Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako hra se mi líbí moc, ale největší sranda je jak borec co to hraje míří xD To mě fakt dostalo do kolen xD
  • Už mám předobjednáno, hlavně teda kvůli Co-opu.. jen doufám že to nebude blbost typu "Boarderland"..
  • co dodat jineho nez fuuuuuuuj takovy novodoby Borderlands FOREVER
  • Tohle jsem na hrách nikdy pořádně nepochopil (2:10). Do jednoho vyprázdní celej zásobník a ten lehne snad až s poslední kulkou a druhýho skolí (sice ho asi načal tim bumerangem, ale) jediným melee attackem??? WTF?
    • Mechwarrior_bw
      no hej ale predtým dostal do hlavy s bumerangom takže melee attackom ho už iba dorazil... ale áno je to trochu smiešne, dostal skoro celý zásobník do živého a ledva padol k zemi a potom jeden úder bumerangom, melee a je koniec. Ale to už tak dnes chodí, kedysi si mohol nepriatelovi ustrelit končatinu ale i zbraň z rúk keď si chcel, ak si ho zasiahol do nohy tak začal krývať a v hlave si mu mohol urobiť dieru že cez nu bolo vidieť, to všetko bolo možné v roku 2002, dnes je človek rád že sa to vôbec hýbe *1*
  • na konzoli nejde quick save, proto ten trapnej autoheal. Jak ja je nenavidim..
    • Crysis 1 měl taky autoheal....a v trom bych zásah konzolí vážně neviděl :D
      • a ppreto to bola jedna z najnudnejsich strielaciek bez atmosfery. cisto len grafika, keby nevyzeral crysis tak ako vyzeral tak uz si na to po tolkych rokoch nik nevspomenie.

ale ak si ho mam zastat tak tam mal autoheal aspon nejake opodstatnenie ... supersoldier v nanoobleku. okej
      • tuhle nudnou hru jsem nikdy nehral dyl jak 15 min
        • takze si ju hral viac krat v intervaloch kratsich nez 15min? Aspon tak vyznieva to co si napisal. Da sa usudit, ze si to takto rozkuskovane hral dokopy 10 hodin a viac :P
    • imho blbost, nahrada za qick save jsou checkpointy a ty jsou z herni stranky lepsi nez qick save a ukladani po vterinach v nejake akcnejsi casti hry
      • Checkpointy lepší než quicksave? Jsou hned po respawnu nepřátel největší osina v zadku, která se infikovala do dnešních her. Oblíbený argument, že přidávají na obtížnosti, většinou neplatí. Místo obtížnosti je výstižnější slovo "otravnost".
      • checkpoint je prave kamen urazu, diky nemu je autoheal
    • ja taky mrsici her *11*
  • ta grafika nic moc teda na to ze to ID neustale vychvaloval jakej to bude zazrak, ale pockam na zkutecnou hru, tyhle komprimovany videa to je hnus, ikdyz si to clovjek prehraje v HD. Na druhou stranu parada, ze jsme se dockali dob kdy PC hra vypada lepe jak video *1* *1* *1*
  • Autoheal v dxhr je uplne stejna kravina, jako v jinych hrach a rovnez to v nem kazi atmosferu. A jeste v kombinaci se save/load je to uplne v haji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit