Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že se podle toho řídíš i v jiných oblastech svého života a když máš mořnost, tak něco ukradneš v obchodě nebo třeba obereš starou bábu v parku.
  • co mi to děláte ? jak mám asi odolat když je to přes celou stránku áááááááááááááááá :D
  • co to je za blbou nahravku to jsou nejnizsi detaily. to sem rovnou nemuseli davat
  • grafika hrozna, vyzera to ako Fallout vo fantasy kabate...
    • Ringwraith
      Dobrej odhad.
      http://www.computerandvideogames.com/324014/skyrim-is-more-like-fallout-3-than-oblivion-bethesda/
      • Fallout 3 je jedna z naj hier modernej ery az na to technicke spracovanie.
  • Lawliet
    aaaa obrazek toho elfa mě teď bude strašit celejch 11 dní! to jsem neměl vidět! to jsem neměl vidět!!!!
  • Mechwarrior_bw
    ak bude takto prebiehať väčšina súbojov s drakmi - ako predhrané "spektakulárné" divadlo tak sa iba potvrdí čo som písal minule. Ale budem optimista a dúfam, že sa mýlim.

Inak rozdiel od Oblivionu nie je veľký ale je tam a som rád, že pôsobý trochu temnejšie, čomu pomáha aj zimné prostredie. Výber postavy je ok a otváranie zámkov je na prvý pohľad konzolovejšie a jednoduchšie ale nepôsobý to zle. No a autoheal... radšej bez komentára.
    • smejki
      otváranie zamkov je hlavně úplně stejné jako v F3 a FNV. Nevím, co je na tom konzolovitého. Rozhodně je to ale lepší minihra než v Oblivioně nebo čistá statistická klikačka jako v Morrowindu.
    • To otvaranie zamkou bolo pouzite uz vo Fallout 3 takze je logicke ze co dobre funguje sa da pouzit aj dalej . ale je to fajn system takze moze byt.
      • Mechwarrior_bw
        áno veď mne sa to v princípe páči... len dúfam, že sa na ťažších zámkoch človek potrápy podstatne viac.
  • Počítam že to je jen z konzol verze je tam dost chyb??Jinak se těšim *3*
  • Když si vzpomenu na začátek Oblivionu, tak i hloupá krysa mi mohla natrhnout zadek a u zombie už sem se potil, ale na tomhle videu hlavní hrdina zabiják číslo jedna a protivníci padají jak hrušky zbroj nezbroj. trochu nuda ne ?!
    • Pokud jsi u oblivionu nasadil ,,posuvnik obtiznosti,, na nejlehci, tak stacilo aby jsi kychnul a vsechno okolo tebe popadalo mrtve. Soudit podle videa na obtiznost hry se moc neda.
    • Knifer
      No pokud tam půjde nastavit obtížnost jako v Oblivionu tak to budou místy tuhé bitvy
    • to bude urovní??alespoň doufám?
  • To Vás teda někdo pěkně napálil. To není žádný Skyrim, ale mod do Oblivionu...
    • Blbost. Z videa skutečnou grafickou podobu nepoznáš a k tomu ty rozdíly jsou tam patrné i z toho ne moc kvalitního videa. Ty rozdíly jsou natolik patrné, že mě udivuje, že tu někdo stále nadává na grafickou podobu hry. No nevím, asi jste hráli Oblivion s modifikacemi na nové textury, nové efekty atd. Od Oblivionu je to jadnoznačně co do podoby posun. Jistě, není to posun typu Doom 2 a Crysis 1, ale revoluci snad vůbec nikdo nečekal, ne? *1*
      • mam ted rozehrany Oblivion i s vylepsenymi texturami a ten rozdil mezi Oblivionem a Skyrimem je obrovsky
    • Mód do oblivionu kde je perfektně udělanej interface(HUD)... Suprově namodelovaný drak... Nová animace obličeje a já nvm jak bych dlouho mohl pokračovat...
    • a tebe ne? :D
  • Tie super low res textúry, to je nejaká nová móda alebo čo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit