Přejít na výpis diskuzí
Návštěva krytu na dalším skvělém videu z Rage
26.8.2011 | levis
67 příspěvků
-
Tak pro me by idealni Rage vypadal trochu jinak. Neco ve stylu "mnohem min strileni a jeste vic atmosfery, k tomu trochu adventurni rpg hratelnost". Vylozena fps typu Quake, coz asi tato hra bude, me extremne nelaka. Ale ten svet, kvuli nemu proste kupuju.
-
Vypadá to zajímavě, to určitě, ale jak už tady někdo psal :). Čím víc se blíží vydání, tím víc jde grafická stránka dolů, některý textury jsou fakt hnůj :)
-
-
vid, proč to tak prasej
-
-
Vypadá to nadějně. Jediný co se mi z videa moc nezamlouvalo, že nepřítele vydrží docela dost. Mám raději rychlejší akce. Přeci jenom, kolik bys vydržel střel brokovnicí do hlavy, přestože máš kožený brankářský betony? Boss je holt bos-s, ale místo klasiky s mega HP bych uvítal u Bosse výhodu spíše v AI, lepších zbraních, lepší mušce atd - prostě aby byl spíše více nemezpečný, než aby vydržel 5x ránu brokovnicí do hlavy. Stejně s hlavním hrdinou - nechal bych ho exnout po 1 ráně do šišky. Po ráně do nohy kulhat, do ruky mizerná bojeschopnost ... hra nemusí být reálná, ale realita vtahuje - je uvěřitelná.
Každopádně to vypadá velmi dobře. Jsem na to zvědav. -
to je nějakej mod na Doom3?
-
-
No asi nějakej Fallout mod s megatexturama ... Ale nějak moc mne to neuchvátilo . Vypadá to na stejné tupce jako v F3 ....
-
Vzhledem k tomu, ze postavy pri zasahu bumerangem do zad vylitnou 2 metry do vzduchu, tak se asi jedna o Doom 3: Funny physic
-
-
nemůžu si pomoct, ale ta hra má pro mě určitý kouzlo a atmosféru....jestli to dělá post-apokalyptický svět alá šílený Max?!... *5*
-
God bless megatexture technology!
-
-
kde?
-
-
uhmmm... ve hře?
že ty si pleteš pojmy megatexture a hires texture?
-
-
-
kazdopadne tomuto sa hovory atmosfericka grafika a vytvarna stilizacia a nie tomu co nedavno pisal ten alibisticky panak z DEUS EX ... konecne sa bojim ci mi to masina zvladne :)
-
grafika je porad doom3, textury doom3. Koho s timhle chtej jako zaujmout ? Hnus.
-
-
nedavno tu o tom byl clanek...grafika neni jen o technologiich, ale i o vytvarnym stylu, kterej zde je neskutečnej.
-
-
ten color grading je fakt sila. pracujou s nim naprosto skvele. (a to nerikam sakrasticky)
-
-
Podle mě krása !! graficky nádherný.
-
-
Mají všechno udělaný , všechno si malují atd. takže se tam neopakují např. stejné dveře nebo okna apod. takže je to všechno originální a tím to vypadá skvěle .
-
-
Jsi si jistý , že se ve hře nic neopakuje ? .... Já bych to tak optimisticky neviuděl . Jistě grafika může konkurovat COD bijákům ale ..... jsi si jistý že tě to pobíhání s bouchačkou bude bavit delší dobu ? Mne znudilo už tohle video .
-
-
Xspy to je dobre aspon prijdes o skvelou hru .
-
-
-
-
-
nezajem asi starnu
-
Tohle je vizuálně o několik tříd na Falloutem 3. Takhle má vypadat postapokalyptická hra současnosti.
Jenže Bethesda stejně nacpe svoje logo všude do hry, i když s ní vlastně nemá nic společného. Takže casual hráči budou dělat whoah a nikdy si neuvědomí, jako Todd Howard dostal od Carmacka nakládačku. *13* *10* -
-
asi bych nesrovnaval .. oka F3 je zmetek .. ale treba NW je v pohode (dle meho samozrejme) ... a kazda z techto her k postapo svetu pristupuje jinak .. Fallout byl vzdy o humoru a nadsazce (to nakolik se to dari i novym pokracovanim si prober sam) a Rage, vypada ze na to jde pres hutnejsi atmosferu chaosu ...
-