! Přesně o tomhle ta hra bude ! Teda měla by být a já se na ni těším. Nechci další CoD, kašlu vám na Crysis 2 a další "Megapecky", chci megatestosteron mega b.hny, megazbraně, megakrev, megapotvory a mega americkou vlajku ! Prostě zas takovou dobrou nenáročnou zábavu s inteligencí akčního filmi a Arnoldem či Slyem z přelomu 80-90% a komu se to nelíbí ať to nehraje....
    • Amylee.Anderson
      Já už vim, proč jsou z toho všici tak vyplácani. Jsou to amíkomrdi :)
      • A ty seš ošklivá
    • Joha
      ^^ You won the internetz! xDDDDD... kokos ked sa rozpamätam na staré Duke Nukem kde sme strieľali do prasat a emzákov... neuveritelne sa na to tesim :D"Was the game any good?" "After 12 f***ing years it should be!"
  • paradni trailer !!! jestli bude podobne povedena i hra, tak se mame na co tesit

    Hail to the king, baby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit