Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na konzolovy videa nekoukam, nerad bych si poblil klavesnici
    • Ringwraith
      Jsou tady tydle pindy nutný? Skyrim je konzolová hra, tak se s tím srovnej. Nebo počky dva roky než fanoušci PC verzi opraví modama.

EDIT: Smazal jsem první dvě slova, to se nehodilo a omlouvám se za ně. Jen mě naštvalo, že zase vytahujete konzole vs. pc. Skyrim je prostě konzolovka jak řemen a Todd Howard a vše to potvrzuje. Schválně mě zajímá jak budou PC hráči reagovat na konečný produkt...
      • Knifer
        No mě to přijde tak že ten kdo si to pořídí na konzole se sám ochudí přece jen všechny hry od Bethesdy jsou hlavně o práci hráčů.
        • Ringwraith
          To je pravda. Asi si Bethesda zvykla, že hráči za ně hru opraví a tak se zaměřují na konzole a PC verzi nechají na hráčích... co myslíš, je to správný přístup?
          • miker17
            Tak jsem si tu četl tu diskuzi a dospěl jsem k názoru že ti dva co tu naráží na PC pirátsví mají origanálek jen pár co dostali npř. k vánocům a zbytek upiratili z torrentů a teď ze sebe dělají velké anti-piráty
            • BombCZE
              Jedno slovo. Pravda.
          • Knifer
            Ano i ne Bethesda na tom jen vydělá jelikož tak za 2-3 roky vydají další díl TES a bude to skoro stejný jako Skyrim jen tam budou hned implementované všechny povedené modifikace a vychytávky od hráčů alespoň že čeština bude hned při vydání
      • Souhlasím že mne to taky nebaví na druhou stranu nerad bych zase byl demagog a tvrdil že na PC to bude vypadat stejně...
        • Ringwraith
          Todd Howard to tvrdí:
          http://www.computerandvideogames.com/298610/skyrim-looks-the-same-when-playing-on-pc-and-console-bethesda/
          • a co ma rikat? ze to nakonzolich bude vypadat hur ? ten kdo se aspon trosicku o to zajima tak to uz davno vi a zbytecne si popouzet hrace, kteri to chteji koupit na konzole - beztak to bude o 1/4 drazsi, je zbytecne
      • Nemám rád flame a takový věci, ale na tomhle videu jsou textury opravdu otřesné, to přece musí vidět a přiznat i ten, kdo na konzolích hraje a třeba i ten Skyrim na nich bude hrát. Doufám, že budou na PC textury v mnohem vyšším rozlišení, ale samozřejmě bych přežil i toto, byť je ten začátek dost mizerný. O tom ale Skyrim není. :-)
        • Mechwarrior_bw
          ak si konzoloví hráči zvykli hrávať v archaickom rozlíšení 720p tak nejaké lo-res textúry ich vôbec netrápia.
          • Ringwraith
            Mechwarrior:
            Takže ty vlastně nadáváš, že konzolisti hrají v low-res.
            Já podám argument proč jim to nevadí.
            Ty souhlasíš.

Pobírám naši diskuzi správně?
            • Mechwarrior_bw
              jekjejdas: :) to myslíš vážne alebo len žartuješ ? rozdiel medzi DVD a fullhd 1080p je tak zásadný že to musí vidieť i slepý... ide o úplne iný zážitok. To že tebe sa to zdá vpohode je dôsledok práve toho že si si na zníženú kvalitu jednoducho zvykol. Ten kto nevidí rozdiel medzi 720p na konzolách a povedzme už dnešným PC štandartnom 1200p na PC by si mal čo najrýchlejšie vyšetriť zrak.

a pliesť sem plazmu ktorá vďaka vynikajúcim farbám a kontrastu zadupáva bežný LCD do zeme a tým argumentovať, že z konzolových hier je tým pádom lepší dojem je demagógia najhrubšieho zrna.
            • Pitomost :-). Ja na PC hraju 20 let, po celou dobu high end sestavy, ps3 mam rok a pul. A fakt je ten, ze 720p je pro televizi a beznou pozorovaci vzdalenost v obyvaku uplne v pohode. Konec koncu, dvd ma jeste mensi rozliseni a lidi se nijak nehrnu do bluray filmy s tim, ze dvd je nekoukatelny. Na kvalitni plazme konzolove hry vypadaji dobre a maji lepsi atmosferu nez na pc. Mam nekolik her jak pro pc tak ps3, treba oblivion, borderlands, fallout 3, fallout nv, batman arkham asylum a vsechny je radsi hraju na te ps3, na konzoli maji proste lepsi atmosferu. Nemam nic proti pc, rad si na nem zahraju stare pecky i skvosty jako shogun 2 nebo frozen synapse, ale musim protrstovat proti odsuzovani konzoli. Protoze i pres svuj slabsi hardware poskytuji skvelou zabavu. Ted parim dark souls a zcela uprimne, nác na pc se tehle hre nevyrovna a lituji kazdeho hardcore rpg hrace, ktery si ji nemuze zahrat. A o tom to je, Hrac hraje hry, to nejlepsi, co se mu nabizi, bez ohledu na cem to bezi, svate valky o platformy vedou jen nevyzrali fanatici.
            • Mechwarrior_bw
              Nevadí im to pretože si na zníženú kvalitu zvykli.
          • Ty si radši o konzolisty moc hubu neotírej. Nebejt jich, tak si ta vaše zlodějská PC cházka už nc nezahraje, protože vývojáři pomřou hlady!!!
            • Mechwarrior_bw
              Ringwraith: tento argument mám najradšej, že konzolisti hrávajú z x metrov najlepšie z druhej miestnosti (joke) a preto nevidia rozdiel medzi hires a lores textúrov alebo medzi 720p a 1200p ... a vlastne ono máš pravdu, na televíznej obrazovke sa obraz pekne rozťahá, rozmaže tak že zaniknú mnohé detaily a u textúr človek nevie či sú skutočne lores alebo sú iba tak rozťahané :)

mAser: všetci hráči sú v tomto smere rovnakí, ak by bolo pirátenie rovnako jednoduché na konzole ako na PC je miera pirátstva úplne rovnaká na oboch brehoch.
            • Co na tom, co jsem napsal není pravda? PC hráči jsou zlodějská chamraď. A ještě k tomu nevděčná, schopná se jen posmívat poctivě platícím hráčům.
            • Ringwraith
              Konzolisti také hrají z dálky, takže tyhle detaily nevidí. Zkus se dívat na monitor z dálky, taky houno poznáš textury.

A mě osobně prosím neřaď mezi konzolisty. Já jsem hráč a nemám kolík v zadku, abych se omezoval na jednu platformu. Protože rozdělovat se na PCčkáře a konzolisty je hloupé a vede to jen k hádkám a hloupé válce
            • Mechwarrior_bw
              čo na tom, čo som napísal nie je pravda :) hráte v archaickom 720p ? hráte ... majú konzolové hry lo-res textúry ? majú ... tak čo ťa tak vytočilo ? :)

a na keci o pirátení radšej nebudem reagovať aj tak väčšinou pramenia zo závysti :)
            • Ringwraith
              Ale notak flame je to poslední, co tu chceme. Teď nějakej PC hráč napíše, že na konzolích se pirátí taky atd. blablablabla, tuto story už známe, tak ji přeskočíme, ok?
  • Vostoq
    Viděl, zaslintal, vypnul a už nikdy nezapnu :D
  • nema to byt spusteno az 11.11. ?
    aby to nemelo online date check jako u BF3.
    • Ringwraith
      Ten gameplay je z Xboxu.
      • Jo aha já si říkal že to vypadá nějak ošklivě
        • Ringwraith
          Dle zpráv bude PC verze vypadat stejně.
          • Textury půjdou samozřejmě zvolit i kvalitnější a to je hlavní problém v tomhle videu a tedy i na konzolích obecně...
  • Sakra mám nutkání, příští pátek daleko, vidět to chci ale ty první minuty jsou ty nejlepší... Sakra, nemohli nahrát neurčitých 20 minut z půlky? to by mě netrápiulo :D
  • No nic moc, vyzera to jak Oblivion cakal som viacej :( Ale dam tomu sancu uvidime.
    • zazaluj sveho ocare a jestli ho jeste nemas tak si rychle nejakeho najdi
      • Nemusim nikoho zalovat vidim totiz dobre, a nato ako bola ta grafika prehypovana vyzera biedne. Witcher 2 je uplne ina liga co sa tyka grafiky, ale to zas nieje tak otvoreny svet.
        • Nechapu, jak muze byt grafika prehypovana...od zacatku je tady tuna screenu a ingame videi, takze pokud jsi neco z toho videl, tak presne vis, jak to graficky bude vypadat.
    • Ringwraith
      No jo, spoustu lidí co jsme četl po fórech nadávalo, že např. animace jsou hrozný.

Osobně od Skyrimu čekám velký h*vno, takže mě může jen příjemně překvapit.
  • ,,Co je přesně obsahem dvojice videí, to vám logicky neprozradím, protože se na ně sám odmítám dívat.,, hehe
  • God-of-War
    já to přežiju *3* zejtra to už budu mít totiž doma
    • Vsak určite a me zejtra privezou GTA 5 na PC.
      Dovoz kámo :)Z budoucnosti :D :D
      • BombCZE
        To si nevěděl? V dnešní době je moderní dovážet z budoucnosti. :D
      • God-of-War
        já vám klidně vyfotim krabici:) pak mi tu budete brečet a slintat *3* váš problém
    • Jen jestli nekecas :) hodis na youtube video ?
    • zajímalo by mne odkud :)
      • God-of-War
        dovoz kámo:) na ps3 z Francie
        • a to už se to tam prodává před 11.11.11 ? nebo nějaká čorka ze skladů? (nic ve zlém) :D
          • Konzolové verze se zpravidla začínají prodávat klidně i o týden dříve. Vydavatel jednotlivé prodejce neuhlídá.
          • God-of-War
            to já fakt nevim hele:D známej mi to prostě nějakym záhadnym způsobem sehnal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit