Přejít na výpis diskuzí
Návštěva hangáru - tvůrci Star Citizen vydali první hratelný modul
30.8.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
dejte video na nakou nejvetsi kapitalku jaka je k dispozici
-
No, tak jsem zafinancoval - koupil jsem auroru s přístupem do alfy/bety, akurát jsem zjistil, že mám zatím smolíka, protože to chce grafárnu s Dx11 a já mám jen s Dx10 ... *1*
-
-
Máš skoro 2 roku na upgrade. (Pokud necheš hrát tu alphu na konci tohohle roku *2*)
-
-
pujde v teto hre vlastni lod vytvorit, nebo nejak vice upravit?
-
-
Jak psal člověk nademnou tak hra bude plně modovatelná (na vlastním serveru) a nejlepší mody a modely budou mít šanci, že je Devové začlení i do MMO části hry a člověk, který je vytvořil by měl potom doatávat nějaké procenta z prodeje (ale nevím jestli v herní, nebo RL měně)
-
upravovat prý půjdou hodně a počíta se s podporou modderské komunity, takže si nerdi budou moc splnit vlhký sen a procházet se po můstku vlastní Enterprise *1*
-
-
Už aby byla výplata :)
-
urcite, nastroje pro modery jsou planovany, jen bude tezke dostat vlastni lod na oficialni server. Od toho jsou ale stejne soukrome servery.
-
Ale jo, pěkný.
Jen lehce náročnější, grafárna jede naplno a hučí jak blázen (Radeon 7970) fps mezi 30 a 50 podle toho kam zrovna čučím. Ale to se dalo čekat, holt Cry engine. -
-
tak jasne ze je to narocne je to jen technicke demo takze nebyla zadna optimalizace
-
-
Na to že to je jenom showroom pro střílečku , už teď zatápí slušně i Mass Effectu .... a co na to Braben ..... ?!
-
Jo jo, už cupitám po svý auroře pokud zrovna nejsou přetížený servery. Jinak minimální požadavky jsou brutální.
Minimum System Requirements
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core CPU
8GB Memory
Jedu okolo 30-40 fps na middle (mezi low a high neni moc rozdil) a okolo 20 na very high. Ale tak zase je to pre-alpha takze zadna optimalizace. -
-
jj je to este nezoptimalizovane. Ja som to dotiahol asi pred hodinou a zatial sa mi nepodarilo dostat do hangaru :\ Snad to vecer pojde. Ale na hru sa tesim. Freelancer ftw :)
btw vela sa tam asi neda robit okrem navstevi lode? Myslim tim interakciu.. -
-
Zatím můžeš chodit po lodích a sednout si do pilotního sedadla ... to je asi tak vše. Na konci roku bude dogfighting modul a tam už si zalítáš.
-
-
-
Taky doufám, že optimalizace bude později lepší. Vždyť je to vesmír a ten by měl být hodně prázdej oproti krajině.
-
-
vyvojari jsou amateri navic cilova skupina je pc a tam se na optimalizaci nehraje
-
-
Jo Chris Roberts dělal hry, když si ty ještě nebyl ani v plánu ... vyloženě amatér.
-
A ty jsi pytel *15*
-
-
Podla mna sa to az tak privelmi nezlepsi. Je to sice vo vesmire ale pri tych detajloch lodi a casticovych efektov plus fyzika atd atd to bude dost narocne urcite. Ale vyjst to ma az ak sa nemylim v roku 2015(1Q) takze dovtedy to bude vyssi priemer.
-
To jako myslíš vážně?:) Snad jsi viděl, co všechno má být v SC a prázdné to rozhodně nebude:) Spíše naopak. Navíc vesmírné stanice člověk bude procházet, fyzika, detaily lodě. To všechno si vezme svůj lví podíl na náročnosti. Navíc do roku vydání je čas si pořídit lepší "střeva":)
-
-
Ale to neznamená, že optimalizace by nemohla být trochu lepší, třeba proto aby ve hře mohlo být více objektů. ;-)
-
-
Optimalizace bude určitě lepší, tohle je pre pre pre alpha ... dali nám to dřív, než by vůbec ukazovali investorům. Na optimalizaci se zatím vůbec nepracovalo ... je tam síleně bugů, ale o tom to je. O testování hry a o tom nám něco ukázat.
-
-
Jj, je to pre-pre-alpha (což je nonsens, ale zní to hezky), třeba já to teď, když pomučim počítač mám na okolo 35-40 FPS mezi low-high a okolo 20 FPS na very high. Visuální rozdíl mezi všema, je ale fakt malej a ty textury maj například ještě špatný rozlišení.
-
-
-
-