Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika je porad doom3, textury doom3. Koho s timhle chtej jako zaujmout ? Hnus.
  • nezajem asi starnu
  • Anal.S
    Jde o to že standartní postup je ukrást jinému studiu udělat jednu texturu a tu pak po čtvercích opakovat jako kachličky. U cihlové zdi nepatrný problém, ale třeba na skalní stěně je opakování výrazné (někdy je to vidět třeba na vodní hladině).

http://hothardware.com/newsimages/Item14681/OldWater.jpg

ID Software přišel s myšlenkou, že udělají jednu obrovitánskou texturu třeba 10x větším rozlišení než je běžné, ale ne kvůli samotným detailům, ale aby se právě mohli vyhnout tomuto sebeopakování.

*7* *7*
  • Anal.S
    Textury nemají být super kvalitní, ale prostředí bude zase obsahovat více detailů. Nebudou to jen místnosti s pár odpadky na zemi :)
  • Anal.S
    Tohle je vizuálně o několik tříd na Falloutem 3. Takhle má vypadat postapokalyptická hra současnosti.

Jenže Bethesda stejně nacpe svoje logo všude do hry, i když s ní vlastně nemá nic společného. Takže casual hráči budou dělat whoah a nikdy si neuvědomí, jako Todd Howard dostal od Carmacka nakládačku. *13* *10*
  • takový važneji pojatý borderlands, líbí se mi to moc.. poslední scéna s "jetpackem" mi připomněla Boba Fetta :)
  • Jojo, taky jsem si říkal, že je to on. Fission Mailed *3*
  • už aby tu bola po všetkých tých sračkách !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tahle hra ma dobrou grafiku a vypada dost dobre i to prostredi a efekty
  • Black_Hand
    ta technologie "megatexture" byla od doby ET:QW podstatne upgradovana a sam carmack uz tomu tak rika jen obcas a vzdycky trochu nejiste :). myslenka megatexture neni ultradetailni textury. ale streamovane textury z jedne obrovske textury.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Megatexture
    sam rika, ze jsi jsou vedomi, ze nektery casti jsou mene kvalitni, a ze je to dusledek mnoha dalsich rozhodnuti.
  • Hanzales
    všichni máme vůdči něčemu nějakou tu averzi. U mně jsou to turisti brzdící všechny možné průchody, FaceBook, iTunes... našlo by se toho víc :)
  • Jo oni uz nekde vyjmenovali jake zbrane ve hre budou? Tak to jsem minul. *7*
  • tady má někdo averzi vůči Chromu? je to jeden z nejrychlejších prohlížečů takže nevím, o co ti jde
  • Ve videu byl videt raketomet, rotacak a plamenomet (rotacak a plamenomet v rukou nepratel, ale predpokladam, ze si je budes moci vzit take). Rage podle me nebude hra, kde budes mit deset zbrani od jednoho druhu jako je tomu treba v COD, ale urcite se jeste dalsi zbrane objevi. Plasma, granatomet, nejaka ultimatni zbran ala BFG se urcite take objevi. To by jinak nebyli ID Software.

Osobne davam prednost rozmanitemu level designu, zajimavym druhum nepratel a nejakym spesl predmetum jako jsou sentry apod. nez hromade jen trochu se lisicich zbrani.
  • No 8, případně 10 zbraní s předobjednávkou a 4 druhy munice není zase tak zlé. Snad ty zbraně půjdou i "citelně" upgradovat. Myslím ale, že variabilita boje bude přinejmenším obstojná. Tak jak tak Rage vypadá celkem hodně dobře. Snad to bude vše i velmi dobře namixováno a nenastoupí stereotyp, či tak podobně. Docela se na tenhle kousek těším :)
  • dan z kombinace konzole+60FPS ...
  • nahodte video z PC verze .. takhle je to takove nejake vytuhle a tezkopadne .. jinak atmosferu to ma a to jak muze strilet s pistole kdyz optiku drzi v druhe ruce jsem zatim nepochopil
  • Opravte ma ak sa mylim, ale som na 99% presvedceny, ze dabler toho starostu na zaciatku videa je ten isty, ktory nahovoril Colonel Campbell-a v serii Metal Gear Solid :)
  • tak to ta absolutne nechapem..u Dooma by ti mensi pocet zbrani nevadil? to sa mi zda ako kapitalna hovadina. doom je cistokrvna FPS, to by ta akoze bavilo kosit 30 levelov so 4 zbranami stale dookola?
  • MidnighT91
    Záleží jak u které hry, třeba u dooma 3 my měnší počet zbraní nevadí, ale u hry jako je rage kde se už od začátku vývoje autoři vychvalují jak je hra díky enginu rozlehlá, si představuju něco trošku jiného...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit