Přejít na výpis diskuzí
Návštěva Lion’s Arch, kosmopolitního města z Guild Wars 2
12.5.2011 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Tak když už má někdo naléhavou potřebu bazírovat pod článkem o Guild Wars 2 na rozdílu mezi slovesnými a účelovými adjektivy, tak bych čekal, že je bude umět i správně používat.
-
ta hra vyzera fakt super..ani som nevedel ze tvorcovia lineage nieco taketo robia..a kedze lineage mas asi naj ekonomiku zo vsetkych mmo tak mozme ratat ze aj tu to bude bomba a ked tam implementuju aj politiku tak to uz bude fakt parada :)
-
fantasy nie je o tom aby vyzeralo realne..vies v tom je ten hacik...ak chces nejaku realne vyzerajucu hru v zanri mmorpg tak to ti asi neporadim..musis dufat ze nieco take bude
-
No hezké, ale mění to něco na tom, že je v tomto případě použití "tavící kotel" chybné? Ne, nemění...
-
Taky me to stve, z toho duvodu se docela tesim na ArcheAge kde to zatim vypada dobre.
-
Omlouvám se fanouškům, ale je to strašlivá slátanina. Proč někdy nemůže vypadat fantasy město normálně? Vždycky je to buď příšerně originální nelogický spletenec, nebo dětinská (americká) představa středověku. Snad jedině Vyzima v Zaklínači vypadala dobře
-
"Tavící kotel znamená, že se ten kotel rozpouští... " Neznamená. Znamená to, že ten kotel něco taví. To si pleteš s "tavící SE kotel". Rozdíl mezi tavicí kotel a tavící kotel bych, aspoň citově, viděl mezi typovým určením a ad hoc stavem. Tavicí kotel je určen k tavení, tavící kotel je něco, co se vyskytlo víceméně náhodně - např. "kotel tavící kolo sýra, na které ho někdo omylem položil". Ten převrácený slovosled mi zní přirozeněji. Ale o tuhle druhou část se nějak moc nepřu, to je spíš cit.
-
daj dole okuliare pls pls ! a potom ich zase nahod
(zjedol som tu tvoju faklu haha) -
Snaží se ohromit světem a grafikou ale mám pocit že krachne na stereotypu jako vždycky, Aion taky vypadal epicky. Mě příjde že ncsoft nedokáže od dob lineage zopakovat takový úspěch, a nejspíš ani nezopakuje, hrát se to bude ale jen než se okouká.
-
pravda, je to takové přeplácané, ale v žádném mmorpg, jsem takové zpracování neviděl, je to velký, působí to strašně epicky a parádně..
-
náhodou, mně se to zase líbí. barvy mi nevadí.
-
Ach nenenenene, ono by to bylo pěkné, ale příjde mi to hrozně přeumělkované a přeplácané barvičkama a světýlkama a fantas magoras vozíčkama :(...s prominutím, nemusíte mě za to kdyžtak hned sníst
-
co máš proti mé fotce a co to s tím má společného? *5*
-
myslím, že obrázek a nick u mailu mluví za vše:-D Tady by i těch mínusů bylo škoda.
Nicméně Guild Wars 2 zatím vypadá velice dobře a nadějně. -
A tady je vidět, jak to po mně nikdo nečte, a to jsem se snažil pod bleskovkami radit.
Je to zvláštní přirovnání s tím kotlem, ale správně je to "tavicí", ne "tavící".
Viz příklad s "kropicí konev" vs "kropící konev", "lepicí páska" vs "lepící páska". Zde se popisuje předmět (i když obrazně).
A klidně si poslužte s mínusy :)
(trollům vstup zakázán, mávaje s loučí nad hlavou)