Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    http://www.star-citizen.cz/hangar-modul-vypusten/ tady sou videa všech lodí, které jsou ve hře z mojeho hangáru a v sobotu bude ještě livestream.
    • walltar
      Jenom bych připoměl, že pokud by někdo měl zájem o hru, tak jsou ještě k dispozici balíčky za 35$ se kterýma má člověk přístup do alpha a beta verze ... je jich ještě kolem 30K kusů. Hra bude stát asi 60$ při launchi, takže se dá jak pomoct vývoji. tak ušetřit. Pozdější balíčky už nebudou mít vstup do alpha a beta verze hry.
      • Keyz
        Tam je balíčků... To bude pěkný bordel. Tedy ten kdo chce lodě, tak musí koupit lepší balíček a nebo je pak dokoupit.
        To zase bude warez verze kde bude ihned vše. Sice singl ale bude to tam najednou.

Takové složité balíčky nemám rád. Nahrává to pirátům a navíc aby se v tom prase vyznalo. Taky máš pocit, že pořád nemáš plnou hru, když tam nejsou lodě apod.
        • walltar
          Tak lodě si potom získáš ve hře (mmo část asi moc nestáhneš) a nebo si zapneš vlastní server a tam už si klidně můžeš řídit i tech 1km dlouhý carrier. Tohle sou teď odměny pro backery, aby se z nich vytáhlo víc peněz a nebylo potřeba investorů. *2*
          • Takže všechny ty lodě co jsou v těch balíčcích půjdou potom získat normálně ve hře, ale když si to takhle koupím, tak je to jen dřívější přístup k té lodi?
            • walltar
              Přesně tak.
          • Keyz
            Jj ale je to nepřehledné pro někoho kdo to ještě nemá.
            Tedy i když si koupím základní balík pak mohu ve hře získat všechny lodě?

Proč jsou pak napsány v těch dalších cenových balících?

- Lodě budou mmo? Píše se tam o singlu. Tedy to bude jako Diablo kde bude vše na serveru?
            To zase bude Error 307 nebo jak to bylo a pod hovadiny :(
            - Doufám jsem, že to bude dobrý dlouhý sing jako X3 apod. A když chci připojím se k MP části.
            • Ghost47
              Singleplayer ve stylu Wing Commandera + MMO ve stylu Freelancera. Server bude ke stažení (možná bude omezený na menší počet hráčů, ale zase nebude žádné omezení co se týká modů - takže BSG nebo Star Trek je bez problémů).
            • Black_Hand
              star citizen jsou vlastne 2 hry v jednom. star citizen a squadron 42. star citizen je MMO a squadron 42 je single player jako wing commander nebo freespace, nikoli jako X.
      • 60s za hru jak lidova cena *1* *11*
        • walltar
          AAA hra za AAA cenu ... tohle nebude minecraft. *3*
      • Na jejich webu je na výběr více verzí tak jak to tedy je ?
        • Pilgrim66
          Stejně jako na začátku je jich více druhů, ty ceny už nejsou tak dobré jako úplně na začátku (tkzvn. original backers), ale jsou pořád o dost levnější než až vyjde.

Jenom bych chtěl připomenou, že všechny ty lodě bude možný si koupit ve hře za herní menu. Není to nějaky pay/pledge only lodě. Výhoda je, že ta loď bude mít doživotní pojištění (lifetime insurance), tzn. že ji nebude potřeba pojistit ve hře. Nevztahuje se to, ale samozřejmě na zbraně apod.
        • walltar
          No je to lehké ... když se podíváš na balíček, tak je u něj napsané alpha a beta access.

Ke každému balíčku je jiná loď ... ale dají se dokupovat i lodě samostatně.
          Já třeba mám 3 balíčky a 3lodě. Balíčky sou v shopu pod položkou New Backers.

Pro nové backery je tam s alphou a betou Digital Mercenary a lepší (sem se spletal v ceně on je za 40$ já ho jako original mám za 35$)
          • Pilgrim66
            Scout už není s alphou a betou pro nový backery?
            • Ve storu o Digital Scout tam pisi: Please note that this package does NOT include access to the Alpha and Beta of the game. Takze asi tak.
            • Socout tam píšou available
          • Díky, je to nějak časově omezeno do kdy si můžu pořídit i alpha/beta access plánuju koupi příští měsíc.
      • Hanzales
        A zrovna na to jsem se chtěl zeptat, jestli se dá ještě do vlaku přiskočit :) Tedy díky!
  • Taky přidám svou trošku do mlýna :) http://www.youtube.com/watch?v=qnhV_iU-IiQ
  • Hlavně se také těším, že po dlouhé době budu moc sám přistávat a vzlétávat z vesmírné stanice. Neuvidím žádné loadingy,cutscény a všechno pěkny ručně jako za starých dobrých časů.
    • tak přistávat můžeš i v X3 od egosoftu...jen to asi nikdo nedělá a každej si radši koupí docking computer
    • Keyz
      Jenom se to bude sekat jako prase :) Podle toho jak to vypadá.
  • Aaaah, nerdgasm jako prase. Connie v hangaru vypada uplne bozsky. Na to ze to je prealfa..vsechny klobouky dolu.
  • Tak graficky to vypadá dobře. Je to trochu stylizovaný jako komix, podobně jako nový deus ex. V barevným spektru jsou často barvy bílá a zlatá. Hangár je trochu interaktivní jako interaktivní panel, loď a výtahy. Kokpit je velmi detailní akorát trochu zamrzel jeden menší grafický bug, kdy kamera "uřízla" část ruky a kniplu. Nejsou moc velký rozdíly mezi různými grafickými nastaveními.
    • Je to prealfa. Bugy se ocekavaly a je kvuli nim zvlastni forum na RSI. Ale jinak je to nádhera.
  • Jason_dinAlt
    Mě osobně vesmírné souboje jako takové moc neberou, ale spíš se teším na ten "feeling" a simulaci vesmíru. Objevovat, zkoumat, obchodovat a všechny podobné nebojové aktivity.
    Trošku mám obavu, že ta bojová složka ve hře bude převládat. Každopádně těch třicet pět amerických korun ode mne už mají, tak sand to pro mne nebude ztracená investice ;p)
    • Black_Hand
      maly hint: kup si odpovidajici lod https://robertsspaceindustries.com/store/164-pathfinder-lti . v jednu dobu byl k dispozici i upgrade ze zakladni 300i.
      • Jason_dinAlt
        Podle toho co jsem slyšel, tak podobné, ne-li přímo stejné, lodě si bude každý hráč moci získat přímo ve hře. Takže nevidím důvod si kupovat loď za reálne (nemalé) peníze a současně se připravit o herní zábavu při získávání takové lodi.
        • Black_Hand
          ok. myslenkou je take podporit vyvoj. rozhodne to neni jenom o tom co dostanu. kdyz se dostanou na $21M tak se da v klidu rict, ze to bude prvni AAA plne zaplacena crowdfundingem. do te doby budou ucastni investori zvenku.
    • walltar
      No vzhledem k tomu, že většina (myslím 70%) backerů chtělo hlavně prozkoumávat vesmír, místo boje, tak se pracuje na rozšířeném průzkumu. Takže Bych se až tak nebál.
  • Ted si jeste od kamose pujcit Oculus a prochazka po hangaru nabere grady *3*
    • A nebude to skor na ticku s tak mizernym FPS? :)
  • Dnes vyšel další patch. Něco přibylo, nějaký bug zmizel, jiný se objevil. Ale vše vede k tomu, aby byl hangar lepší a krásnější *5*
  • Mohu se zeptat, jak to je a bude s personifikací herní postavy?
    • Pilgrim66
      Objevis se v recruitment office UEE, podle toho do kterejch dveri pujdes to bude chlap nebo zenska, pak dojdes k zrcadlu, ktery bude zamlzeny a tam si upravis postavu az budes hotovej tak pujdes k "prepazce", tam do papiru vyplnis jmeno a budes se moct rozhodnout jestli pojedes Squadron 42 kampaň nebo se vyplatíš a půjdeš rovnou do vesmíru (Star Citizen).
  • dá se z toho vůbec nějak usuzovat jak to bude náročné na hardware? chápu dobře že hra má poždímat highend sestavy v roce 2015, takže tohle je opravdu jen takové demo ve kterém ještě polovina efektů chybí?
    • Nj dalsi Strike Commander, vysiel na 386/486 a bezproblemovo hratelny bol az na Pentiu :) Samozrejme brat s rezervou, Pentium bolo uvedene tak v rovnakom obdobi, ale u nas hudba buducnosti.
      • já hrál Strike Commander na tu dobu super highend nabušené 486/100 a šlo to, jenže mi bylo asi 10 a hra na mě byla dost složitá tak sem si to neužil *1*
        • Toto je jedna z hier ktora by ako remake v modernom kabate bola dar z nebies. Akurat sa bojim ze by to dnesna mladez nerozdychala, pretoze aj ked to bola arkada, tak trebars pocet rakiet bol realisticky a stihacka ich neniesla na nezmyselne stovky, ako to je dneska moderne. Ale stacilo to, pretoze ani pocet nepriatelov nebol v nezmyselnych stovkach :) A malo to premakany manual, akoze letecky magazin, kde boli rozhovory s protagonistami aj vtipne reklami, napriklad na navadzane bomby :D
          • Hanzales
            Já už jsem rád jen za to, že to půjde ovládat joystickem, plynovkou a pedálama a má to celkem slušný cockpit. Vše ostatní, pokud to vyjde jen z poloviny podle plánu, bude pro mně jen ukrutně krutý bonus! *4*
    • Keyz
      Hlavně v tom demu se nic pořádně neděje aby to otestovalo HW
      • A přesto už testuje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit