Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    ok. myslenkou je take podporit vyvoj. rozhodne to neni jenom o tom co dostanu. kdyz se dostanou na $21M tak se da v klidu rict, ze to bude prvni AAA plne zaplacena crowdfundingem. do te doby budou ucastni investori zvenku.
  • Jason_dinAlt
    Podle toho co jsem slyšel, tak podobné, ne-li přímo stejné, lodě si bude každý hráč moci získat přímo ve hře. Takže nevidím důvod si kupovat loď za reálne (nemalé) peníze a současně se připravit o herní zábavu při získávání takové lodi.
  • Black_Hand
    maly hint: kup si odpovidajici lod https://robertsspaceindustries.com/store/164-pathfinder-lti . v jednu dobu byl k dispozici i upgrade ze zakladni 300i.
  • Outerra nebo podobné engine?
  • walltar
    No vzhledem k tomu, že většina (myslím 70%) backerů chtělo hlavně prozkoumávat vesmír, místo boje, tak se pracuje na rozšířeném průzkumu. Takže Bych se až tak nebál.
  • Jason_dinAlt
    Mě osobně vesmírné souboje jako takové moc neberou, ale spíš se teším na ten "feeling" a simulaci vesmíru. Objevovat, zkoumat, obchodovat a všechny podobné nebojové aktivity.
    Trošku mám obavu, že ta bojová složka ve hře bude převládat. Každopádně těch třicet pět amerických korun ode mne už mají, tak sand to pro mne nebude ztracená investice ;p)
  • urcite, nastroje pro modery jsou planovany, jen bude tezke dostat vlastni lod na oficialni server. Od toho jsou ale stejne soukrome servery.
  • walltar
    Máš skoro 2 roku na upgrade. (Pokud necheš hrát tu alphu na konci tohohle roku *2*)
  • Ghost47
    Singleplayer ve stylu Wing Commandera + MMO ve stylu Freelancera. Server bude ke stažení (možná bude omezený na menší počet hráčů, ale zase nebude žádné omezení co se týká modů - takže BSG nebo Star Trek je bez problémů).
  • No, tak jsem zafinancoval - koupil jsem auroru s přístupem do alfy/bety, akurát jsem zjistil, že mám zatím smolíka, protože to chce grafárnu s Dx11 a já mám jen s Dx10 ... *1*
  • walltar
    Taky nevím ... ale asi s tím ve vesmíru, kde kolem nic není takový problém nebude.

Tak podle mě se bude klidné dát hrát hodinku denně ... ale nepočítej, že něčeho hned tak dosáhneš. Ale vždycky můžeš hrát na vlastním serveru, který si upravíš podle sebe.

Takly tam bude SP kampaň ve které je 60misí a to ti taky chvíli vydrží, když nebudeš mít moc času na hraní.
  • A jak to chtěj teda udělat, když ten CryEngine je takhle omezenej? Jestli se tam má lítat vesmírem bez nahrávacích obrazovek... ?

Jo a mimochodem mě napadlo, netušíte někdo jak moc ta hra bude vyžadovat, aby jí člověk hrál pravidelně každej den? Já tuším, že toho volnýho času moc mít nebudu, ale rád bych se do toho občas ponořil... tak aby to mělo cenu :).
  • Jasně taky s tím nepočítám jen jsem přemýšlet co by pro mě udělalo tuhle hru "dokonalou". *4*
  • walltar
    Tak s tím asi nikdy nepočítej .... pochybuju, že se hrou, která jede na CryEngine to bude někdy možné. Infinity má vlastní engine, který řeší problémy s Floating point ...

CryEngine má problémy už při mapách větších, než cca 7km.

Taky chris řekl, že nechce ve hře procedurálně genrovaný content, který by vypadal hůř, než zbytek hry ... vše ve hře bude museť někdo vymodelovat.

I když já bych tohle taky chtěl, tak nečekám, že by se to v té hře někdy podařilo.
  • Líbilo by se mi kdyby udělali planety podobné těmhle http://www.youtube.com/watch?v=43eIjvoYfos s možností dělat na nich základny, pirátská úkryty, průzkum fauny a flory a tak podobně něco jako v eve kde jde stavět budovy.
  • Myslím že to bude něco jako Freelancer, jen místo statických obrazovek budeš mít všechno v krásném 3D provedení a bude asi víc možností co tam dělat. Chris Roberts na mě působí dojmem člověka co má už od dob Wing Commanderů v hlavě celkem jasnou představu, jak by jeho dream hra měla vypadat, ale pořád čeká na dost silný hardware aby to mohl uskutečnit :)
  • walltar
    Procházení po hangáru bude fungovat tak jak funguje teď ... jako v FPS.
    Procházení po planetách bude fungovat obdobně ... akorát planety budou větší, budou na nich obchody, kanceláře, bary ... budou celkem malé, ta hry je space sim, takže ani velké být nemusí.
  • A bude tam nějak fungovat pobíhání po planetách? Nebo jak to vůbec bude vypadat mimo kokpit lodi (a procházení po hangáru). Je to někde popsané? Nejak si to moc neumím představit :).
  • Hanzales
    Já už jsem rád jen za to, že to půjde ovládat joystickem, plynovkou a pedálama a má to celkem slušný cockpit. Vše ostatní, pokud to vyjde jen z poloviny podle plánu, bude pro mně jen ukrutně krutý bonus! *4*
  • walltar
    Jak psal člověk nademnou tak hra bude plně modovatelná (na vlastním serveru) a nejlepší mody a modely budou mít šanci, že je Devové začlení i do MMO části hry a člověk, který je vytvořil by měl potom doatávat nějaké procenta z prodeje (ale nevím jestli v herní, nebo RL měně)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit