Přejít na výpis diskuzí
Návštěva krytu na dalším skvělém videu z Rage
26.8.2011 | levis
67 příspěvků
-
ten color grading je fakt sila. pracujou s nim naprosto skvele. (a to nerikam sakrasticky)
-
nedavno tu o tom byl clanek...grafika neni jen o technologiich, ale i o vytvarnym stylu, kterej zde je neskutečnej.
-
Doufam ze to nebude proste chod a strilej. Cekam RPG prvky aspon jak v borderlandech. Z obycejnych strilecek jsem asi vyrostl *5*
-
třeba používá coin-shot *1*
-
ta brokovnice vypada jako hodne zebracka zbran, tolik vystrelu a prd ucinek, kde je konec bohovsky dvouhlavnovce z doom2?
-
Je fuk, kdo co o týhle hře napíše, tak jako tak si to zahraje každej, stejně jako Rage 2, Quake 5, Doom 4, Doom 10....
-
Podle mě to bude jedna z her roku, kdou je se mnou?
-
tri zbrane tam urcite nebudou . Navic zde jdou cestou jako prave Crysis kde se zbrane budou modifikovat a tim padem fyzicky jich mit budes treba desat ,ale pouzivat je na ctyrycet spusobu . Jen ta zakladni pistole ma asi ctyry mody strelby brokovnice v jednom videu taky strili na vicero spusobu a myslim si ,ze v podobnym duchu to bude tak se vsema . A nezapomen ,ze tam budou i roboti a chladne zbrane . Ja jsem radej pro kvalitu nad kvantitu .
-
Take mam jasno, kupuji oboji. *5*
-
Tak takhle si představuji, že by měl vypadat Falout
-
v crysis je málo zbraní ale to není hra s rozlehlým světem crysis je koridorovka a do takových her se malý počet zbraní hodí (painkiller, doom, half life) far cry ma velký svět má i optimální počet zbraní... Ty dáváš za příklad crysis ale to je úplně jiný typ hry je rozdíl mezi sandbox FPS (fallout 3) a koridorovou FPS (crysis, doom, atd.) rage má mít mapu obrovskou a volně přístupnou, chceš třeba čtyřiceti hodinovou kampaň celou projít se třema zbraněma v prackách? Já tedy ne...
-
Rage je jako zenskej tenis, samy hekani a zapas nahovno.
-
ta ostrost je krutá...
-
uhmmm... ve hře?
že ty si pleteš pojmy megatexture a hires texture? -
kde?
-
vid, proč to tak prasej
-
první video který mě hratelností zklamalo.. vypadá to nudně
-
*15* no comment
-
priste ti udelaj video specialne pro tebe . Aby i typ cloveka jako jsi ty byl ubezpecen ,ze tam bude HODNE zbrani . A co takovej Crysis at uz prvni nebo druhej dil tam je taky malo zbrani nebo FarCry a nikdo si nestezoval . Resis tady pekny blbosti .
-
Xspy to je dobre aspon prijdes o skvelou hru .