Přejít na výpis diskuzí
Návštěva hangáru - tvůrci Star Citizen vydali první hratelný modul
30.8.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
upravovat prý půjdou hodně a počíta se s podporou modderské komunity, takže si nerdi budou moc splnit vlhký sen a procházet se po můstku vlastní Enterprise *1*
-
pujde v teto hre vlastni lod vytvorit, nebo nejak vice upravit?
-
Přesně tak.
-
Toto je jedna z hier ktora by ako remake v modernom kabate bola dar z nebies. Akurat sa bojim ze by to dnesna mladez nerozdychala, pretoze aj ked to bola arkada, tak trebars pocet rakiet bol realisticky a stihacka ich neniesla na nezmyselne stovky, ako to je dneska moderne. Ale stacilo to, pretoze ani pocet nepriatelov nebol v nezmyselnych stovkach :) A malo to premakany manual, akoze letecky magazin, kde boli rozhovory s protagonistami aj vtipne reklami, napriklad na navadzane bomby :D
-
tak jasne ze je to narocne je to jen technicke demo takze nebyla zadna optimalizace
-
A přesto už testuje :D
-
Na to že to je jenom showroom pro střílečku , už teď zatápí slušně i Mass Effectu .... a co na to Braben ..... ?!
-
Ale jo, pěkný.
Jen lehce náročnější, grafárna jede naplno a hučí jak blázen (Radeon 7970) fps mezi 30 a 50 podle toho kam zrovna čučím. Ale to se dalo čekat, holt Cry engine. -
Takže všechny ty lodě co jsou v těch balíčcích půjdou potom získat normálně ve hře, ale když si to takhle koupím, tak je to jen dřívější přístup k té lodi?
-
Už aby byla výplata :)
-
star citizen jsou vlastne 2 hry v jednom. star citizen a squadron 42. star citizen je MMO a squadron 42 je single player jako wing commander nebo freespace, nikoli jako X.
-
dejte video na nakou nejvetsi kapitalku jaka je k dispozici
-
já hrál Strike Commander na tu dobu super highend nabušené 486/100 a šlo to, jenže mi bylo asi 10 a hra na mě byla dost složitá tak sem si to neužil *1*
-
Nj dalsi Strike Commander, vysiel na 386/486 a bezproblemovo hratelny bol az na Pentiu :) Samozrejme brat s rezervou, Pentium bolo uvedene tak v rovnakom obdobi, ale u nas hudba buducnosti.
-
Hlavně v tom demu se nic pořádně neděje aby to otestovalo HW
-
dá se z toho vůbec nějak usuzovat jak to bude náročné na hardware? chápu dobře že hra má poždímat highend sestavy v roce 2015, takže tohle je opravdu jen takové demo ve kterém ještě polovina efektů chybí?
-
A nebude to skor na ticku s tak mizernym FPS? :)
-
Ve storu o Digital Scout tam pisi: Please note that this package does NOT include access to the Alpha and Beta of the game. Takze asi tak.
-
Dnes vyšel další patch. Něco přibylo, nějaký bug zmizel, jiný se objevil. Ale vše vede k tomu, aby byl hangar lepší a krásnější *5*
-
Jj ale je to nepřehledné pro někoho kdo to ještě nemá.
Tedy i když si koupím základní balík pak mohu ve hře získat všechny lodě?
Proč jsou pak napsány v těch dalších cenových balících?
- Lodě budou mmo? Píše se tam o singlu. Tedy to bude jako Diablo kde bude vše na serveru?
To zase bude Error 307 nebo jak to bylo a pod hovadiny :(
- Doufám jsem, že to bude dobrý dlouhý sing jako X3 apod. A když chci připojím se k MP části.